Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 11:47:17
|
|
|
|
Dada81
|
Bravo Cind,na vreme
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 11:50:54
|
|
|
|
lanajelena
|
Nam je isto DR prevukla naglo iako smo mi povlacili svaki dan nije bilo toliko povuceno da nisam videla da mu je crveno umrla bih od brige koliko je jadnicko plakao od bola tu noc smo isli u hitnu i rekla nam je dr da mu radim onako kako sam napisala na prethodnoj strani,odlucila sam da mu sad stalno povlacim ali eto ne uspem svaki put bas jako i sad mu je opet poluzatvoreno cim cimnem jace tu noc place
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:02:18
|
|
|
|
Modessty
|
Nama dr od početka rekla da ne diram i ja ne diram. I nikada nije imao nikakav problem niti infekciju. Sad kako se on sam igra sa "pepe" (što ga tako zove pojma nemam ) vidim da će izgleda on to sam sve da sredi.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:14:58
|
|
|
|
bojana86
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: bojana86 Ma ne sekiraj se..... moj je plakao prvi dan kada je piskio,al nista strasno!!! mom je jos doktor prevukao znaci nije bilo malo po malo nego odjednom do kraja .. mazi mu slobodno cloranfenikol mast,ona je odlicna i isto mi ju je hirurg preporucio... uvece kada ga okupas prevuces mu kozicu i namazes i tako par veceri... Znači ,Bojana ,prevukao je dr.nije seckao ? Meni dr.kaže neki dan da ćemo ,kao morati urologu ,kad napuni god. A,ne bi mi bilo krivo da nisam o tome vodila računa.I što Nensi reče,prevukla sam do pola sa jedne strane,druga neće nikako ,pa i njemu duši maloj dosadi ,pa mi gura ruke od sebe.. Ma da sam je naglo prevukao nikakvo sjeckanje i trajalo je bukvalno par sekundi.... Mi smo isli djecijem hirurgu,sa godinu dana i sve je super proslo. Moj je taj dan plako kada je piskio - peklo ga je,a uvece mu je muz prevlacio i mazao ja nisam imala hrabrosti,posto je bilo jako crveno i bolilo ga je tih prvi veceri kada se dirne. samo polako i sto se ranije to odradi mislim da je bezbolnije!!
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:17:00
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Nama dr od početka rekla da ne diram i ja ne diram. I nikada nije imao nikakav problem niti infekciju. Sad kako se on sam igra sa "pepe" (što ga tako zove pojma nemam ) vidim da će izgleda on to sam sve da sredi. PEPe,duša mala,dobar je..E,ovo mi super zvuči I ja bih tako! Pa,ništa,pokušavaću lagano ,pa ćemo videti.A,stvarno ,uvek mi se provlači pitanje-pa kako su to radile i znale majke nekada daaavno..
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:23:05
|
|
|
|
JMPM
|
Kako mi je ovo strasna tema.Muskarci,muskarci,kako ste komplikovani !Mislila sam da ce nas na poslednjem pregledu dr. poslati kod hirurga jer moze do pola da se prevuce,a onda mi deluje da je skroz zalepljena kao da uopste ne treba da ide dalje kozica (a treba preko celog glavica)...uf,kako je ovo sve zbunjujuce.Ona rece da je dobro tako kako jeste.A inace radila sam kako je ona rekla,tj. ne dirala nikako
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:25:27
|
|
|
|
Dada81
|
Pa,jeste ,Bojana ,bezbolnije je ranije ,ako već budemo morali...Dobro je da ste to završili.To me sad najviše brine.Ali,kad ste vi izdržale i ja ću ,mada bih ja ipak da to David moj ''uradi ''kao Danilo od Modessty Mod. ,je li znaš ima li onog sitnog belog ispod kožice ,njemu je nešto samo izašlo ,ali vidi se kroz kožicu da ima još ?
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:26:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mu malo cas prevlacim,a mm skuplja noge.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:28:05
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Ja mu malo cas prevlacim,a mm skuplja noge. Da,mm okrene glavu ,tek skoro se navikao ,iako zna da sam nežna
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:29:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Koleginica je imala sad problema sa malim(5 g) bas zbog toga sto nije povlacila,dobio je neku infekciju,T i jake bolove i kritiku lekara...sto su stariji sve ce im biti teze da se to radi jer nece davati,meni i ovaj mali zna da pomeri ruku a kamoli da je stariji
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:31:48
|
|
|
|
JMPM
|
Ja kad probam da li i koliko ide dobijam od Stefana odresene ruke,svidja mu se !Samo ja ne bih smela do kraja prevuci,kazu da to treba brzo jer hoce da ostane kozica iza.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:32:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Dok sam mu prevlacila,on se smejao,nije mu zasmetalo ni malo,onda sam videla malo krvi,jako mali trag,ali mi se on normalno ponasa. Mi od starta mucimo muku,to je bila tako malena rupica,a malo cas se kao cvet rasirila.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:32:30
|
|
|
|
bojana86
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Pa,jeste ,Bojana ,bezbolnije je ranije ,ako već budemo morali...Dobro je da ste to završili.To me sad najviše brine.Ali,kad ste vi izdržale i ja ću ,mada bih ja ipak da to David moj ''uradi ''kao Danilo od Modessty Mod. ,je li znaš ima li onog sitnog belog ispod kožice ,njemu je nešto samo izašlo ,ali vidi se kroz kožicu da ima još ? Tog bjelog je bilo i kod mog mateje,pogotovo kada mu je doktor prevukao,bas veliki sloj i to se u toploj vodi treba skinuti sto vise moze... to je neka tecnost sto luci pisa pa se zadrzava tu. kada je doktor prevukao mateji pisu toga je bilo dosta pa nam je rekao kao dobro da se nije inficiralo jer je bilo dosta toga...samo to cisti u toploj vodi i prevlaci mu polako!!!
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:35:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidjala sam to belo,uvek mu skidam u toku kupanja.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:36:38
|
|
|
|
Dada81
|
Hoću ,da , vidim da s eopet nakupilo,a sad će i duže kupanje zbog lepog vremena,onako uvek žurili hvala Bojana,LanaJ,Cind,JMPM valjda bude ok
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Bice sve ok dado!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:41:19
|
|
|
|
JMPM
|
Samo mi je pisa u glavi od kako se rodio,posto je hvala Bogu zdrav
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 12:46:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Samo mi je pisa u glavi od kako se rodio,posto je hvala Bogu zdrav Isto!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 19:42:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Dodje mi da odem da zadavim nasu patronaznu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 19:50:52
|
|
|
|
zoća
|
to ne diram izgleda da grešim.Posle dve devojćčice dođe ovaj komplikovani ljubi ga majka
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 19:54:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Zoco,i ne moras da diras! Ja sam sada zvala Halo bebu,mateju bas pece kada piski!Zena mi rece da nisam trebala da mu prevlacim,mali je on za to,samo malo mu povucem-cisto da mu operem! Jadno moje maleno!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.4.2011 22:01:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM jer hoce da ostane kozica iza. Tada slobodno stisni pišu i tako povuci kožicu nazad. Piša je mekana.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 10.4.2011 15:56:30
|
|
|
|
limunada
|
ja mom malom sam malko povucem i to samo kad ga kupam,nemam pojma jel dobro radim,bojim se da ga ne zaboli ili da ne navucem jako,ko zna jel ja to dobro radim nemam pojma
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 18.4.2011 8:46:27
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam mateji pre 2 dana posle kupanja malo povlacila kozicu kad ono ispade cela pisa a on u smeh odmah,izgleda mu se svidja a ja se pogubila,nisam mogla da mu vratim nazad kozicu,dok sam ja dobila mm mateji se sama kozica vratila sva sam se isprepadala,jedva cekam da dodje mm i da to on radi
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 18.4.2011 8:54:35
|
|
|
|
Anoniman
|
jaoj Isi!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?