|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
11.4.2011 12:47:43   
m@j@25
hvala i ja tebi, a strpljenje nam je izgleda neophodno

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 876
12.4.2011 20:11:13   
mica slavljenica
Evo i mene, da vam se prikljucim i dam podrsku, a nadam se da cete i vi meni(neophodna mi je). Danas su mi radili hsg, sa anestezijom i proslo je super, bez bolova, malo krvarenja i posle dva sata kuciuser posted image . Ali kada kod mene ne bi bilo to ali, nesto ne bi bilo u redu. Levi jajovod potpuno neprohodan iako je posle laparoskopije bio prohodan, a desni kao nesto propustauser posted image . Sta da vam kazem devojke, ne gine mi vantelesna. Puno vas sve pozdravljam i hvala vam sto ste tu!

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 877
12.4.2011 20:34:39   
Maccana
Mico,ne razumem...Ti si radila laparoskopiju da bi proverila prohodnost jajovoda ?Ako je tako,zasto si onda radila HCG???user posted image

(odgovor članu mica slavljenica)
Direktna veza do poruke: 878
12.4.2011 23:36:35   
lidija 011
IZVORNA PORUKA: Maccana

Mico,ne razumem...Ti si radila laparoskopiju da bi proverila prohodnost jajovoda ?Ako je tako,zasto si onda radila HCG???user posted image

To se i ja pitamuser posted image ...i dobrodosla draga

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 879
13.4.2011 9:13:47   
*Maki*
Verovatno je nekada ranije radila laparaskopiju pa joj je sada radjen HSG radi provere trenutnog stanja jajovoda. 

Direktna veza do poruke: 880
13.4.2011 13:30:23   
mica slavljenica
Hvala na dobrodoslici! Laparoskopija mi je radjena u decembru i tada su mi uklonjene prilaslice i otpusen levi jajovod koji je bio ispunjen tecnoscu. Na kraju postupka je proverena prohodnost oba jajovoda metilenskim plavim i potvrdjeno je da su prohodni. Tada mi je ginekolog rekao da cemo za tri meseca proveriti stanje putem hsg-a jer postoji sansa da funkcija tog jajovoda nije ocuvana jer tecnost kojom je bio ispunjen moze ostetiti fine treplje koje se u njemu nalaze. Upravo to se i dogodilouser posted image . Ni ja nigde po netu nisam nailazila na ovu kombinaciju postupaka (ili se radi samo hsg, pa tek ako ima potrebe laparoskopija ili odmah laparoskopija pa se popravlja sta se popraviti da). 

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 881
13.4.2011 13:39:50   
moja ciklama
user posted image

pojma nemam, kako laproskopija, pa HSGuser posted image , ali dokrtori verovatno znaju, šta radeuser posted image .

pridruži nam se na crticama.

koliko čekaš na bebu, odakle si..

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

Direktna veza do poruke: 882
13.4.2011 14:22:40   
Maccana
Hvala na dobrodoslici! Laparoskopija mi je radjena u decembru i tada su mi uklonjene prilaslice i otpusen levi jajovod koji je bio ispunjen tecnoscu. Na kraju postupka je proverena prohodnost oba jajovoda metilenskim plavim i potvrdjeno je da su prohodni. Tada mi je ginekolog rekao da cemo za tri meseca proveriti stanje putem hsg-a jer postoji sansa da funkcija tog jajovoda nije ocuvana jer tecnost kojom je bio ispunjen moze ostetiti fine treplje koje se u njemu nalaze. Upravo to se i dogodilouser posted image . Ni ja nigde po netu nisam nailazila na ovu kombinaciju postupaka (ili se radi samo hsg, pa tek ako ima potrebe laparoskopija ili odmah laparoskopija pa se popravlja sta se popraviti da).
Bas mi je  zao.Ja te potpuno razumem.Takodje sam u Decembru imala tu operaciju,samo sto ja nisam imala tecnost u jajovodu i Dr mi je rekla da se javim za 6 m ako nista ne bude.Ovo nam je 4-ti m....Sad si me malo zabrinula.Valjda mi se nisu vec slepili !?Ma neznam.Sta bude,idemo dalje!user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 883
13.4.2011 14:50:30   
mica slavljenica
Bas mi je zao.Ja te potpuno razumem.Takodje sam u Decembru imala tu operaciju,samo sto ja nisam imala tecnost u jajovodu i Dr mi je rekla da se javim za 6 m ako nista ne bude.Ovo nam je 4-ti m....Sad si me malo zabrinula.Valjda mi se nisu vec slepili !?Ma neznam.Sta bude,idemo dalje!user posted image

Ja sam od operacije na pilulama za kontracepciju, kao jajnici treba da miruju posle intervencije, tako da user posted image nisam ni mogla da ocekujem. Sada bih vec trebalo da prestanem da ih pijem. Kod tebe mozda nije slucaj kao kod mene jer je meni jajovod ispunjen tom tecnoscu koju bi prirodno trebalo da se apsorbuje ali se to ne desava jer mu je funkcija ostecena.

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 884
13.4.2011 14:58:11   
Maccana
Naprotiv kod mene je doktorica savetovala da odmah navalimo user posted image posle prvog ciklusa od operacije.Nisam pila tablete.Neznam zasto je tebi receno da jajnici moraju da miruju.user posted image A sta ti kazu za drugi?Jel moguce da preko njega uspe?

Direktna veza do poruke: 885
13.4.2011 15:08:24   
mica slavljenica
koliko čekaš na bebu, odakle si..

Ja sam iz Omoljice, a bebu cekamo oko godinu i po dana....Necu jos dugo cekati, trazicu vantelesnu pa makar i o sopstvenom trosku. Izvinite sto pisem ovde, mozda ne bi trebalo, ne snalazim se bas najbolje prvi put sam na nekom forumu, ali citam vas vec duze vreme, pa rekoh hajde i ja sa vama da podelim svoju muku, tako mi je makar malo lakse...

Direktna veza do poruke: 886
13.4.2011 15:12:37   
mica slavljenica
Naprotiv kod mene je doktorica savetovala da odmah navalimo user posted image posle prvog ciklusa od operacije.Nisam pila tablete.Neznam zasto je tebi receno da jajnici moraju da miruju.user posted image A sta ti kazu za drugi?Jel moguce da preko njega uspe?

Kaze moguce je ali da smo po njegovom misljenju blize vantelesnoj nego spontanom zacecuuser posted image .Za pilule nisam sigurna, znam da ih pije i devojka koja je operisana samnom, pretpostavljam da se ne desava nista revolucionarno ni ako ih ne pijes.

Direktna veza do poruke: 887
13.4.2011 23:14:15   
lidija 011
Mico, bas mi je zao... Ali, neko je na ringeraji napisao: "Dokle god imamo matericu, trudnoca je moguca, zato zene ne brinite"... A ja se sa time slazem... Kazi sve muke koje te muce, bice ti lakse, sigurno... user posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

Direktna veza do poruke: 888
13.4.2011 23:37:20   
Maccana
Mico, bas mi je zao... Ali, neko je na ringeraji napisao: "Dokle god imamo matericu, trudnoca je moguca, zato zene ne brinite"... A ja se sa time slazem... Kazi sve muke koje te muce, bice ti lakse, sigurno... user posted image
Tako je,ne treba gubiti nadu.Sve smo mi jos sposobne dok nam ne dokazu suprotnouser posted image user posted image Idemo dalje Mico!I VTO je nacin da dodjemo do ciljauser posted image

Direktna veza do poruke: 889
14.4.2011 12:16:15   
mica slavljenica
Hvala vam puno, divne steuser posted image user posted image

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 890
14.4.2011 12:48:12   
vonavoj
da li mi neko moze pomoci? drugarica je imala hsg u ponedeljak,i nije pitala dr da li smeju da imaju odnose? a njoj ce sada i O! jedan joj je zapusen,a drugi nije..pa da probaju!user posted image

Direktna veza do poruke: 891
14.4.2011 13:31:26   
Maccana
Neznam sta da ti kazemuser posted image ...Obicno ne preporucuju taj ciklus jer je ipak zracenje u pitanjuuser posted image .Rizik je da ostane user posted image a ozracena.Mora da saceka sled O.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 892
14.4.2011 13:32:58   
vonavoj
ok.,citala sam svasta,jedni kazu moze,drugi ne..neka zove dr i neka bude sigurna!user posted image

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 893
14.4.2011 13:37:44   
Maccana
Ja doduse nisam radila HCG ali jesam laparoskopiju i Dr mi je savetovala da sacekak sled. ciklus...valjda da se to sve ipak iscisti.Bolje nek se strpi 1m nego da rizikuje neki poremecaj.Samo joj to jos faliuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 894
14.4.2011 13:39:39   
Maccana
Pardon,HSG(brkam kad zurimuser posted image )

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 895
15.4.2011 10:32:19   
d@d@
Cao devojke,nova sam pa mi oprostite na mogucim greskama!Vec duze vreme citam forume pa sam odlucila da vam se pridruzim!U utorak radim HSG i mnogo se plasim!

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 896
15.4.2011 10:39:07   
d@d@
Zaboravila sam napisati da sam 21 dc vadila progesteron i ok je a 3 dc sam odradila set hormona i to je ok!Odradila sam briseve i u ponedeljak ce mi biti rezultati pa ako sve bude ok u utorak HSG!Moj dr. mi nije rekao nista za krvnu sliku,sedimentaciju,urin pa ne znam da li i to da odradim?!?!

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 897
15.4.2011 10:44:44   
moja ciklama
nema potrebe da se plašiš..
biće sve OK.
reci nam gde i ko ti radi HSG!
Ja sam to uradila pre mesec dana, i nije me bolelo, neprijatan osećaj da, ali ne neizdrživo, a ja sam baš kukavica!
Devojku posle mene je baš bolelo, dakle, individualno je..odmah po ilasku iz sale se oporavišuser posted image

bitno je kakvi budu rezultati!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 898
15.4.2011 11:00:49   
d@d@
Hvala na lepim recima!Juce sam vadila briseve i toliko sam se uplasila a to zaista nije nista onda mozes zamisliti kako ce mi biti za HSG!

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 899
15.4.2011 11:02:03   
d@d@
Oprosti nisam ti odgovorila-radim u Va i to privatno!

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Koje od ovih?
sduca

Dušan (23%)

Igor (16%)

Tadija (14%)

Stefan (23%)

Damjan (21%)

Arsenije (4%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here