|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
20.4.2011 18:41:42   
Nina...
Ko smo to ''mi'' koji smo losi? AKo smo ''mi'' losi, onda su ''oni '' dobri? Ko smo mi a ko su oni? Malo mi je ovaj post kontradiktoran onome sto si pisala do sad, mozda i gresim ali ako treba da se pomirimo sa razlikama to onda znaci da smo SVI ISTI, JEDNAKI.. a ne da postojimo "mi'', jer onda znaci postoje i ''oni''.

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Tako je Olga.  Onda se pitate zasto kazem da je sve u ljudima.  I kazete da nismo "tako losi".  Pa nismo "tako" ali ocigledno da jesmo.  Prokletstvo je neko u coveku, koje ne umem da objasnim....

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 926
20.4.2011 18:43:43   
Verus
Nina, nadovezala sam se na komentare ljudi od ranije, nista kontradiktorno onom sto sa ja licno pisala.  Neko je prokomentarisao da mi nismo losi (na postove drugih ljudi o problemima u srbiji i to da je koren u ljudima, i dok se ljudi ne promene, nece biti bolje). 

Na to ja kazem da se ne treba cuditi kada neko kaze da ima losih ljudi (mi=kao narod), jer ih ocigledno, ima i to dosta.

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 927
20.4.2011 18:44:28   
Verus
btw: i "mi" i "oni" smo mi kao jedan narod=mislila sam na dobre i lose ljude, uopsteno.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 928
20.4.2011 18:45:56   
minavb
Ja cu reci jedan lep primer. Tako je bar bilo pre par godina. Radi se o Beloj Crkvi kod Vrsca. Imala sam decka koji je odatle, i cesto smo isli tamo. On je iz mesovite porodice, sto i nije tako bitno. Najlepse mi je bilo to sto se za praznike kao sto su Bozic i Uskrs, pravoslavni popa i katolicki svestenik medjusobno posecuju. Gos'n popa sedi u prvom redu u katolickoj crkvi kad je sluzba, i  obratno. Mozd aoni i nisu najbolji prijatelji, ali su davali primer ljudima kako treba da rade. To je lepo. Jako volim Vojvodinu i njeno sarenilo u svakom smislu. Kome to smeta, neka ............. da ne psujem. Po meni je takodje veeeeliki zlocin raseljavanje Nemca i Madjara posle WWII koje je Tito odlicno isplanirao.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 929
20.4.2011 18:47:49   
Nina...
Ljudi su razliciti. Postoje razlike koje, trebalo bi, ali se nikad nece premostiti. Na zalost... Ja sam za ono: ''Zivi i pusti druge da zive''.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 930
20.4.2011 18:53:42   
Olga75
Mina , tako je i ovde , pop koji je mene vencao je pristalica ekumenizma i veliki propagator ali to je druga tema
mada citajuci ovde misljenja rekla bih da je to sve pro forme i da se ceka varnica koja ce pot[paliti veliku vatru ovde i da cemo se pakovati u sinobus i ici u pi*** lepu materinu da nas neko ne zakolje na spavanju

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 931
20.4.2011 18:57:59   
Nina...
Pise..Subotica...

< Poruku je uredio Nina... -- 20.4.2011 18:58:28 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 932
20.4.2011 18:59:32   
Verus
Moja baka, Madjarica, je kao dete od 12 godina usla u kucu, tadasnjih komsija, Nemaca, da im odnese nesto sto je njena majka od njih posudila.  Svi, majka, otac i 2 dece njenih godina su bili povesani. Ona ih je zatekla kako vise u kuci.   Rusi. Puno toga je bilo i puno toga je videla, ne samo da su proterivani nego i ubijani (ah opet, rat obe strane cine isto, ali meni je tuga sto to nije samo vojska na vojsku nego uvek i civili nadrljaju).  Moja baka je dugo vukla traume iz rata....da li zato, ili Bog zna zasto, i sama se obesila kad je moja mama imala 26 god. a ja 2.  Sve je to jedno veliko srnj.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 933
20.4.2011 19:00:42   
Olga75
da Nina , Subotica , Backa , Vojvodina , Srbija

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 934
20.4.2011 19:03:54   
moja ciklama
IZVORNA PORUKA: minavb

Najlepse mi je bilo to sto se za praznike kao sto su Bozic i Uskrs, pravoslavni popa i katolicki svestenik medjusobno posecuju. Gos''n popa sedi u prvom redu u katolickoj crkvi kad je sluzba, i  obratno. Mozd aoni i nisu najbolji prijatelji, ali su davali primer ljudima kako treba da rade. To je lepo.

Skoro, ništa zdravije nisam pročitala, a ni čulauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 20.4.2011 19:04:21 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 935
20.4.2011 19:20:47   
vukosava
to je problem.. dok god cemo se prozivati ko je sta i odakle... koga to briga... bolje da se delimo po nekim kvalitetima ne po poreklu

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 936
20.4.2011 19:26:28   
minavb
IZVORNA PORUKA: Olga RR
mada citajuci ovde misljenja rekla bih da je to sve pro forme i da se ceka varnica koja ce pot[paliti veliku vatru ovde i da cemo se pakovati u sinobus i ici u pi*** lepu materinu da nas neko ne zakolje na spavanju

Srbistan draga moja, Srbistan. Ne brini ti nista, poklace se Srbi arijevci a onim ostalim Srbima, Obraz sa LABRISom, zuti sa naprednima, crno beli sa crveno belima, levi sa desnima, nasi sa vasima... manjine niko ni pipnuti nece. Na kraju cemo mi pod krusku, kao sto negde pise.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 937
20.4.2011 19:36:40   
Nina...
Zasto smo uvek glavni pljuvaci svoje zemlje? Jos ocekujemo drugi da nas postuju?! 'Ajde da pocne svako od samog sebe da pravi coveka onakvog kakvog ocekuje da vidi u drugima, onako, za primer.

Srbistan draga moja, Srbistan. Ne brini ti nista, poklace se Srbi arijevci a onim ostalim Srbima, Obraz sa LABRISom, zuti sa naprednima, crno beli sa crveno belima, levi sa desnima, nasi sa vasima... manjine niko ni pipnuti nece. Na kraju cemo mi pod krusku, kao sto negde pise.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 938
20.4.2011 19:55:19   
isidora88
nemam nista protiv nacionalnih manjina nego mi smeta sto se srpski jezik gubi gde god da se krene,na severu je madjarski,na jugu albanski itd.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 939
20.4.2011 19:57:58   
Olga75
Isidora , govoris o Vojvodini i Kosovu , svugde prvo pise na Srpskom , bar u Vojvodini a Kosovo je sad druga drzava
u uzoj Srbiji ne pise na Madjarskom , Slovackom , Rusinskom , Rumunskom , Albanskom...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 940
20.4.2011 19:58:36   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nina...

Zasto smo uvek glavni pljuvaci svoje zemlje? Jos ocekujemo drugi da nas postuju?! ''Ajde da pocne svako od samog sebe da pravi coveka onakvog kakvog ocekuje da vidi u drugima, onako, za primer.

Nina, Olga i ja komentarisemo ono sto se na ovoj temi moze procitati. AKo procitas prethodne nase postove, videces kako mi razmisljamo.

Malo o aktuelnoj situaciji u zemlji-ako se Nikolic sutra pricesti, prekinuce post/strajk, zar ne?

< Poruku je uredio minavb -- 20.4.2011 20:06:14 >

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 941
20.4.2011 20:02:26   
Olga75
mislim da hoce , ako neko bude hteo da ga pricesti jer cini greh

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 942
20.4.2011 20:05:48   
dunja RR

Malo o aktuelnoj situaciji u zemlji-ako se Nikolic sutra pricesti, prekinuce post, zar ne?

nisam baš u toku šta se sa njim dešava ali ne mora da znači da će prekinuti post - može da se pričesti i da nastavi da posti, ne znam šta mu je u planu.........

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.4.2011 20:06:14 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 943
20.4.2011 20:07:16   
minavb
Dunja, radi se o strajku gladju koji on naziva postom. Tacnije, odbija hranu i vodu trazeci prevremene parlamentarne izbore.

< Poruku je uredio minavb -- 20.4.2011 20:08:15 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 944
20.4.2011 20:08:23   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Isidora , govoris o Vojvodini i Kosovu , svugde prvo pise na Srpskom , bar u Vojvodini a Kosovo je sad druga drzava
u uzoj Srbiji ne pise na Madjarskom , Slovackom , Rusinskom , Rumunskom , Albanskom...

mene iskreno interesuje kakva je situacija po pitanju jezika u Mađarskoj u mestima u kojima žive Srbi, da li neko zna? kojim jezikom pričaju itd....

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 945
20.4.2011 20:10:13   
dunja RR

Dunja, radi se o strajku gladju koji on naziva postom. Tacnije, odbija hranu i vodu trazeci prevremene parlamentarne izbore.

to znam, nego nisam upućena u to da hoće da se pričesti...ali ako ga neko i pričesti posle tog njegovog gladovanja on može da nastavi post - ako si to malopre pitala, nisam baš sigurna da li sam razumela pitanje.....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 946
20.4.2011 20:11:54   
dunja RR
Ovo htedoh da kažem, nevezano za Nikolića nego kod svih: pričest ne znači prekid posta.......

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.4.2011 20:12:06 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 947
20.4.2011 20:15:02   
Anoniman
Ha ha Dunja, taj ne posti nego izvodi krive Drine.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 948
20.4.2011 20:15:56   
minavb
On ne posti, on strajkuje a taj strajk naziva postom sto je po meni vrlo ruzno. Pitala sam da li to znaci da ce prekinuti strajk, tj uzeti malo hleba i vina?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 949
20.4.2011 20:16:55   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ha ha Dunja, taj ne posti nego izvodi krive Drine.

user posted image

ma znam, zato i kažem nevezano za njega pričest ne znači prekid posta, ako je mina to pitala - ja tako razumela, tj. ja mislila da ona uopšteno pita

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here