Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.4.2011 10:18:15
|
|
|
|
m@j@25
|
ako ides na odeljenje steriliteta zakazuje se hsg, a inace tu i ides kod lekara,svi su ok kod koga god da budes,mozes odmah i na konsultacije sa njima sutra kad vec ides, a dz sluzi izgleda samo a papirologiju,ja vise ni kolposkopiju necu da radim u dz
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.4.2011 10:29:01
|
|
|
|
Anoniman
|
A kako se zakazuje? Taj mesec kad dobijes pa im se javis i oni zakazu? Ja sam bas iz ne znanja i bezobrazluka dr promenila. Kaze mi ako ne ostanem ona ce meni uput za vto i kraj! Cekaj zeno pa tu nema logike. Valjda prvo sve ispitas pa se resavas i skupljas papire za vto.!?!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.4.2011 10:35:33
|
|
|
|
m@j@25
|
pa normalno vto je zadnja varijanta valjda treba sve pre toga probati , kad dobijes zoves ih
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.4.2011 10:50:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Epa kod te ( sto kazu novokomponovanim jezikom "likuše" ) se odma daje uput za vto, bez obzira sto ti mozda nije nista. I da folikometriju ni u snu zena nije spomenula, a da ne pricam o ostalom. Kad sam videla kolko je sati zbrisala sam glavo bez obzira. Hvala jos jednom, javicu sutra sta sam uradila. Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.4.2011 11:03:29
|
|
|
|
m@j@25
|
probaj ti sve pa za vto ti nikad nije kasno, a odi i kod nekog lekara u visegradsku pa vidi sa njim sta da radis
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.4.2011 11:17:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Hocu sigurno hvala.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 21.4.2011 8:06:10
|
|
|
|
d@d@
|
E devojke evo i mene-trebalo je u ponedeljak da radim HSG ali ureaplasma mi nije ok pa sam dobila antibiotike da ih koristim 5 dana pa pauza od 3 dana pa pnovo radim ali samo ureaplasmu i ako tada bude dogovaramo se za HSG
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.4.2011 23:09:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni dr nije htela da dá uput za hsg dok mm ne sredi spermogram i izbaci bakterije
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.4.2011 23:15:00
|
|
|
|
Anoniman
|
D@d@, a sto samo 3 dana pauze od antibiotika do ponavljanja analiza? Zar ne bi trebalo bar nedelju dana pauze da bi rezultati bili valjani?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.4.2011 23:19:29
|
|
|
|
m@j@25
|
jesi isla u visegradsku
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.4.2011 23:26:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam. Nosila mm-ove rezultate u četvrtak i bila to gin. U petak smo krenuli na put, pa cu kad se vratimo i mm zavrsi sa lekovima da opet uradi spermogram i da ode do urologa, pa cu ako se nista ne desi i ako mi dr ne da opet uput da odem dole da vidim dal to treba tako ili ne.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.4.2011 8:00:11
|
|
|
|
m@j@25
|
pa dobro sacekaj do tad nije strasno uradices, mozda nece ni trebati da radis
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.4.2011 12:06:01
|
|
|
|
Anoniman
|
M@j@ HRISTOS VASKRSE. I ja se sve nesto nadam da nece trebati, ali i ako treba jos mesec, dva nije daleko da se saceka.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.4.2011 14:47:35
|
|
|
|
m@j@25
|
Vaistinu Vaskrs, brzo ce proci mesec dva ko zna zasto je to dobro, samo se ti opusti kad se najmanje nadas desi se trudnoca
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.4.2011 15:50:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma da, i ja tako verujem da ce biti, a i nisam tolko stara da moram da se sekiram za par meseci. Znas kako kazu: ko ceka, taj i doceka!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.4.2011 15:59:09
|
|
|
|
m@j@25
|
pa naravno, koliko imas godina
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.4.2011 16:21:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Od sutra 27.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.4.2011 17:16:48
|
|
|
|
m@j@25
|
e pa sretan ti rodjendan, a ti si mlada i imas svo vreme ovog sveta,tako da se ne brini
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.4.2011 17:42:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala. I ja mislim da jos uvek nije nista alarmantno. Ma sve ce da se sredi. Bice i kod mene .
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.4.2011 7:33:38
|
|
|
|
d@d@
|
Devojke,srecan Uskrs i zelim Vam puno puno !Neko me je pitao zasto posle antibiotika samo tri dana pauze-nemam pojma,tako mi je dr. rekao mada je i meni cudno!Cak mi nije rekao da li mm treba da uzima antibiotike pa sam mu ih ja prepisala !A interesuje me da li spermokultura pokazuje ako je kod mm povecana ureaplasma?Da li bi mm trebalo posebno da se testira?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.4.2011 7:37:44
|
|
|
|
d@d@
|
Pcelice,srecan rodjendan-sa "malim" zakasnjenjem !Zelim ti sto pre ili !!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.4.2011 8:31:13
|
|
|
|
m@j@25
|
ja sam imala pre par godina ureaplazmu,dr je rekao da pijemo i ja i suprug antibiotike
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.4.2011 8:54:22
|
|
|
|
d@d@
|
Hvala m@j@!Za svaki slucaj i mm pije antibiotike ali me nervira to sto svaki dr. ima drugaciji pristup i misljenje i sad kome verovati?Prvo sam umirala od straha zbog HSG-a pa posle dok sam cekala rezultate i onda totalno razocarenje-povisena ureaplasma!Sve to uzasno nervira!Da li si uzimala neke vaginalete?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.4.2011 9:27:22
|
|
|
|
m@j@25
|
nisam samo antibiotike 10 dana
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.4.2011 12:10:01
|
|
|
|
d@d@
|
Hvala M@j@!Procitala sam da su uglavnom devojke koristile antibiotike i vaginalete pa sam se uplasila da mi mozda samo anitbiotici nece pomoci!A posle koliko si radila kontrolni bris? I da li si radila 3 kontrolna brisa ili samo jedan?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?