|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
15.4.2011 11:51:09   
lidija 011
Dobrodoslauser posted image
Nemoj se plasiti, jer hsg, stvarno nije nista sto se ne moze izdrzati...Ako radis privatno, mozda ce ti raditi pod kratkotrajnom anestezijom, jesi li ih pitala?

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 901
15.4.2011 12:42:54   
mica slavljenica
Lidija koliko si posle HSG-a krvarila? Ja sam tog dana onako kao da sam dobila, doktor pogledao i rekao da je ok, sledeceg dana prestalo a onda sutradan krenulo opet onako kao pre kraj M.

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 902
15.4.2011 13:07:33   
d@d@
Hvala Lidija!Mnogo se plasim i ne prestajem da mislim o tome!Moj dr. predlaze bez anestezije ali ja ne znam sta da radim......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mica slavljenica)
Direktna veza do poruke: 903
15.4.2011 13:10:59   
d@d@
Lidija,ako sam ukapirala ti si vec radila HSG pa me zanima tvoje misljenje-sa ili bez anestezije?

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 904
15.4.2011 15:09:22   
mica slavljenica
d@d@ ja sam radila sa anestezijom, ali to je plitka, kratkotrajna anestezija i ja imam utisak da sam ih delimicno i cula kako razgovaraju, cak sam i osetila u polu-snu kako mi nesto ubrizgavaju. Posle anestezije maltene dok te vode u sobu ti dolazis sebi i nemas nikakav bol, bar je tako meni bilo. Ali ja nekako imam utisak da me ne bi boleleo ni bez anestezije. Nista se ne boj, to toliko kratko traje da nije ni vredno pomenauser posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 905
15.4.2011 22:23:18   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: mica slavljenica

Lidija koliko si posle HSG-a krvarila? Ja sam tog dana onako kao da sam dobila, doktor pogledao i rekao da je ok, sledeceg dana prestalo a onda sutradan krenulo opet onako kao pre kraj M.

Ja sam samo taj dan, i to svega par sati, u tragovima... I posle je stalo potpuno ( a ponijela sam bila hrpu ulozakauser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu mica slavljenica)
Direktna veza do poruke: 906
15.4.2011 22:27:19   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: d@d@

Lidija,ako sam ukapirala ti si vec radila HSG pa me zanima tvoje misljenje-sa ili bez anestezije?

Jesam, radila sam ga bez anestezije, a isto sam se bila "uprpala"user posted image ... Medjutim, kad bi mi rekli moras ponovo- bez problema bih mogla, jer me boljelo kao menstrualni bol. Cijeli proces traje 20-ak minuta, od toga"boli" te samo kad ubrizgava kontrast, a to traje 1 min bukvalno. Sad kad razmislim bolje je sto sam radila bez anestezije, jer sam isti dan isla kuciuser posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 907
16.4.2011 8:36:05   
m@j@25
Mislim da se niko nije plasio vise od mene hsg-a,radila sam ga bez anastezije i veruj da posle nisam sebi mogla oprostiti sto sam ga toliko odlagala zbog straha,kao sto ti je Ciklama napisala vise je neprijatno nego sto boli

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 908
16.4.2011 9:23:27   
*Maki*
Majce,ja sam se plasila vise od tebe user posted image I isto bih kao i ti i sutra ako ne daj boze zatreba radila opet bez anestezije.Ne zbog toga sto sam kao hrabra,nisam,nego zbog toga sto mi je doktor rekao da ni ta anestezija nije bas naivna a moze se bez nje.Sad,ne znam da li boli kada su jajovodi delimicno prohodni,posto je meni jedan 100% nefunkcionalan i nije me uopste nista bolelo.Samo ubod dok postavljaju iglu,to je trajalo 5 sekundi.
Neko je pitao za odnose posle HSG-a. Nama je doktor rekao saljivim tonom kada smo to pitali > pa naravno da treba da imate odnose,mi se trudimo da sve ucinimo da biste zatrudneli a vi pitate da li da imate odnose user posted image Ja ne znam koja se doza zracenja primi tokom snimanja,ali verujem da je mala i da nije nista opasnije od boravka bilo gde,jer sve zraci oko nas. Evo ovi kablovi oko komp-a zrace...zidovi zrace..plocice zrace...sve zraci...user posted image

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 909
16.4.2011 9:49:24   
m@j@25
bas tako, cak jako brzo do trudnoce dolazi posle hsg-a,sta da ti kazem kad sam svoj strah prenela i na svoje drugarice ,, bar mi je dr tako rekao u svakom slucaju kratko traje pa se sve moze izdrzati

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 910
19.4.2011 15:45:13   
Anoniman
Jedno pitanje, ako mm ne bude imao dobar spermogram dal mogu da odem na hsg i moram da cekam da on popravi spermogram? Nesto mi je dr.spomenula al znate kakvi su ovi po d.z.ne doreceni. Nisam bas najbolje shvatila.
I jos jedno: ako idem na hsg trebaju mi uredni brisevi i krvna slika. Dal sam nesto zaboravila?

(odgovor članu m@j@25)
  Direktna veza do poruke: 911
19.4.2011 16:07:15   
moja ciklama
kakve veze ima HSG sa spermogramomuser posted image

radi ti HSG što pre, čim su brisevi sterilni!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 912
19.4.2011 16:19:28   
Anoniman
I ja tako mislim, nego je dr.nesto promrljala kao ne moze. Mislim da je bezveze da se prvo samo jedan dovodi u red, a drugi nista. Ne znam, al ja cu sigurno dr.za gusu za uput. Hvala ti.user posted image user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
  Direktna veza do poruke: 913
19.4.2011 17:35:57   
m@j@25
meni   je dr rekao pre da uradi moj suprug spermogram, pa ako bas bude los da se ja ne maltretiram sa hsg-om

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 914
19.4.2011 18:31:41   
*Maki*
Moj savet je da uradis HSG bez obzira na rezultat supruga. Ne moras cekati da on prvi uradi spermogram. Kod nas se npr.desila kombinacija da je meni jedan jajovod zacepljen a njemu je malo smanjen br.spermatozoida...znaci da bi bili mirni i ti i on,uradite zasebno sve osnovne preglede.user posted image

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 915
19.4.2011 18:54:56   
m@j@25
ja sam radila  hsg, nego su meni to rekli pre nego sto sam krenula sa analizama,a pretpostavljam da je to receno u slucaju da je spermogram los,i ako se u tom slucaju ide na vto da se onda ne ide na hsg , tako je meni bar receno .
a ja sam inace posle hsg-a morala raditi laparaskopiju tako da mi je hsg bio ne potreban..

< Poruku je uredio m@j@25 -- 19.4.2011 18:55:57 >

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 916
20.4.2011 7:36:47   
m@j@25

< Poruku je uredio m@j@25 -- 20.4.2011 7:37:28 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 917
20.4.2011 8:20:52   
Anoniman
Hvala puno na savetima. Danas idem po rezultate mm. Nadam se da ce biti dobri, pa javljam. Pozdrav.user posted image

(odgovor članu m@j@25)
  Direktna veza do poruke: 918
20.4.2011 8:33:01   
m@j@25
sa srecom,jesi odlucila gde ces da radis hsg

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 919
20.4.2011 8:37:10   
mala83
ja sam bila u frontu i izabrala sam front da radim hsg ali mi je dr. isto prvo dala da muz uradi spermogram i antispermatozoidna antitela pa cemo kao posle da vidimo sta dalje.... e sad meni je samo taj dan uradila UZ i rekla da je sve u redu i dala mi da uradim hormone 2-3dc, pa je rekla kad ja i mm zavrsimo to sve da onda dodjem da vidimo sta dalje....

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 920
20.4.2011 8:44:35   
Anoniman
Mislim da cu u visegradsko raditi. Ja sam pre dve godine radila hormone pa bih sad prvo hsg, pa ako za par meseci nema nista vadim hormone i dalje na neki vid oplodnje moje jajne celije.user posted image

(odgovor članu mala83)
  Direktna veza do poruke: 921
20.4.2011 8:48:22   
mala83
ma mene je moja dr. iz DZ poslala zbog hsg-a, a ova u frontu prvo rece sve te analize pa tek onda hsg...user posted image  ko ce njih znatiuser posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 922
20.4.2011 8:48:45   
m@j@25
videces sta ce ti oni reci da radis, jesi nasla nekog lekara u visegradskoj

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 923
20.4.2011 9:45:33   
m@j@25
pa tako i uradi,ipak bolje oni znaju nego lekari u dz

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 924
20.4.2011 10:09:43   
Anoniman
Ja cu sutra ujutru po uput u dom zdravlja, pa cu odmah do visegradske da ih pitam i taman potvrdim dal se zakazuje. Inace ako ne racunam koja mi je dr radila hormone pre 2g onda nema izabranog lekara. A sto se tice dr po domovima zdravlja to je katastrofa od ne upucenosti u te neke procedure.

(odgovor članu m@j@25)
  Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here