Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 17:08:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Eni, to je slikano bez montiranja cele opreme (pozadine i osvetljenja). Kad budemo radili baš umetničke fotke staviću i njih
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 19:08:20
|
|
|
|
Suncicabg
|
Anchi bas si zgodna trudnica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 19:09:13
|
|
|
|
Verus
|
Jedva cekam umetnicke. Anci, sa drugom bebom ima da me ti i Nidza slikate ok? Al, kao klijenta IZVORNA PORUKA: Ana RR Eni, to je slikano bez montiranja cele opreme (pozadine i osvetljenja). Kad budemo radili baš umetničke fotke staviću i njih
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 19:11:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ana, odlicno izgledas, bravo!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 19:12:15
|
|
|
|
Maya21
|
Anci prelep stomacic meni ponekad nedostaje taj osecaj bebe koja se mrducka u stomaku, ponekad sam nostalgicna kad vidim slicice stomaka a tesko mi je da se odlucim za trece, obaveza je to prevelika
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 19:13:49
|
|
|
|
Verus
|
Jeste Maki moja...jeste, a bez pomoci jos gore... OT: moram da te uhvatim na skajpu da se "ispricamo", svasta mi se nesto desavalo a nisam ti pricala...ali cim mi prodje frka oko semestra i ispita "zovem" te. To ce biti za par nedelja...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 19:20:28
|
|
|
|
Maya21
|
OT sorry moderatorkama! tu sam ja stalno, pogotovo sto sad ne radim... opet... samo zvrcni
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 20:13:06
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Kao iz casopisa slika ! Divan stomak! Ovo sam i ja pomislila kada sam videla fotku!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 21:52:36
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Jedva cekam umetnicke. Anci, sa drugom bebom ima da me ti i Nidza slikate ok? Al, kao klijenta IZVORNA PORUKA: Ana RR Eni, to je slikano bez montiranja cele opreme (pozadine i osvetljenja). Kad budemo radili baš umetničke fotke staviću i njih Naravno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 22:45:50
|
|
|
|
Misica 3
|
Ana, predivna je slika
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 23:22:21
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 23:26:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 23:27:00
|
|
|
|
*boka*
|
Woooow, Ana prelepa je fotka! Hocu reci tvoja figura na njoj!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 23:28:06
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 9:19:45
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pune 23 nedelje Anchi nije me odavno bilo, nisam znala da si CESTITAM!!!!! Super izgledas!!!!! puno te ljubimo Andrijana i ja!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 9:42:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Pahuljice moja mila hvala ti! Kako ste mi vas dve?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 13:01:58
|
|
|
|
pahulja76
|
sada kad smo kod kuce, dobro smo. ruckamo, slazemo slogove ta-ta, ata, ba-ba, de(j)-da, daj ali "ma" nema nigde , malo zaj... mamu i tako... kako si ti, kako prolazi trudnoca?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 13:05:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam u toku, niste bile kući? Duša mala, kako je porasla doći će i "mama" na red, polako Ja sam na bolovanju od početka, zbog kontrakcija a i zbog prethodnog spontanog dr nije htela ništa da rizikuje. Brzo prolazi vreme, moram priznati, evo već 24. nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 13:07:03
|
|
|
|
pahulja76
|
bile smo mesec dana na institutu, Andrijana je operisana....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 13:09:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj, draga, nisam imala pojma!!! Jel sada sve ok? Šta je operisala, onu cistu iz trudnoće još? Aj da ne mašimo temu, piši mi OVDE
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 13:12:10
|
|
|
|
jovicaa
|
divna slika ana. znate li pol?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 13:19:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Dečkonja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 13:52:06
|
|
|
|
magnetic
|
Ana super izgledas ,samo stomak i nigde viska. Haljina je extra
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 18.4.2011 13:56:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala, draga za sad nema viška, ali videćemo kako će biti do avgusta
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 19.4.2011 0:16:49
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: magnetic Ana super izgledas ,samo stomak i nigde viska. Haljina je extra ovo sam bas i ja htela da napisem super slicka. nego, moze li jedna informacija preko veze, gde si kupila haljinicu ako nije tajna? i da li je dugacka ili do kolena bas mi se svidja
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?