Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.4.2011 10:09:00
|
|
|
|
suncica82
|
Evo i nas dvoje jos jednom- 29/5
< Poruku je uredio Ana RR -- 19.4.2011 10:23:14 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.4.2011 10:11:51
|
|
|
|
suncica82
|
Please jel moze neko da mi lepo sredi sliku? Uvek mi postavi duplo...a sad sam nesto bas zeznula
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.4.2011 10:26:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Sunčice, sredila sam fotku, mnooogooo si lepa Madre, haljina je do kolena i skroz je jednostavna. Kupila sam je u BG na Cvetnom trgu u nekom butiku potpuno nepoznatom (mislim da prodaju domaću robu). Jeca bi možda znala kako se zove butik, bila je sa mnom tada.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.4.2011 10:30:54
|
|
|
|
suncica82
|
Hvala Ana Tvoja slika je fenomenalna i super izgledas!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.4.2011 10:31:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Tnx, draga
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.4.2011 10:34:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Trudnice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 20.4.2011 16:59:59
|
|
|
|
Bunnyca
|
Evo i nas, mali stomacic, pocetak 36 nedelje
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 20.4.2011 17:01:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Kakva lepa trba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 20.4.2011 17:06:19
|
|
|
|
Bunnyca
|
Jeste,jeste, bas ta trbica je dobila komplekse sto je mnogo mala za deveti mesec
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 20.4.2011 17:33:47
|
|
|
|
tijaidule
|
xexe PRESLATKOOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 20.4.2011 23:15:20
|
|
|
|
Anoniman
|
23+4
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 20.4.2011 23:17:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Macaki, prelepa trba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 21.4.2011 9:09:15
|
|
|
|
Suncicabg
|
Macaki i Bunnyce prelepi stomaci
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 21.4.2011 12:18:03
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala vam meni se svidja bunnycin stomacic, bas je sladak
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 21.4.2011 13:04:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih,ponovo zelja...........
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 22.4.2011 22:41:35
|
|
|
|
Inica
|
prelepooooo hocu i jaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 23.4.2011 1:54:27
|
|
|
|
carobnicabc
|
Ana stomacic ti je divan, a ti si prava manekenka, sto zbog izgleda, sto zbog poziranja.. I nije nikakvo cudo sto je slika tako divna i sto je pravo umjetnicko djelo. To je do tebe, ne do fotografa... Bunnyce i tvoj stomacic mi je presladak. Nisam u toku, pa ne znam da si se zalila da ti je mali stomacic za taj period. Meni je bas lijep. Ja sam na proslom pregledu vidjelu trudnicu koja je bila uveliko u 9., skoro pred termin, i stomacic joj je bio kao da je 7. mj. Ja sam se odusevila. Bas mi je bilo simpaticno. Bitno da beba lijepo napreduje i da je sve ok. Macaki pa vi bas brzo rastete, ili se to meni cini... Cini mi se kako si ti nekada negdje napisala kako nisi bas mrsavica i kako imas malo viska kg. A meni bas djelujes vitko na slicicama koje postavljas. I imam utisak da se debljas samo u stomacic.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 23.4.2011 2:04:55
|
|
|
|
carobnicabc
|
A ovo smo mi. Tacno 20 nedjelja nam je ovdje. Nemojte mi se smijati zbog Hello Kitty... Inace obozavam cipku, ali od kada sam trudna nesto sam nacisto podijetinjila. Nekako se osjecam kao djevojcica, a do juce sam bila totalna suprotnost. E tesko ovoj mojoj mrvici sa mnom. I molim vas recite mi iskreno jel imam dupe. Ja nesto umislila da nemam, da se sve stopilo, i leja i guza, i noge...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 23.4.2011 8:24:28
|
|
|
|
Anoniman
|
carobnice super ste!! imas guzu, bas kako treba. ja nisam imala problema sa viskom pre trudnoce, startovala sam sa 49 kg, mozda samo potrebu da se jos malo zategnem, ali sad je kasno. u pravu si, sve mi ide u stomace, merim ostale obime i sve je isto kao i pre trudnoce. ugojila sam se 6 kg do sad. nego sto je meni u petom mesecu nekako naglo porastao stomak, pa sam se uplasila da nije beba prekrupna.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 23.4.2011 8:37:30
|
|
|
|
Misica 3
|
Macaki, stalno nesto strahujes, dobices po guzi. Ne brini, to beba lepo napreduje . Tako je i meni, cini mi se, preko noci narastao stomak. Sve izgledate odlicno, trbe su predivne
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 23.4.2011 9:39:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ne strahujem, nego sam tada pisala o tome, pa se carobnica setila.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 23.4.2011 14:20:22
|
|
|
|
bubulence
|
devojke , prave ste... carobnice i meni je sve na mace, miki mausa, gicu prasicu, ajd sto uzimam takve pidzame nego sam i majice i trenerke takve pocela da kupujem ... ali nama je sve oprosteno
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 23.4.2011 15:00:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: carobnicabc Ana stomacic ti je divan, a ti si prava manekenka, sto zbog izgleda, sto zbog poziranja.. I nije nikakvo cudo sto je slika tako divna i sto je pravo umjetnicko djelo. To je do tebe, ne do fotografa... Jao čarobnice, sad si me naterala da pocrvenim Ja baš nisam fotogenična, nekako ne "osećam" kameru (a i navikla sam da sam sa one strane fotoaparata) ali eto neke fotke lepo ispadnu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 23.4.2011 15:08:12
|
|
|
|
Lilly*
|
Trbe su Sada meni nedostaje moja trba Ali evo, sedi mi u krilu
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 23.4.2011 16:45:22
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
evo nas od prosle nedelje
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?