|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
20.4.2011 20:17:10   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Olga RR

mada citajuci ovde misljenja rekla bih da je to sve pro forme i da se ceka varnica koja ce pot[paliti veliku vatru ovde i da cemo se pakovati u sinobus i ici u pi*** lepu materinu da nas neko ne zakolje na spavanju

ma ne, nego cemo mi srbi da se spakujemo i  odemo u pi..u materinu da ne bi, ne daj Boze, uvredili nekoga ko je manjina jer to ne smemo...
i opet ponavljam, nemam nista protiv bilo koje nacionalnosti nego manjina koje ne postuju srbiju...  user posted image onima koji je postuju

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 951
20.4.2011 20:17:45   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: minavb

On ne posti, on strajkuje a taj strajk naziva postom sto je po meni vrlo ruzno. Pitala sam da li to znaci da ce prekinuti strajk, tj uzeti malo hleba i vina?

a sada vidim da si prepravila na štrajk user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 952
20.4.2011 20:19:17   
Nina...
Nisam citirala Olgin post,pa ne vidim kako se ona nasla u tvom odgovoru, ali nema veze, delite ista misljenja i to je ok. A odgovor je poprilicno ''vodnjikav'', pa nemam vise sta da napisem na tu temu.Pozzz user posted image  

IZVORNA PORUKA: Nina...

Zasto smo uvek glavni pljuvaci svoje zemlje? Jos ocekujemo drugi da nas postuju?! ''Ajde da pocne svako od samog sebe da pravi coveka onakvog kakvog ocekuje da vidi u drugima, onako, za primer.

Srbistan draga moja, Srbistan. Ne brini ti nista, poklace se Srbi arijevci a onim ostalim Srbima, Obraz sa LABRISom, zuti sa naprednima, crno beli sa crveno belima, levi sa desnima, nasi sa vasima... manjine niko ni pipnuti nece. Na kraju cemo mi pod krusku, kao sto negde pise.

Nina, Olga i ja komentarisemo ono sto se na ovoj temi moze procitati. AKo procitas prethodne nase postove, videces kako mi razmisljamo.

Malo o aktuelnoj situaciji u zemlji-ako se Nikolic sutra pricesti, prekinuce post/strajk, zar ne?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 953
20.4.2011 20:20:42   
minavb
Ok, i nemoj. Pozzzuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 954
20.4.2011 20:22:43   
Lu
Još uvijek je aktuelna temauser posted image
Ispade glavni probem u Srbiji nacionalne manjine i ovaj neki što štrajka glađu (hoće da se ubije kofol) i to naziva postomuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 955
20.4.2011 20:24:11   
minavb
Pa mi onda i nemamo neke ozbiljne probleme.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 956
20.4.2011 20:25:54   
Olga75
Dunja , iskreno nisam bila u Sent Andreji ali sam bila u SPC u Budimpesti i prosla ulicom koja se zove Srpska
Bubulence , manjine u Vojvodini zive od vremena kad su bili vecina , naime kada je Austrougarska monarhija izgubila rat , Vojvodina je prisajedinjena Kraljevini Srba , Hrvata i Slovenaca i to Versajskim , zatim Sent Zermejnskim i Trianonskim ugovorom ,koji Srbija nikada nije potpisala ( toliko joj je stalo do nas precana )
i necu da pricam o Velikom Vecu Srba i ostalih i sta se sve posle toga izdesavalo jer cu biti proglasena autonomasem i javno kamenovana a ako prezivim i lincovana
hocu da kazem dokle god zivi teorija o krvi i tlu desavace se genocidi i stale grozote

< Poruku je uredio Olga RR -- 20.4.2011 20:26:29 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 957
20.4.2011 20:29:14   
bubulence
a ja kazem da si iskulirala moju poruku i da je sezona sremosa prosla user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 958
20.4.2011 20:29:57   
Olga75
doneli mi s&s sremus pa mogu da se kerim user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 959
20.4.2011 20:43:39   
jelena038
Da, da.. Svi su losi..
Valja dobro voditi racuna ko je kakav, odakle, za kolko je sta prodao, cije su mu sve krvi pomesane, koja cuka im cuva grobove predaka, mere se akcenti, prebrojavaju junacine i solunci..

A onda dodje dzukac sa kajlom, svejedno koje boje koze, kaze da ima kucu, kola i posao, ovde ili u inostranstvu, i ona oooodeeeeeeeeeee..
Ne pita ga ni ko je, ni odakle, ni je li ratovao, ni za koga, ni OTKUD MU KUCA??? I KOLA??? I POSAO??? To onda nije bitno.

Eeeehhh..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 960
20.4.2011 20:47:40   
Verus
user posted image  ah te sponzoruse, HEJ pa i one su problem Srbije.  I njih je "kreirao" los sistem.  Ili...?

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 961
20.4.2011 20:51:49   
jelena038
njih je kreirala lenjost, neznanje i nesposobnost!

ovo prvo je stvar mentaliteta, da se ne lazemo, a ova druga dva su spontano proistekla iz prvog, kada je narod i rad mozga poceo da shvata kao posao, a ne kao privilegiju..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 962
20.4.2011 20:59:08   
minavb
Sponzoruse nisu nas izum, postoje odavno svuda u svetu.

Direktna veza do poruke: 963
20.4.2011 21:00:01   
Olga75
ma svugde ima sponzorusa
doduse ne izgledaju svugde isto ali ih ima

Direktna veza do poruke: 964
20.4.2011 21:03:20   
jelena038
naravno, ali trose svoje pare i ne zaviruju u tudje lonce, posebno ne u one lonce kojih se groze user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 965
20.4.2011 22:14:20   
Anoniman
Ono sto ja vidim ovde, jeste da svako kapira stvari onako kako mu se prohte, cak se ni ne trudeci da se malo udubi u tematiku. Mene jako ljuti proizvoljnost, pogotovo ako se odnosila na meneuser posted image
Dakle, da li bi mozda trebalo na kineskom da napisem, da meni ne smeta Madjar ili Slovak, mozda ce mi jednog dana biti zet ili snajka, vec ono sto drzava radi. Ne moze neko da zahteva da znam jezik manjine da bih se zaposlila u drzavnoj ustanovi, ne moze na toj istoj ustanovi da pise dvojak naziv i ne moze pre mog fakulteta neko da dobije posao sa srednjom skolom samo zato da bi se zadovoljila prava manjine, jer IMAM i ja pravauser posted image U stvari vidim da moze i to je propust ove drzave. Veliki. Tacka.

Direktna veza do poruke: 966
20.4.2011 22:24:19   
isidora88
potpisujem verolinouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 967
20.4.2011 22:28:36   
bojanica7
ne potpisujem nista user posted image

Panta rei

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 968
20.4.2011 22:30:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bojanica7

ne potpisujem nista user posted image

E, pa, ne znas sta propustasuser posted image

(odgovor članu bojanica7)
  Direktna veza do poruke: 969
20.4.2011 22:31:47   
bojanica7
da znas da ne znam user posted image

Panta rei

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 970
20.4.2011 22:33:30   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Olga RR

mislim da hoce , ako neko bude hteo da ga pricesti jer cini greh

Oooo naci ce se neki svestenik koji ce hteti da ga pricesti, bez obzira sto ovo sto on radi nema apsolutno nikakve veze sa postom.
I da, ako zeli da se pricesti morace da uzme hleba i vina, drugacije ne moze. Mada, mozda u njegovom slucaju i tu naprave izuzetakuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 971
20.4.2011 22:34:57   
Olga75
nije mi uopste jasno zasto ti smeta sto ispod srpskog pise i na jezicima manjina
ovo se odnosi na Vojvodinu jes sam sigurna da u Beogradu ne pise na : Romskom , Ukrajinskom , Rumunskom , Madjarskom , Makedonskom , Rusinskom , Slovackom , Ceskom ... user posted image
a to kako se dolazi do zaposlenja u ovoj drzavi je druga prica

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 972
20.4.2011 22:35:34   
minavb
Primetila sam da isidora voli da potpisuje user posted image
Inace, mama mi je juce rekla za koga se moj tata odlucio da glasa na sledecim izborima, i mogu vam reci da sam se frapirala.

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 973
20.4.2011 22:51:53   
Olga75
Mina , ne daj mu da glasa za Tomu user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 974
20.4.2011 22:55:39   
minavb
Ma kakvi. Moj tata, zgrozen pozicijom i opozicijom, ako Ljaic, koji mu je prvi izbor, na izbore izadje sa zutima, glasace za Cedu. U soku sam, ali stvarno.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here