|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
19.4.2011 23:40:22   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Verus RR

NM, deluje mi da si iz farmakologije dobila desetkuuser posted image

Skoro, ali na žalost samo skoro.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 751
20.4.2011 0:17:02   
Verus
pa hajde dobro 9, ne budi tako stroga prema sebiuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 752
20.4.2011 7:34:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Nedjo, ja radim slicno kao ti, ali kada mi je mm kod kuce malo vise znam sta se desava, inace i ja se trudim da zivim u medijskom mraku i da ispravljam svoje krive drine. Ta vrsta neznanja je zaista blagodet

Jovan Sterija Popovic je imao relacije:
*covek koji nista ne zna je najpametniji; covek koji se trudi da nista ne zna, tezi mudrosti-gle, paradoksa, a sta cemo sa Senekom???user posted image
*samim tim i covek koji je lud, istovremeno je i mudrac

Mishonja, ja nisam Sterijin mudrac, a bogami nisi ni ti, toliko sam te upoznalauser posted image

< Poruku je uredio verolino -- 20.4.2011 7:46:54 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 753
20.4.2011 7:45:51   
limunada
IZVORNA PORUKA: BubaMira

I nije mi jasno , zašto se uvek svi teše izjavom "ima i siromašnijih" , "ćuti, ima i gore" , i sličnim . Da , ima i siromašnijih , ali ima i BOGATIJIH . Da, ima i goreg od ovog , ali zašto tako razmišljate ? Jer ja vidim i znam - ima i boljeg !
jeste ima mnogo bolje,ja se time ne tesim,nego mislim da netreba biti nezadovoljan svojim zivotom.znam neke koji mnooogo kukaju,nisu zadovoljni i nikad im i neide u zivotu.nemoze da ti ide kad stojis u mestu.ja sam zato da se uvek treba ici napred pa kako bilo,volim da uzivam u zivotu kako mogu,al svako trea da se trudi da zivi mnogo bolje ako to hoce zar ne?user posted image a nemoze da ti bude gore ako se ide napred i ako se trudis da ti bude mnogo bolje

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 754
20.4.2011 8:07:49   
Jeca*
Mnogi ovde meni jako jako dragi su napisali svoja mišljenja koja su potpuno drugačija od mojih i to prihvatam, jer svako ima pravo na stav i svako bira kako će živeti i protiv čega će se boriti, a sa čime se pomiriti. No, bilo bi licemerno da ne kažem moj stav. Ja ne mogu da živim neinformisana, da ne znam koje me okolnosti, situacije okružuju. Ne mogu jer osećam i odgovornost prema svom detetu. Moram da znam odakle dolazi opasnost, gde se dešavaju lepe stvari...moram da živim sa okruženjem i realnošću. Lepo je isključiti se, ali smatram da obrazovana osoba i osoba koja treba da obrazuje svoje dete, taj luksuz sebi ne može da priušti. Zato pokušavam da se zrelo nosim sa problemima i da se borim protiv njih najbolje što umem. Češće posećujem frizera kako bih uklonila sede koje su posledica ove moje odluke user posted image  ali sve to ide u rok službe. Ko je rekao da je život uvek lak i lep?
Ja ne mogu da živim ovako: user posted image

ko može, svaka čast, ali ja mislim da mnogo propušta...ali to je moj stav

< Poruku je uredio Jeca* -- 20.4.2011 8:08:27 >

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 755
20.4.2011 8:20:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca*

Ja ne mogu da živim neinformisana, da ne znam koje me okolnosti, situacije okružuju. Ne mogu jer osećam i odgovornost prema svom detetu. Moram da znam odakle dolazi opasnost, gde se dešavaju lepe stvari...moram da živim sa okruženjem i realnošću. Lepo je isključiti se, ali smatram da obrazovana osoba i osoba koja treba da obrazuje svoje dete, taj luksuz sebi ne može da priušti.

Dakle, i ti mislis da ga je Sterija preterao?user posted image
Salim se. Lepo receno. Delim tvoj stav. Pogotovo kad imas dete.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 756
20.4.2011 8:26:06   
minavb

Ovde se uključujem samo radi ispravke ovoga (radi onih ko čitaju) - ovo nije istina. Kod antiishemijske Th se daju lekovi intravenski, prevashodno beta blokatori (pre svega radi tahikardije, hipertenzije, aritmije, ali i ako opijati ne pomažu kod bolova). Isto važi i za npr. nitrate, diuretike. Kod hipertenzivnih kriza, lekovi se daju parenteralno (nitroglicerin, natrijum-nitroprusid) itd.

A iz interne sta si dobila?user posted image
Kad kazemo akutni koronarni sindrom ( antiishemijska terapija) mislimo na nestabilnu anginu pektoris, infarkt miokarda bez ST elevacije i infarkt sa ST elevacijom. Antiishemijska terapija primenjuje se u svim oblicima AKS u cilju ublažavanja simptoma ishemije (npr. bol u grudima), a u toj terapiji organski nitrati imaju posebno mesto. Preporuke o primeni nitrata kod bolesnika sa AKS uglavnom su rezultat konsenzusa eksperata, zasnovanog na saznanjima o patofiziologiji poremećaja, farmakološkim karakteristikama nitrata, kao i kliničkom iskustvu. Nitrati se u lečenju AKS primenjuju različitim putevima (npr. oralni, intravenski ili transdermalni put). Doza i put primene nitrata kod AKS zavise od težine bolesti, kao i pojave neželjenih efekata nitrata, a pre svega hipotenzije.
Toma Nikolic nije hospitalizovan zbog AKS-a, a sad mu daju terapiju koju je inace i do sada koristio za kontrolu hipertenzije i srcanih problema, dakle per os.
Totalno off topic, ali ajde kad vec...

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 757
20.4.2011 8:32:54   
lanajelena
Jelena038 u potpunosti se slazem sa tobom...mi bi mnogo toga trebali da naucimo od ljudi sa Kosova...svi su slozni,drze se zajedno,lepo se slazu,uvek su spremni na pomoc user posted image ...a to da su dobro prosli,ja ne bih volela da tako prodjem ni po cenu da mi kasnije bude bolje...Moji svekijevci su kroz pakao prosli,kidnapovani bili,slave dan kad ih je jedna baka oslobodila,prodali jesu jedan deo ali sve to dzaba kad ih Nislije ne vole,nijedan posao ne moze da im uspe drugi deo im je siptar prepisao na svoje ime i sad dokazuju svoju imoviinu...Meni ne smetaju izbeglice zbog toga sto imaju bolje pozicije,pa ko je nama kriv sto smo smotani pa ne znamo da se snadjemo,meni smeta ne kultura pojedinih brdjana

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 758
20.4.2011 8:50:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Meni ne smetaju izbeglice zbog toga sto imaju bolje pozicije,pa ko je nama kriv sto smo smotani pa ne znamo da se snadjemo,meni smeta ne kultura pojedinih brdjana

Meni smeta. Smeta mi kako se drzava 90-tih postavila prema odredjenim izbeglicama, za koje se zna sta su radili (neko spomenu ratne pljackase) i onda doobili privilegije careva. Dakle, sistem pomaganja izbeglica je isao na GRO. Nije se ispitivalo ko ima, a ko nema. Jeste, otisli su sa ognjista, ali ja istinski zalim samo one koji su ga izgubili, a ne one koji su utrostrucili pare od nekretnina prodajuci ih Siptarima (ovo govorim za Kosovo) i kupovali za jedan stan u Pristini, tri stana u Beogradu. Znam tri takva primera.
Dalje, sto se tice izbeglica iz Bosne i Hrvatske, skoro svi koji su dosli nisu se bre latili "motike", nego sverca toalet papira. U selu u kom sam odrasla, samo jedna porodica koja je dosla latila se pravog posla, a dosli su iz Hrvatske sa traktorom i plastenikom-to su uspeli da sacuvaju, sve ostalo im je propalo. I onda mi je bilo drago kad je Ministarstvo njihovu decu poslalo na letovanje u Rusiju...Ali mi nije bilo drago, kada ''''''''93-''''''''94 godine brat i ja nismo imali ni za kiflu, a izbeglicka deca kupovala pljeskavice, a njihove tate govorile mom-Ti si Savo seljooo, ne umes da se snadjes. A ovaj moj savio grbachu do zemlje, da bi posteno hleb zaradio i da se niko ne osteti. Pa onda Seseljevci koji dolaze sa parom izbeglica i merkaju tatinu bastu i kazu mu da ce mu to biti oduzeto zarad njih. Nemaju gde da zive. Pa povlacenje po vezama..I zato ne podnosim ono sto Toma Nikolic predstavlja, jer se svega secam-nervnog sloma moga oca..Ma sto im majki je*em!!!! Moja mati je morala dodatno da cisti po kucama da bi nam kupila knjige, a oni su ih od drzave dobijali za dz. Znaci, ja im ne bih dala nista! U stvari, zna se kome bih. Drugo, citav drzavni sistem se bazira na zadovoljavanju izbeglickih potreba i potreba nacionalnih manjina. Zasto???I dokle bre vise!!!!???Ako u opstini ST. Pazova na razgovor za posao dodju Srbin i Slovak, a pri tom Srbin ima malo bolje kvalifikacije, oni ce ipak primiti Slovaka, da bi se zadovoljila nacionalna manjina. Ja se jezim na sistem!!!!!!!!Na ovom forumu ima raznih nacionalnosti i ja ih sve postujem, ali ovo je drzava Srbija i prioritet te drzave trebalo bi uvek da bude dobrobit Srba, a takodje i onih koji se osecaju Srbima. Kad tako pocnemo funkcionisati stvari ce krenuti nabolje.

< Poruku je uredio verolino -- 20.4.2011 8:54:28 >

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 759
20.4.2011 9:00:56   
minavb
Ne slazem se sa tobom. Vidis, moje tetke i ujak su prognanici koji su pobegli od "Oluje". Branili su svoje dok su mogli, a onda dosli kod nas sa jednom kesom stvarcica koje su na brzinu pokupili, bez icega i bez ikakvih prava. (pominjala sam tetku i ujaka u onoj prici o ravnotezi). Jedan brat od teteke je naleteo na minu, ostao bez pola sake i podlaktice i u ocima ima puno gelera. NJegov brat blizanac je bio iza njega, ostao nepovredjena li ima promene na kori velikog mozga pa samim tim i epi napade...da ne sirim. Oni su svojim rukama stekli sve sto sada imaju, iz pocetka. Radili, kopali, rintali, pa i taj sa pola ruke je radio na benzinskim pumpama, gradilistima, da obezbedi majci i braci novi dom. Eto, sada su mu oci bas lose a ne moze da dobije invalidninu dok 100% ne izgubi vid. Kad su mi ujak i tetka umrli, na sahranu je doslo vise ljudi nego sto bi doslo nekom starosedeocu. Dosli ljudi koje ni ne znamo ko su, kazu da su ih zaduzili, da su ih postovali i voleli. Zato se ne slazem. Ne treba generalizovati. Gledaj coveka pa gradi misljenje, nemoj da ga trpas u isti kos sa ostalima.

I jos nesto,zasto mi ocekujemo da dobijemo sva prava i socijalnu pomoc kad odemo iz nase zemlje u inostranstvo, a nase ljude ne zelimo ovde, ne bi im nista dali?

< Poruku je uredio minavb -- 20.4.2011 9:03:31 >

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 760
20.4.2011 9:05:20   
Anoniman
Mina, procitaj moj post malo bolje i videces na koga se odnosi. Takodje ces videti da sam rekla da su beneficije trebali imati oni kojima su zaista potrebne, a ne oni koji su dosli kao profiteri sa svog ognjista. A takodje ces videti koliko se divim ljudima koji su posteni i hoce da rade.
P.S. Tvoji rodjaci mozda ne spadaju ni u jednu kategoriju-oni su vise stradalnici.user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 761
20.4.2011 9:07:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

I jos nesto,zasto mi ocekujemo da dobijemo sva prava i socijalnu pomoc kad odemo iz nase zemlje u inostranstvo, a nase ljude ne zelimo ovde, ne bi im nista dali?

Cekaj, ne razumem sta hoces reci?Ajd malo bolje objasniuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 762
20.4.2011 9:12:18   
lanajelena
Verolino ja sam to napisala da bi pojasnila kakav smo mi narod...oni se drze zajedno,tako i treba,pomazu jedni drugima,svako svog zaposljava a sta mi radimo parola nek crkne komsiji krava...niko od nas ne misli na te sto su od ovga mnoooogoo profitirali mada opet kazem da sam ja morala da zivim u takvom okruzenju ,da spavam sa oruzjem u kuci,da mislim da li ce prvi komsija da me prikolje hvala lepo neka bar ostatak zivota provedu kako treba user posted image ...i ja sam razmisljala kao ti dok nisam upoznala mm i njegovu porodicu,sta on ima od ove drzave nema cak ni besplatne akcije jer navodno nije u birackom spisku a kad je bilo glasanje onda ga je bilo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 763
20.4.2011 9:12:44   
minavb
Nije mi bas jasna logika naseg naroda. Odlazimo iz zemlje i ocekujemo da tamo gde odemo, odmah dobijemo pravo da studiramo, radimo, dobijamo socijalnu pomoc... Smatramo da je najnormalnije da nam se daju sva prava i sanse. E, kad dodju u nasu zemlju nasi ljudi, oterani ili pobegli iz svog zavicaja, mi im ne bi dali ni posao, ni soc. zastitu, ma nista, a nasi su. To mi nije jasno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 764
20.4.2011 9:14:22   
lanajelena
Gde sam se ja ubacila u ovu user posted image kombinaciju user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 765
20.4.2011 9:20:23   
Vučko.ba.
Bubo mogu ti samo reći svaka čast

ovi iz oba entiteta BiH (RS i FBiH) znaće o čemu pričam, a vi sad skontajte koji smo mi debili koji se slažu i koji su zemljaci samo ako se nađu u kakvoj vukoj.... u bijelom svijetu daleko od balkana

ja sam muslimanka (izjašnjavam se ko bosanka al to nema) i ako apliciram u sarajevu gdje sam rođena (igrom slučaja zna viking) sve mi je na 5 minuta hoda cijeli život ne mogu dobiti posao niti u jednoj državnoj instituciji jer prednost imaju hrvati i srbi
a taj hrvat nije iz sarajeva nego iz kiseljaka, a srbin je sa sokoca
nije bitno što sam ja za taj posao stručnija, bitno je u koji su me tor sprcali

veća tragedija je ta što moja najbolja prijateljica, očigledno na žalost isto sarajka (u istoj mahali rođene) sa prosjekom na ekonomiji 9,8 je srpkinja al živi u sarajevu pa ne može da se zaposli u državnoj instituciji jer Bože dragi gle čuda nije iz RS

jer za mene kao bošnjakinju (popularni naziv koji je prisvojen jednoj vjeri) ima mjesta na Sokocu, Palama, i šta ti ja znam gdje već jer sam ja tamo iz reda manjinsko naroda

serem se ja na ovu državu

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 766
20.4.2011 9:27:30   
Lu
Vule a tek da pomenem da su nas izbacili iz uefa-e jer za Boga miloga mi moramo da imamo tri predsjednika nogometnog-fudbalskog saveza, Srbina, Hrvata i Muslimana, ko je ta uefa da nama uvodi pravilauser posted image
E onda su ljudi fino rekli... ok ali igrajte se samo u svom dvorištuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 767
20.4.2011 9:30:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Nije mi bas jasna logika naseg naroda. Odlazimo iz zemlje i ocekujemo da tamo gde odemo, odmah dobijemo pravo da studiramo, radimo, dobijamo socijalnu pomoc... Smatramo da je najnormalnije da nam se daju sva prava i sanse. E, kad dodju u nasu zemlju nasi ljudi, oterani ili pobegli iz svog zavicaja, mi im ne bi dali ni posao, ni soc. zastitu, ma nista, a nasi su. To mi nije jasno.

Ja kad bih otisla u inostranstvo nikad to ne bih ocekivala-nisam iluzionistauser posted image  Prvo, zato sto znam da se u inostranstvu privilegije daju izuzetnim strucnjacima i mozgovima koje mi konstantno iz Srbije teramo. Zabole Nemca uvo da li si ti Srbin sa srednjom skolom-ima da cistis wc, a ako neces, on ce da nadje Turcina koji hoce. I to je taj princip. Mina, ja sam uvek da se Srbin u drzavi zastiti. Ja sam u postu gore pricala o "debeloguzanima" koji nece da rade, a hoce beneficije. A sto se tice nacionalnih manjina-tu sam ozlojedjena!!!!!!Zasto???Zato sto se Rusin u Americi oseca kao Amerikanac, ali Rusin u Srbiji se oseca kao Rusin. Tamo ce da riba pod, a ovde ce da dize bunu. A srpska politicka scena ce odmah da da sve privilegije ne bi li do te bune doslo.Razumes li me sad????
E, a sto se tice izbeglica, mislim da je zabuna nastupila u sledecem-ja nisam mislila da neko ne treba da proda svoju kucu i spasava glavu-taj bi bio lud-vec se to odnosilo na prodavanje kuca pre nego sto je ratna situacija izbila. Niko na Kosovu kad je vec nastupilo s*anje nije dobijao basnoslovne cifre za kuce, vec pre toga..tako su se siptari i naselili. Prvo im je Tito otvorio granice da ulaze bez papira, a posle su oni kupovali srpske kuce, kao sto sad rade u Prokuplju..Sire se kao kugauser posted image
Lanajelena-ne zezajuser posted image U anketi uvek ima mesta za trojeuser posted image

< Poruku je uredio verolino -- 20.4.2011 9:33:41 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 768
20.4.2011 9:30:36   
Vučko.ba.
ma neka su...ja sam davno rekla ako nemamo sreće da nas meteor kakav pogodi (pa da nam more u hadžićima bude user posted image ) bar nek nam koju atomsku bace da nas nema jer nismo ništa bolje zaslužili

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 769
20.4.2011 10:00:37   
isidora88

IZVORNA PORUKA: verolino

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Meni ne smetaju izbeglice zbog toga sto imaju bolje pozicije,pa ko je nama kriv sto smo smotani pa ne znamo da se snadjemo,meni smeta ne kultura pojedinih brdjana

Meni smeta. Smeta mi kako se drzava 90-tih postavila prema odredjenim izbeglicama, za koje se zna sta su radili (neko spomenu ratne pljackase) i onda doobili privilegije careva. Dakle, sistem pomaganja izbeglica je isao na GRO. Nije se ispitivalo ko ima, a ko nema. Jeste, otisli su sa ognjista, ali ja istinski zalim samo one koji su ga izgubili, a ne one koji su utrostrucili pare od nekretnina prodajuci ih Siptarima (ovo govorim za Kosovo) i kupovali za jedan stan u Pristini, tri stana u Beogradu. Znam tri takva primera.
Dalje, sto se tice izbeglica iz Bosne i Hrvatske, skoro svi koji su dosli nisu se bre latili "motike", nego sverca toalet papira. U selu u kom sam odrasla, samo jedna porodica koja je dosla latila se pravog posla, a dosli su iz Hrvatske sa traktorom i plastenikom-to su uspeli da sacuvaju, sve ostalo im je propalo. I onda mi je bilo drago kad je Ministarstvo njihovu decu poslalo na letovanje u Rusiju...Ali mi nije bilo drago, kada ''''''''93-''''''''94 godine brat i ja nismo imali ni za kiflu, a izbeglicka deca kupovala pljeskavice, a njihove tate govorile mom-Ti si Savo seljooo, ne umes da se snadjes. A ovaj moj savio grbachu do zemlje, da bi posteno hleb zaradio i da se niko ne osteti. Pa onda Seseljevci koji dolaze sa parom izbeglica i merkaju tatinu bastu i kazu mu da ce mu to biti oduzeto zarad njih. Nemaju gde da zive. Pa povlacenje po vezama..I zato ne podnosim ono sto Toma Nikolic predstavlja, jer se svega secam-nervnog sloma moga oca..Ma sto im majki je*em!!!! Moja mati je morala dodatno da cisti po kucama da bi nam kupila knjige, a oni su ih od drzave dobijali za dz. Znaci, ja im ne bih dala nista! U stvari, zna se kome bih. Drugo, citav drzavni sistem se bazira na zadovoljavanju izbeglickih potreba i potreba nacionalnih manjina. Zasto???I dokle bre vise!!!!???Ako u opstini ST. Pazova na razgovor za posao dodju Srbin i Slovak, a pri tom Srbin ima malo bolje kvalifikacije, oni ce ipak primiti Slovaka, da bi se zadovoljila nacionalna manjina. Ja se jezim na sistem!!!!!!!!Na ovom forumu ima raznih nacionalnosti i ja ih sve postujem, ali ovo je drzava Srbija i prioritet te drzave trebalo bi uvek da bude dobrobit Srba, a takodje i onih koji se osecaju Srbima. Kad tako pocnemo funkcionisati stvari ce krenuti nabolje.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 770
20.4.2011 10:02:02   
Lu
Ne dao Bog nikome da bude izbjeglicauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 771
20.4.2011 10:05:54   
minavb
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ne dao Bog nikome da bude izbjeglicauser posted image

Da, bas tako.user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 772
20.4.2011 10:06:11   
Anoniman
Tacno Luuser posted image  
Ali problem je u samom terminu.
Izbeglica je onaj koji je primoran da napusti ognjiste zarad sopstvene egzistencije. Izbeglica nije onaj koji unovci svoje imanje poprilicno dobro i preseli se u Srbiju (ili ti neku drugu zemlju, nebitno).

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 773
20.4.2011 10:09:36   
nencydrew
Da. Ovde kod mene, u predgrađu Bg-a, ima 2 vrste izbeglica-onih poštenih, i onih koji su se nafatirali i nakrali katastrofauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 774
20.4.2011 10:10:15   
minavb
IZVORNA PORUKA: verolino

Tacno Luuser posted image  
Ali problem je u samom terminu.
Izbeglica je onaj koji je primoran da napusti ognjiste zarad sopstvene egzistencije. Izbeglica nije onaj koji unovci svoje imanje poprilicno dobro i preseli se u Srbiju (ili ti neku drugu zemlju, nebitno).

I ovo je tacno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here