|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
19.4.2011 20:12:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mejvis

Sve je to smešno i žalosno...Neko ga je posavetovao da će na takav način da prikupi sebi poene a cela država ga ismejava...Mada, čudan smo mi narod, još će i heroj na kraju da ispadne! Bruka i sramota!

Videla sam kakve ga "ljudine" smatraju herojem. Praziluk im iz du*eta viri, a opanci do kolena, koji se nadaju da ce T.N. da ih odvede do nekog besplatnog placa u koji bi ista ta du*eta sa prazilukom uvalili.

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 726
19.4.2011 20:13:38   
minavb
Da bi se neko bavio politikom, mora da ima obraz kao djon, ili da ga nema uopste. Zato me i nervira to lizanje sa crkvom, tj crkve sa njima.
Inace,  poznajem sledeće vidove ordiniranja terapije:
1. per os (na usta)
2. Intravenozno (uglavnom kroz infuzioni rastvor)
3. intramuskularno (injekcija)

Tomislav Nikolić po tekstovima koji su objavljeni, a koje niko nije demantovao, dobija "lekove za srce i protiv bolova"
Lekovi protiv bolova, istina, mogu se dati intramuskularno, bez tečnosti.
Ali, LEKOVI ZA SRCE (što su u njegovom slučaju najverovatnije B-blokatori i ACE inhiitori, za lečenje povišenog pritiska i normalizovanje srčanog ritma) UZIMAJU SE PER OS, ODNOSNO NA USTA, SA VODOM!!!
Toma pije vodu, Toma pije vodu...

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 727
19.4.2011 20:15:51   
mejvis
user posted image user posted image user posted image
Što znači da laže narod!user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 728
19.4.2011 20:16:15   
minavb
Tomini
user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 729
19.4.2011 20:16:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Ali, LEKOVI ZA SRCE (što su u njegovom slučaju najverovatnije B-blokatori i ACE inhiitori, za lečenje povišenog pritiska i normalizovanje srčanog ritma) UZIMAJU SE PER OS, ODNOSNO NA USTA, SA VODOM!!!
Toma pije vodu, Toma pije vodu...

user posted image user posted image user posted image

A i ti svašta moraš da primetiš ! Propade čoveku tako fer štrajk! user posted image
Možda tablete usitni u prah pa ih ušmrka user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 730
19.4.2011 20:17:00   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Blago tebi Jelena ti imas snage i puno sebe da dajes-ja sam "opljackana" previse puta, pa sad veoma pazim kome dajem sebe.  Najbliznji su najbitniji, za ostale me nije briga.  Bicu tu za njih, i necu nikome okrenuti ledja, dacu pomoc, novac ako mogu, ali srce vise ne dam bilo kome.
I ja to kazem svaka dva meseca 
I opet mi neko uputi onaj kuceci pogled i aj i ovo nanovo..

a to o najbliznjima.. nikad te tudjin ne moze, ko sto ume tvoj.

a i zar nije svejedno?

necu bre da mislim vise o ovome, isfurale ste me, idem da pijem kafu i disem behar sa prasinom kroz neopran prozor!

< Poruku je uredio jelena038 -- 19.4.2011 20:19:28 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 731
19.4.2011 20:17:49   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 732
19.4.2011 20:18:14   
minavb
IZVORNA PORUKA: BubaMira
Možda tablete usitni u prah pa ih ušmrka user posted image user posted image

Ahahahahaha, onda je Cedista!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 733
19.4.2011 20:18:33   
Anoniman
Mislim da im se pridaje previse znacaja, svima na gomili sa sve SPC koji su mi posebno antipaticni. Nisam nevernik, samo po njima dodjem jeretik.

Mislim da se i dalje grupno zamajavamo glupostima umesto da resavamo probleme sa kojma se na dnevnoj bazi susrecemo a o cemu smo pisali ranije

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 734
19.4.2011 20:22:24   
minavb
IZVORNA PORUKA: MaliMis
Mislim da se i dalje grupno zamajavamo glupostima umesto da resavamo probleme sa kojma se na dnevnoj bazi susrecemo a o cemu smo pisali ranije

Hmmmm, ne zamajavmo se glupostima. Ako im uspe, oni ce ti sutra krojiti kapu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 735
19.4.2011 20:24:24   
Verus
Ajde ajdeuser posted image   I da ih pustimo da nastave razgovor na pravu temuuser posted image
IZVORNA PORUKA: jelena038

Blago tebi Jelena ti imas snage i puno sebe da dajes-ja sam "opljackana" previse puta, pa sad veoma pazim kome dajem sebe.  Najbliznji su najbitniji, za ostale me nije briga.  Bicu tu za njih, i necu nikome okrenuti ledja, dacu pomoc, novac ako mogu, ali srce vise ne dam bilo kome.
I ja to kazem svaka dva meseca 
I opet mi neko uputi onaj kuceci pogled i aj i ovo nanovo..

a to o najbliznjima.. nikad te tudjin ne moze, ko sto ume tvoj.

a i zar nije svejedno?

necu bre da mislim vise o ovome, isfurale ste me, idem da pijem kafu i disem behar sa prasinom kroz neopran prozor!

Direktna veza do poruke: 736
19.4.2011 20:33:30   
Anoniman
Mina, ja na zalost ne vidim sustinsku razliku izmedju njih, koliko god ih je na politickoj sceni. Radila sam i kao novinar dve godine, bas u unutrasnjoj politici, do ubistva Djindjica i veruj mi zaista sam se svasta nagledala. A vec sam rekla da mi je muka od toga da biram izmedju manjeg od dva zla, a ta razlika je vremenom sve manja, skoro i da je nema. Ja bi ih najradije dezintegrisala ili strpala u beogradske lagume dok se ne istrebe na smrt. Onako, sve na gomili

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 737
19.4.2011 20:38:46   
minavb
Sve si pravu, potpuno se slazem sa tobom oko vecine stvari, ali nekako ne mogu da svarim naprednjake. Prosto ne mogu. Narocito zbog ovoga Toma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 738
19.4.2011 20:41:59   
Anoniman
Ni ja veruj mi. I zbog ovoga me je sramota. Stalno me je sramota za druge user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 739
19.4.2011 21:24:27   
vukosava
sta tu ima da se shvata... mozde guru uskoro vrati pa ce da pokupi nazad sve glasace

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 740
19.4.2011 21:35:05   
jelena038
ni ja ne razumem sta mu je to trebalo, ozbiljan covek, kontam da mu se mozda stvarno sve smucilo, pa..

a za ovaj post, ne znam ja te vernicke stvari, taj post mi nije jasan i inace, ljudi grese, pa kao poste, pa se kao iskupe, pa opet grese.. to sto je izjavio da je sad sve ovo njegov post moze biti ironija, a meni sve lici da je od te gladi vec poceo malo da brka stvari, jos ce takvog, bez kompasa da ga nagovore da predje kod tadica user posted image

ali citam danas, naprednjaci stagniraju, ali ovi na vlasti gube glasace. nemam pojma sta je tu dobro, a sa lose..
meni coveka nekako zao, nemam pojma sto.

mislim, mi smo navikli, al mogu misliti kako to normalnom svetu izgleda, na sta sve to lici: jedan im u zatvoru, drugi izvrsava javni suicid.. i to zbog mesec dana razlike u izborima.. ili se nesto veliko sprema u tom januaru, sto mi svi ne smemo da znamo, ili je ceo svet odlepio skroz.

kako god, mi smo ga nadrljali..

al moram da priznam, prave najbolji rialiti na politickoj sceni user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 741
19.4.2011 21:36:09   
jelena038

Ajde ajdeuser posted image   I da ih pustimo da nastave razgovor na pravu temuuser posted image
user posted image ukljuci se, meni je vec bolje user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 742
19.4.2011 22:16:54   
Anoniman
Ja svaki dan, kad se upustim u razgovor sa nekim ko me ne poznaje baš onako, jako dobro, rizikujem da ispadnem glupa, neobrazovana domaćica koja ne vidi dalje od oklagije.

Ja da nema ovog foruma ne bih znala da je Ceci uopšte suđeno (ne lažem), znala sam da Toma ima nekakav miting u Bg-u ali nisam znala za štrajk dok nisam ovde pročitala.
I briga me, neka kaže ko hoće da ja to moram da znam, da treba da znam šta mi se dešava u zemlji...mene nije briga.
Vi nemate pojma koliko sam ja mirna.
Vesti ne gledamo nikada, ni mm ni ja. On čita novine, ali samo na poslu, da mene ne truje.
Ako mi se čita, ja čitam malo Markesa, malo Bećkovića, malo Antića...trudim se da poružičastim svo to sivilo oko mene...možda vam ispadam glupa, i možda mislite da to nije normalno...ali zabole me šta radi jedan Toma, kad moje saznanje to ne može da promeni. I što će jedna pevaljka, da plati ovoliko ili da odleži onoliko. Da li ja to trenutno mogu da promenim? Ne, pogotovo ne iz fotelje.
Ja ću na izbore izaći, jer ništa ne ostavljam slučaju.
Taksiste koji pričaju mobilnim bez slušalice uredno prijavljujem, u (mega)marketima se uredno žalim na neljubaznost, na proizvode kojima je istekao rok...ma na sve. Sestre koje su drske, doktore koji su površni i nedostupni...ma sve.
Ali da se nerviram oko Tome, Borisa i ostalih mombrila...imam ja svojih malih krivih Drina koje su mi bitnijeuser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 19.4.2011 22:26:04 >

Direktna veza do poruke: 743
19.4.2011 22:22:11   
Anoniman
Nedjo, ja radim slicno kao ti, ali kada mi je mm kod kuce malo vise znam sta se desava, inace i ja se trudim da zivim u medijskom mraku i da ispravljam svoje krive drine. Ta vrsta neznanja je zaista blagodet

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 744
19.4.2011 22:29:59   
Anoniman
Mm je popustio - poslednja vest koju sam zbog njega propratila je bila kad je onaj psiho iz Ledinaca ubio onu decu..plakalasam danima kao da se to dešava nekome koga poznajem, mislim da nijedan čovek nije stvoren da sluša loše vesti svaki dan, pa makar bile sto puta manje loše od ovih...neminovno je da oguglaš na tugu, i prestaneš da veruješ u dobre vesti, a ja to ne želim. I stvarno...na tv-u crtaći, ili poneka serija uveče...na kompu rr, fb i vukajlija...novine bambolino i vini pu. Ne mogu da se bakćem ostalim izmetomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 745
19.4.2011 22:33:01   
Verus
nemam vremena za probleme u srbijiuser posted image

Direktna veza do poruke: 746
19.4.2011 22:34:39   
jelena038

nemam vremena za probleme u srbijiuser posted image

pa ono, i ja sam nekako, na zapadu user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 747
19.4.2011 22:53:39   
New Mom
IZVORNA PORUKA: minavb

Politika i sve to prepucavanje njihovo me apsolutno ne interesuje, nemam živaca i vremena viška da gledam ko i kako mlati pare i druge pljuje i sl. (a pravda i istina nikad ne pobeđuju).

Ovde se uključujem samo radi ispravke ovoga (radi onih ko čitaju) - ovo nije istina. Kod antiishemijske Th se daju lekovi intravenski, prevashodno beta blokatori (pre svega radi tahikardije, hipertenzije, aritmije, ali i ako opijati ne pomažu kod bolova). Isto važi i za npr. nitrate, diuretike. Kod hipertenzivnih kriza, lekovi se daju parenteralno (nitroglicerin, natrijum-nitroprusid) itd.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 748
19.4.2011 23:05:31   
jelena038
sve mi je jasno user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 749
19.4.2011 23:23:56   
Verus
NM, deluje mi da si iz farmakologije dobila desetkuuser posted image

Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here