|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregnil
21.3.2011 11:02:29   
*Maki*
1111a,mila meni je 22 dc.Uopste ne razmisljam vise o tome,nasla sam zanimacijuuser posted image Nadam se da ce da upali.Nemoj da brines,ja drzim fige da je trudnoca,a moguce je da ti hrana nje prijala..treba malo vremena da se prilagodis na sve tamo...Ljubac veliki za tebe i uzivkajuser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2076
21.3.2011 13:06:46   
1111a
kako maki ne razmisljas.. ja izludeh. koliko dugo se ti trudis za bebu? ja intezivno od oktobra.. pre toga smo se vidjali retko, a i nisam vodila racuna o plodnim danima

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2077
21.3.2011 23:28:14   
*Maki*
2,5 godine.S tim sto je kod nas sve u redu s nalazima od pocetka godine kod supruga a kod mene od oktobra.Nemam vremena da razmisljam,sto manje slobodnog vremnea,manje se razmislja o tomeuser posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 2078
22.3.2011 8:19:18   
1111a
jesi li radila antitela, ako jesi reci mi koja. meni je jos samo to ostalo da uradim

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2079
22.3.2011 9:31:27   
sandrina 85

IZVORNA PORUKA: nina26

IZVORNA PORUKA: sandrina 85

Ja sam ti poverovala, ali sam zaboravila... jako sam opterecena ovih dana.. A to pitanje smo postavljale u "pregnilu" i znam da sam negde nesto procitala, pa sam pronjuskala ovde... user posted image user posted image

Nemoj da si opterecena, utice ti na lepotu user posted image
U kojoj si fazi sada ?

Ja sad vidim ovo...
Ja sam ti u fazi muckanja... dosadilo mi je... Juce sam bila kod dr-a i folikul je 23.5mm i 21mm i predlozio mi muckanje za sinoc, jutros i veceras... uzas blagi user posted image Sad me boli jajnik, taj na kome je folikul od 23.5mm... valjda ce da pukne, jer mislim da ce sutra biti kasno za pregnil...
Kako si ti, kako napredujes?? user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2080
22.3.2011 11:34:08   
nina26

IZVORNA PORUKA: nina26

Ja sam ti poverovala, ali sam zaboravila... jako sam opterecena ovih dana.. A to pitanje smo postavljale u "pregnilu" i znam da sam negde nesto procitala, pa sam pronjuskala ovde... user posted image user posted image

Nemoj da si opterecena, utice ti na lepotu user posted image
U kojoj si fazi sada ?

Ja sad vidim ovo...
Ja sam ti u fazi muckanja... dosadilo mi je... Juce sam bila kod dr-a i folikul je 23.5mm i 21mm i predlozio mi muckanje za sinoc, jutros i veceras... uzas blagi user posted image Sad me boli jajnik, taj na kome je folikul od 23.5mm... valjda ce da pukne, jer mislim da ce sutra biti kasno za pregnil...
Kako si ti, kako napredujes?? user posted image

Muckaj, muckaj, ne zabusavaj ici ces na popravni user posted image
Nemoj da se opterecujes za Pregnil ni ja ga nisam primila a pukli su mi folikuli, mislim da su bili otprilike kao tvoji.
Ja se bockam sutra zavrsavam sa prvom turom, i terba da uradim E2 pa da vide da li da primam drugi lek ili da nastavim jos sa ovim. Nego me zeza user posted image nije mi jos dosla, juce radila test negativan naravno, ali mi je Dr rekao da ce se videti na osnovu E2 da li ce mi doci, ili je u pitanju neka cista, mada ja to nikad nisam imala... kako god znacu sutra detaljnije.

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 2081
22.3.2011 12:05:12   
sandrina 85
Uhhh bre, jos nije dosla??user posted image
Meni je isto kasnila...
Javi sutra sta se desava! Nadam se da nije glupa cista!

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2082
   RE: Klomifen
25.3.2011 22:15:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tvigy

merimice-hvala!ne preostaje mi nista drugo do cekati...nista drugacije nije nego inace pred user posted image ..i ubedjena sam da cu ovaj mesec dobiti..mozda iduci bude vise srece...

user posted image user posted image user posted image
Osećaj te je varao!
Jeeeeeeeeeeee

(odgovor članu tvigy)
  Direktna veza do poruke: 2083
26.3.2011 17:14:15   
nina26

Uhhh bre, jos nije dosla??user posted image
Meni je isto kasnila...
Javi sutra sta se desava! Nadam se da nije glupa cista!

Dosla user posted image tek danas posle 7 dana kasnjenja, izludela me je, dali su mi neke tablete da mi izazovu ciklus.

Direktna veza do poruke: 2084
5.4.2011 13:11:06   
caja 2
Jedna informacija kad se tablete klomifen pocne uzimati i popije odredjeno vrijeme 3 mjeseca neki ginekolozi kazu i do 6 mjeseci da se pije klomifen....mene zanima kolika se pauza pravi da se opet pone piti klomifen....hvala unapred.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2085
5.4.2011 13:33:54   
Natashica
Cajo, ja mislim da treba da se napravi pauza minimum par meseci jer je klomifen dosta jak lek i tanji endometrijum ali ima i produzeno delovanje tako da stimulise jajnike jos par meseci....user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 2086
5.4.2011 14:08:01   
caja 2
ja sam ga prestala piti prije dva mjeseca...pa me zanima koliko jos trebam cekati.....

(odgovor članu Natashica)
Direktna veza do poruke: 2087
6.4.2011 9:45:04   
*Maki*
Caja 2, moj doktor savetuje samo 3 meseca koriscenja Klomifena i sada sam na pauzi od 3 meseca (evo vec drugi mesec  toku,jos maj) pa ce najverovatnije da me salje na inseminaciju.a tu verovatno ide opet stimulacija nekim lekicem. Molim te, nemoj vise na svoju ruku da uzimas Klomifen,kada ga pijes doktor mora da prati sta se desava i da li su svi folikuli pukli da ne bi prerasli u ciste i napravili ti haos u materici... Obavezno kod doktora sreco

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 2088
6.4.2011 12:48:53   
sandrina 85
Devojke ja sam dobila...user posted image
Dr mi nista nije rekao da li da nastavim sa klomifenom...user posted image
Ali, imam ja teoriju zavere.... Posto sam ga pila samo jedan mesec, uzecu opet, i onda cu da odem 8DC na folikulometriju, morace da mi radi kad sam vec pila user posted image Nije mi jasno zasto mi nije rekao da pijem 3 meseca user posted image Ja sam ga super podnela, i super reagovala...

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2089
6.4.2011 13:11:00   
mala83
sandrina ni meni nije rekla da pijem opet, pratim folikule ali bez klomifena, doduse proveravam sad hormone u medjuvremenu, i ici cu na HSG sledeci mesec (bar bi trebalo da odem)user posted image  

Estoy mujer con un plan!

Direktna veza do poruke: 2090
6.4.2011 17:20:06   
nina26

Devojke ja sam dobila...user posted image
Dr mi nista nije rekao da li da nastavim sa klomifenom...user posted image
Ali, imam ja teoriju zavere.... Posto sam ga pila samo jedan mesec, uzecu opet, i onda cu da odem 8DC na folikulometriju, morace da mi radi kad sam vec pila user posted image Nije mi jasno zasto mi nije rekao da pijem 3 meseca user posted image Ja sam ga super podnela, i super reagovala...

Sandrina, glavu gore sledeci mesec ce biti bolje user posted image

Direktna veza do poruke: 2091
6.4.2011 19:26:34   
sandrina 85
user posted image user posted image user posted image

Mala ti bese pila Klomifen isto samo jedan mesec???

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 2092
6.4.2011 21:17:15   
tvigy
sandrina-zao mi je sto si dobila..user posted image
molim te,ne odustaj i budi optimisticna-uspece-videces!!!
probaj da se dogovoris sa dr za pregnil!

Direktna veza do poruke: 2093
6.4.2011 21:38:44   
bebica30
primetila sam da svi pominjete folikumetriju osmi, deseti dan, nego da li iko ide na uz drugi dan menstruacije???ja uvek idem drugi dan, (jeste da je odvratno), ali tada mi lekar kaze da li je mesec pogodan za lekove ili ga treba preskociti

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 2094
6.4.2011 22:14:42   
mala83

Mala ti bese pila Klomifen isto samo jedan mesec???

jeste samo prosli mesec sam pila, ovaj je rekla da probamo bez da vidimo sta ce i da li ce nesto da bude, a istovremeno radim i hormone tri puta u toku ciklusa pa cemo da vidimo na kraju sta je i kako jeuser posted image

Estoy mujer con un plan!

Direktna veza do poruke: 2095
6.4.2011 22:16:34   
mala83
IZVORNA PORUKA: bebica30

primetila sam da svi pominjete folikumetriju osmi, deseti dan, nego da li iko ide na uz drugi dan menstruacije???ja uvek idem drugi dan, (jeste da je odvratno), ali tada mi lekar kaze da li je mesec pogodan za lekove ili ga treba preskociti

prvi pit cujem, mada meni je ovo "tek" treci mesec da idem ali mi nikad nije spominjala daa bih trebala da dodjem 2dc. Uvek mi meri od 8dc folikule, e sad ne znam verovatno nesto moze da se vidi kad su u pitanju lekovi, stvarno ne znamuser posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu bebica30)
Direktna veza do poruke: 2096
6.4.2011 22:41:26   
bebica30
ja uvek tako idem, pogotovo ako se radi stimulacija onda se vidi vredi li taj mesec uzivati lekovi ili ce mozda ovulacija biti preskocena ili slabija ...evo za tri iui sam uvek tako isla...

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 2097
8.4.2011 19:11:55   
sandrina 85
Prvi put cujem... ali verovatno da ima smisla... nije to dzabe!

Ja cu sada da pijem klomifen na svoju ruku...

Hvala vam zene na ohrabrenju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebica30)
Direktna veza do poruke: 2098
10.4.2011 18:17:44   
Anoniman
Da li je naka devojka imala problema od klomifena? Na receptu piše da može da ima kontraefekata-oštećenje vida itd?
Zanima me i da li ste ga pile duže od pet dana?
Uzimale ste ga od drugog ili trećeg dana? Meni je dr rekao od drugog dc a piše u uputstvu da se počinje izmedju trećeg i petog dana...user posted image

Direktna veza do poruke: 2099
10.4.2011 18:20:29   
Ana RR
Nisam imala nikakve tegobe, a pila sam od trećeg dana, 2x na dan.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here