|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregnil
10.4.2011 22:36:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nisam imala nikakve tegobe, a pila sam od trećeg dana, 2x na dan.

E to su  super vesti Anči! Pogotovo što znam za srećni ishod! Reci mi, molim te, da li si pila terapiju pet ili više dana? Meni je odredjena doza-1x dnevno.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2101
11.4.2011 20:43:52   
Slavija
Cao!Zenske...svakog dana navratim na forum..ali nikako da se javim..samo vas pratim....Evo ja ispila i cetvrtu kutiju KLOMIFENA...Ovog meseca po 2 tabletice...Lola 56 neko nema nikakve simptome....ja sam zaista imala tegobe....imala sam vrtoglavice...svih 5 dana me je bolela glava....imala sam mucnine..i sad je kao sve ok..mada me po malo zigaju jajnici..(ali to je kao normalno)...za dan2 treba da idem na UZ...Pa cemo da vidimo kakva je situacija....valjda ce se konacno isplatiti sav taj trud...pored Klomifena...vec 4 meseca mi je ukljucena i hormonska terapija..jedva cekam kad ce doci svemu tome kraj..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2102
11.4.2011 20:49:05   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Lola 56

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nisam imala nikakve tegobe, a pila sam od trećeg dana, 2x na dan.

E to su  super vesti Anči! Pogotovo što znam za srećni ishod! Reci mi, molim te, da li si pila terapiju pet ili više dana? Meni je odredjena doza-1x dnevno.

5 dana sam pila, po dve dnevno i baš dobro reagujem na tu dozu.

Inače, pila sam klomifen u oktobru prošle godine ali nije nam uspelo. Ali je zato uspelo u novembru, bez stimulacije user posted image klomifen ima produženo dejstvo, ne zaboravite user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2103
11.4.2011 20:53:39   
Anoniman
Slavija, dobro došla!
Da li si klomifen pila pet dana u jednom ciklusu ili više? Da li je dolazilo do ovulacije prethodnih meseci? Koliko si jc imala? Pozz

(odgovor članu Slavija)
  Direktna veza do poruke: 2104
11.4.2011 20:56:31   
Anoniman
Anči, ja sam se taman malo ljutnula što mi ne odgovaraš!user posted image
Ja se pripremam za IUI tako da od produženog efekta kod mene nema vajde! Nadam se da si ti dobro i da uživate!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2105
11.4.2011 20:57:15   
Ana RR
Nekad ne vidim post pa prođe vreme dok odgovorim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2106
11.4.2011 21:02:42   
Anoniman
Odlučila sam da poštujem recepturu i neću uzimati klomifen duže već tačno pet dana! Nadam se da će biti koji lep folikul! Iskreno me je malo strah od ovog leka od kad sam pročitala šta sve može da izazove! Prošli put sam se stimulisala fostimonom i nisam čitala šta piše na onom papiriću pa mi je bilo lakše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2107
11.4.2011 22:35:36   
Slavija
Lolice....javljala sam se ja i ranije...u svakom slucaju hvala na dobrodosliciuser posted image ...Prvva 2 meseca...sam pila Klomifen 5 dana po jednu tableticu...od treceg dc...prvi put 2 folekula...od 20mm..i 22mm...drugi put 23mm...Treci put sam pila 5dana po jednu ali od 5 dc...i bilo je folekula 24mm...ali opet nemauser posted image ...I ovog meseca pila sam od 5dc po 2 tab...cekam jos dan-2..pa da na UZ..vidimo sta se desava...ovog puta...I moj ti je savet da ne obracas paznju na druge...neko je vec rekao nemogu da se setim ko..ali evo i ja cu ponoviti ...SVI SMO MI SLUCAJ ZA SEBE!!!Svako od nas zahteva odredjenu vrstu terapije....AKO NAM JE CILJ ISTI NE MORA DA BUDE I ISTI UZROK KOJI NAS SPUTAVA DA DOSTIGNEMO NAS CILJ....I nemoj da te plasi to papirce iz kutijice...nije bre to bauk..ja stvarno uzasno podnosim Klomifen...pa ne dam se idem do kraja...!!!Pokusaj sto manje razmisljaj...tako su meni govorili..i iako nemauser posted image ..poslusala sam..i osecam se puno boljeeeeee.........PUUUUUUUUUUNO ZELIM...A sve manje mislim o tome...nece kad aja hocu nego kad ono hoce...Lola56 zelim ti sve najbolje..i da ne osetis..ni jedan simptom koji sam ja...slusaj svog docu..obavestavaj nas kako se odvija situacija i od user posted image ti zelim kao i svim ostalima kao i meni da sto pre user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2108
12.4.2011 13:13:20   
*Maki*
Potpisujem ovo sto je Slavija napisala,bravo user posted image
Drage moje,i same znate da na papiricu uz bilo koji lek pise koje su nus pojave u slucaju koriscenja ovog leka i kod koga one mogu da se jave. Procitajte da li spadate u rizicnu grupu,ako ne spadate,nemojte se bojati. Jeste da nije naivan lek,osecaju se neke tegobe tipa nadutost, grcenje stomaka,vrucina...ali zaista nije nista strasno jer se ti simptomi jave npr predvece i posle nekog kraceg vremena nestanu. Ne traje to non stop. Ja sam pila Klomifen 3 meseca, od 2 do 5 dana ciklusa,po 2 tablete ujutru,odjednom dakle. Normalno funkcionisete, nemojte da brinete.Ako osetite tezinu u stomaku,malo prilegnite,odspavajte i to je to user posted image
Imajte uvek na umu zbog cega pijete taj lek, sta njime mozete dobiti - ostvarenje svog najveceg i najlepseg sna.
Zelim puno srece svim klomifenkama, verovatno cu se ja opet pridruziti ovoj temi za mesec i po kada bi trebala da idem na inseminaciju... Sada sam 3 meseca na odmoru user posted image user posted image

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 2109
12.4.2011 13:21:44   
sandrina 85
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2110
12.4.2011 20:38:53   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
Slažem se i slušam docu! Danas sam počela sa prvom tabletom! Nadam se uspehu!

(odgovor članu sandrina 85)
  Direktna veza do poruke: 2111
14.4.2011 20:20:55   
Anoniman
Da li je neka od devojaka posle klomifena koristila neki humani gonadotropin? U ponedeljak idem na merenje folikula a u subotu prestajem sa klomifenom pa se pitam da li ste vi pile nešto pre pregnila ili ne?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2112
16.4.2011 9:27:43   
*Maki*
Lola,ja nisam nista drugo pila,osim klomifena i dat mi je pregnyl 2 inekcije od 5000j i na sve sam super odreagovala,sva 3 ciklusa. Drzim ti fige da imas puno dobrih folikulauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2113
16.4.2011 18:20:02   
Anoniman
Hvala Maki!
Evo ja danas popih petu tabletu klomifena i od onih strašnih stvari nisam ništa osetila! Malo sam duže imala neko mini,mini krvarenje(meni user posted image traje tri-četiri dana, a sad se vukla po par kapi šešest dana), malo su mi jajnici podsećali da se ipak nešto dešava i jedan dan sam ila baš naduvena-komplet sa rukama i nogama! U ponedeljak idem na uz i nadam se da će sve biti super!
Ima li kod neke od vas nešto novo?
Pozdrav svima!

(odgovor članu *Maki*)
  Direktna veza do poruke: 2114
17.4.2011 12:56:50   
Slavija
Lolice,SUPER user posted image ...Iskreno se nadam da ce sve biti u redu...sobzirom da ti je to prvi mesec sa Klomifenom....trebalo bi da bude od user posted image ti zelim da ti bude prvi i jedini mesec sa Klomifenom (da pogodis iz prve)...Ja evo ovog meseca bila na duploj dozi i nazalost moje telo nije odreagovalo na lek...3 meseca je bilo ok....a ovog meseca je lekar zakljucio putem FS testa..da nije bilo ovulacije...tako da sada cekam da dodjeuser posted image ..pa da predjem na neki drugi lek koji stimulise jajnike...i ako bude bilo potrebno uz to jos nesto....eto ja sam sad zivi dokaz da klomifen ne deluje isto kod svakoga...neciji organizam se zasiti na pocetku..i jednostavno ne odreaguje..a kod nekoga tek odreaguje kako treba posle 3-4 ciklusa...IIIIIIII IDEM DOOOOO KRAJAAAAAAA.......Jos uvek nisam sve isprobvalauser posted image ..ne dizem ruke samo se jos vise nadam..........i tako dok ne USPE!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2115
17.4.2011 13:05:38   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Lola 56

Da li je neka od devojaka posle klomifena koristila neki humani gonadotropin? U ponedeljak idem na merenje folikula a u subotu prestajem sa klomifenom pa se pitam da li ste vi pile nešto pre pregnila ili ne?

Pregnil je humani gonadotropin (pregnyl HCG).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2116
17.4.2011 15:20:16   
Anoniman
Sve mi moramo da se nadamo i da ne posustajemo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2117
22.4.2011 22:15:07   
maza72
Da li Pregnil može da se primi u toku folikulometrije u prirodnom ciklusu,dakle bez stimulacije klomifenom?Pitam,zato što kod mene folikuli normalno napreduju,ali prerastu veličinu i ne puknu?
Naredne nedelje počinjem sa folikulometrijom i zakasnila sam da bi mi dali klomifen,pa mi nije jasno jel može da se radi inseminacija u prirodnom ciklusu sa pregnilom?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2118
23.4.2011 7:44:52   
mejvis
Da

(odgovor članu maza72)
Direktna veza do poruke: 2119
23.4.2011 8:32:04   
plačljiva
Drage moje,ja od sutra počinjem sa klomifenom.Prvi put.Mislim samo pozitivno...user posted image

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 2120
23.4.2011 11:00:24   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plačljiva)
  Direktna veza do poruke: 2121
23.4.2011 14:33:09   
plačljiva
Bila sam kod doktorke i od sutra počinjem sa 50 mg klomifena dnevno,narednih 5 dana.Mislim samo pozitivno...Takođe pijem i siofor zbog insulinske rezistencije,da li je nekome ovo bila dobitna kombinacija?Molim iskustva sa ovim lekovima...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2122
23.4.2011 19:56:06   
*Maki*
Placljiva,zelim ti svu srecu ovog sveta da uspes! Ljubim te i navijamuser posted image

Direktna veza do poruke: 2123
23.4.2011 21:06:13   
plačljiva
Hvala Maki,mnogo mi znači vaša podrška user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2124
   RE: Klomifen
24.4.2011 0:26:40   
Ana RR
OVO JE TEMA O KLOMIFENU, NEKO JE USPUT PROMENIO NAZIV.

MOLIM VAS, ODGOVARAJTE NA MOJ POST I NE CITIRAJTE STARE POSTOVE!!

Direktna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here