Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.4.2011 22:24:59
|
|
|
|
isidora88
|
predivne trbe,ne zna se koja je lepsa
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.4.2011 22:32:49
|
|
|
|
JMPM
|
Kako ste divneeeeeeeee Bas se raznezim kad dodjem u ovu temu i pozelim opet stomak
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.4.2011 22:35:08
|
|
|
|
Anoniman
|
bubi, nemoj da zezas, super ti je tiba!! vidi se da emica uziva unutra. ana, bravo super izgledas!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.4.2011 22:38:00
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.4.2011 22:56:07
|
|
|
|
dejana007
|
Sve ste preslatke :) Mada, sve uglavnom pricate da ce vam ili vam vec stomacici nedostaju :) Meni, iskreno, nece, ali samo zato sto me mirovanje u trudnoci tesko palo.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.4.2011 22:57:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Sve ste preslatke :) Mada, sve uglavnom pricate da ce vam ili vam vec stomacici nedostaju :) Meni, iskreno, nece, ali samo zato sto me mirovanje u trudnoci tesko palo. I ja sam tako mislila, ali bas nedostaje ...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.4.2011 22:57:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
dejana, mnogi si mi lepa, a stomacic je prava bombona. Jel devojcica? Meni jako nedostaje. I sad kad vidim neku trudnicu sva se raznezim.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.4.2011 22:58:16 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.4.2011 23:08:29
|
|
|
|
dejana007
|
:-) Ne mogu da verujem da ce mi nedostajati, ali sve je moguce :-) Hvala Sanjice :-) Sve mi otislo u stomak i obraze. Decak je, mada su svi po obliku stomaka, mojim promenama u licu (bubuljica) govorili da je devojcica :-)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 10.4.2011 23:21:21
|
|
|
|
M@rty
|
samo cu reci, PRESLATKE TRUDNICE I PRESLATKI STOMACICI... Divno...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 14:56:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Pune 23 nedelje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 14:58:51
|
|
|
|
Olga75
|
ana , predivno
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:01:04
|
|
|
|
jabudic
|
Ana, stvarno ste divni
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:02:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:04:07
|
|
|
|
New Mom
|
Mmmm
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:06:25
|
|
|
|
jabudic
|
Ana, hocemo glavu, hocemo glavu, hocemo glavu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:07:38
|
|
|
|
Verus
|
Prelepo Anci
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:07:43
|
|
|
|
Ana RR
|
(baba, daj glavu)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:10:01
|
|
|
|
bojanica7
|
ana, divnaa siii!!! i cestitaaam!!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:11:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala puno
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:12:50
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR (baba, daj glavu)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:13:13
|
|
|
|
IVA 11
|
Kao iz casopisa slika ! Divan stomak!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 15:17:40
|
|
|
|
bubulence
|
anci , divno
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 16:42:50
|
|
|
|
Malecka074
|
Anči, prelepoooo! Bas si zgodna!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 16:45:41
|
|
|
|
Brana
|
ana zaista si predivna,trudnica kao iz casopisa
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.4.2011 16:47:59
|
|
|
|
eni26
|
ana prelep stomak , a slike su ti extra..kako dobro ispadnu,ko umetnicke
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?