|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
27.4.2011 12:11:07   
d@d@
Citala sam da jedan dobar bris ne znaci mnogo vec da 3 brisa treba da budu ok!Bas se plasim!user posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 951
27.4.2011 15:10:34   
Anoniman
D@D@ hvala na čestitki (i ja se javljam sa zakašnjenjem). Neka me temperatura obara, pa ko da mi glava pluta. Mislim da bi trebalo da radi i mm bris uretre na ureaplazmu (osim ako nije vec radio i bili negativni) a za spermogram ne znam da li se gledaju clamidija, mikoplazma i ureaplazma. Verovatno da, ali to moras da pitaš. Briseve obavezno. Dzabe je ti izbaciš ako on ima. Opet ćeš biti na početku. Ja sam tako od mm dobila ešerihiju. Srećom radim briseve često pa sam na vreme otkrila.

(odgovor članu d@d@)
  Direktna veza do poruke: 952
27.4.2011 15:19:20   
m@j@25
radila sam samo jednom bio je ok, kasnije kad sam proveravala  nije je bilo, moj suprug nije radio nikakve analize, samo sto nam je dr rekao da pije antibiotike

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 953
28.4.2011 10:10:38   
d@d@
Pcelice,M@j@,hvala puno na savetima!Potpuno sam sludjena i zbunjena i nervira me sto pored dr. moram da radim i samostalno tj. mm pije antibiotike jer sam mu ih ja prepisalauser posted image ,dr. nije nista pominjao!E sad cu morati da mu zakazem i te briseve!Bas se nerviram ali....!Danas idem da vadim kontrolni bris ali samo 4 dana posle koriscenja terapije ali kao sto rekoh nemam izbora i moram verovati da dr. zna sta radi!Ako sve bude ok onda HSG!Za vikend mi dolazi i user posted image pa mi to dodatno povecava nervozu!
Pcelice,zelim ti da sto pre ozdravis,ne daj se!Molim vas drzite mi palceve da sve bude ok!

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 954
29.4.2011 10:34:21   
d@d@
Kontrolni bris odradjen,rezultati u subotu ili u ponedeljak!Ako je sve ok radim HSG posle 11.05.!Naravno opet me hvata frka ali sto se mora nije teskouser posted image !
Pcelice,da li si ti ozdravila?

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 955
30.4.2011 15:04:25   
Anoniman
D@D@ samo da ti se javim. Još sam loše, al sam živa, pa biće dobro. Samo da se izborim sa temperaturom pošto raste do besvesvesti, i bicu dobro. user posted image . Navijam da ti rezultati budu dobri i da posle dodje do user posted image

(odgovor članu d@d@)
  Direktna veza do poruke: 956
1.5.2011 14:19:35   
buljavko
user posted image Zdravo svima,
ja sam novi clan i jedva se snalayim na forumu ali zelja je bila velika da podelim sa vama moje iskustvo. Elem, zelim da vam kazem da je moja snaja posle 5 godina odlucila da krene na estačku. Kada je uradila sve analize receno joj je da uradi hsg. Od odradjenog hsg nije prošlo ni jedan mesec ostala je u drugom stanju. Sada imamo jednu divnu princezu. Ali.... tu sam ja sa svojim problemom. Kod mene i supruga svi rezultatio su savršenom redu ( 4 čekamo 2 crtice na testu). Sad je došao red na hsg. Želela sam da uradimu narodnog fronta. Medjutim kada kod dodjem u svoj dz moja doktorka ili je na odmoru, ili sam kasno dosla... i tako u krug poslednja tri meseca. Sada sam resila da idem privatno i odradim hsg. Nadam se da cu ga uraditi u četvrtak ili petak posle praznika kod nekog dr. dejana gde je snaja radila po preporuci dr Milice iz Jevremove. Javljam vam odmah svoje iskustvo.
Veliki pozdrav

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 957
1.5.2011 14:24:22   
dobro bice iz bajke
Buljavko,kako se preziva taj Dr Dejan kod koga ides na produvavanje?
Ja 4-og idem kod Dr da mi uzme cervikalni i vaginalni bris,i zakazuje mi Hsg..

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu buljavko)
Direktna veza do poruke: 958
1.5.2011 14:25:04   
dobro bice iz bajke
Sorry Buljavko,dobro dosla i zelim ti da uskoro ugledas svoje dve user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 959
1.5.2011 19:33:22   
vanchi
cao cure,
ja sam nova i tek sam se uclanila....malo sam citala vase postove o HSG, i umalo da na svoju ruku odem i uradim to...
posto zivim u BL i nisam sigurna gdje se to tacno radi, i malo sam vise panicar po prirodi, ali moj dr tvrdi da ja nemam zacepljene jajovode i da je sve ok, ali ja ipak tvrdoglava........

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 960
1.5.2011 20:52:28   
m@j@25
ne znam kako moze da tvrdi kad nisi radila hsg

(odgovor članu vanchi)
Direktna veza do poruke: 961
1.5.2011 23:48:49   
drjole
IZVORNA PORUKA: *Maki*

Moj savet je da uradis HSG bez obzira na rezultat supruga. Ne moras cekati da on prvi uradi spermogram. Kod nas se npr.desila kombinacija da je meni jedan jajovod zacepljen a njemu je malo smanjen br.spermatozoida...znaci da bi bili mirni i ti i on,uradite zasebno sve osnovne preglede.user posted image

Moje skromno mišljenje - Ako već vaš muž ima loš spermogram, prvo neka proba on to da sredi. Tek ako sa ok sprematozoidima ne ostanete trudni, možete razmišljati o HSG-u.

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 962
1.5.2011 23:51:54   
drjole

< Poruku je uredio drjole -- 1.5.2011 23:59:38 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 963
1.5.2011 23:53:13   
drjole
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

Meni dr nije htela da dá uput za hsg dok mm ne sredi spermogram i izbaci bakterije user posted image

Potpuno je u pravu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 964
1.5.2011 23:56:43   
drjole
IZVORNA PORUKA: d@d@

Devojke,srecan Uskrs i zelim Vam puno punouser posted image user posted image user posted image !Neko me je pitao zasto posle antibiotika samo tri dana pauze-nemam pojma,tako mi je dr. rekao mada je i meni cudno!Cak mi nije rekao da li mm treba da uzima antibiotike pa sam mu ih ja prepisalauser posted image user posted image user posted image !A interesuje me da li spermokultura pokazuje ako je kod mm povecana ureaplasma?Da li bi mm trebalo posebno da se testira?

Naravno. Kada bakteriju ima jedan supružnik, po pravilu ima je i drugi. Mora da uradi briseve i obavezno tražite i antibiogram da bi videli na koji je antibiotik bakterija osetljiva..

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 965
2.5.2011 0:04:03   
anuksunamun
drjole,imam jedno delikatno pitanje...meni je uspesno obavljena laparoskopija i oba jajovoda su mi prohodna(produvana)...stavljen mi je neki "skupi"filler...nisam imala nikakve infekcije u medjuvremenu(proveravala sam)..proslo je godinu i 8 meseci od zahvata...pa me zanima koja je verovatnoca da su jajovodi i dalje prohodni...trudnoca se nazalost nije desila....btw..zahvat su radili dr Luka Andjelic i dr Zoran Stankovic

< Poruku je uredio anuksunamun -- 2.5.2011 0:05:00 >

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 966
2.5.2011 0:08:56   
Snelle
Anuck, drugi doktor je i Sanjicu operisao. Odličan je!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 967
2.5.2011 0:10:01   
anuksunamun
i koja je verovatnoca da su nabori (rese) unutar jajovoda ostecene za vreme zahvata...jer moj sadasnji dr tvrdi da je najverovatnije problem funkcionalnosti resa a ne sama prohodnost jajovoda ??

Direktna veza do poruke: 968
2.5.2011 0:16:32   
Maccana
Pozz devojkeuser posted image Joj Anuk,tebe muce iste brige kao i mene.Ja operisana u Decembru.Dr Trninic Pjevic me operisala.Problem je sto oni ne mogu da znaju da li su jajovodi osteceni iznutra.user posted image

Direktna veza do poruke: 969
2.5.2011 0:22:34   
anuksunamun
ovde(u kanadi)ima test za utvrdjivanje funkcionalnosti...i to cu uskoro da uradim...samo sam malo unapred radoznala ...a dr sam navela jer sam sa milion strana cula da su vrhunski strucnjaci-i ja ni najmanje ne sumnjam u to...da me neko pogresno ne shvati....

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 970
2.5.2011 0:31:13   
Maccana
OK,ja sam citala o Dr Andjelicu da je priznati Dr. ali ga licno ne znam.Kakvi su to testovi?Za utvrdjivanje prohodnosti?Koliko sam te razumela,tebi su stavili filtere???user posted image

Direktna veza do poruke: 971
2.5.2011 0:37:34   
anuksunamun
neee :):) stavili su mi filler:)neku zastitu da se ponovo ne zalepe....a test je ovde vezan za funkcionalnost resa unutar jajovoda...one su zaduzene za guranje jajne celije u matericu....pa ako one ne rade ...dzaba produvani ili ti prohodni jajovodi ....

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 972
2.5.2011 0:49:57   
Maccana
Neznam Anuk,super ako mozes to da odradis i saznas preko tog testa..Ja sam imala zapusene distalne delove jajovoda(oba),odnosno imala sam priraslice.Dr mi je to sredila i dala mi 6m vremena(meni je 35 god)da probamo prirodnim putem.Medjutim kad me je operisala rekla mi je da je sve ok sem sto nezna i nemoze da mi kaze u kakvom stanju su jajovodi iznutra i da li su priraslice ostecene od tih priraslicauser posted image ...

Direktna veza do poruke: 973
2.5.2011 0:52:20   
Maccana
Htedoh reci-da li su treplje ostecene od priraslica!!!user posted image

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 974
2.5.2011 0:53:11   
anuksunamun
pa i ja sam overloaded sa priraslicama...zato me zanima koliko je taj filler potrajao u mojim jajovodima ako se tako nesto moze utvrditi...a da taj test je vrlo delikatan ja mislim da ga niko u Srbiji ne radi..bar ja nisam cula

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here