Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 14.4.2011 19:58:21
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga boze, javno ti se zahvaljujem na dormeo reklami, to je jedini nacin da miruje i da ga nahranim na miru Mislim da je red da se ljudima odužiš i kupiš par jastuka
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 14.4.2011 20:02:00
|
|
|
|
minavb
|
Aahahahahaha kakva reklama!
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 14.4.2011 21:23:29
|
|
|
|
mejvis
|
Čitam Vas žene, šta pričate, i sve je isto i kod nas.... Baby tv, muzika igračke (tj ono čime se igra a to je sve sem igrački ). Ja ga hranim samo u stolici za hranjenje a dadilja ga hrani u ogradici, kaže tako joj najbolje jede.... Ja za sada kravlje mleko slabo dajem, samo na sitno u neki ručak. Dojimo se još i sada mu dajem nestle junior za kašice koje se spremaju sa mlekom.... A ribu i džigericu nikako da mu dam, ribu jer sam ubeđena da neće jesti kao i pre 2 meseca kada sam prvi put pokušala da mu uvalim a džigericu jer mislim da to uopšte nije hrana za bebe... Neće mu ništa faliti ako nešto i kasnije proba u odnosu na drugu decu....
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 14.4.2011 22:26:56
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: minavb Da bi Vanja jeo, mora da se hipnotise uz tacno odredjene crtace na Baby tv. Isto. A juce sam citala i da mu dajes formulu kada zaspi-tako i ja mom sinu, jedino mi tada popije sve.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 14.4.2011 23:47:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: pepeljuga boze, javno ti se zahvaljujem na dormeo reklami, to je jedini nacin da miruje i da ga nahranim na miru Mislim da je red da se ljudima odužiš i kupiš par jastuka hahahah, imam jastuke i cebice i prostirku... dosta je od mene! samo cu da predlozim da snimim reklamu u kojoj govorim: "zahvaljujuci dormeu moj sin bolje jede" nego, danas sam mu lepo dala iseckanu jabuku iz kompota i samo baca okolo, nikako da skapira da treba da jede
< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.4.2011 23:49:17 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 9:32:39
|
|
|
|
marija32
|
NEW MOM daj neku ideju Hvala
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 9:58:58
|
|
|
|
New Mom
|
Skuvati piletinu i iseckati na kockice. Ispeći 1 krompir u ljusci u rerni. U tiganju na malo maslaca propržiti brašno i dodati pola šolje mleka (može i opcija sa pavlakom) i kad krene da se to zgrušnjava, ubaciti piletinu i krompir. U tanjiru se može na to narendati sir po želji.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:03:03
|
|
|
|
lesica
|
Nama ce danas biti ovako: dorucak-jela je proju i jogurt rucak- krem corbica sa karfiolom,brokokima i sargarepom (razmuceno zumance i pavlaka) vecera-griz sa pekmezom od kajsija.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:06:15
|
|
|
|
Nensi*
|
Blgo vama kad vasa deca zvacu...Ovako kad mu sve izmiksam ni ne oseti pravi ukus...
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:07:22
|
|
|
|
lesica
|
Polako Nensi,pocece i Vuk da zvace,samo jos malo strpljenja.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:08:36
|
|
|
|
Nensi*
|
On ne moze jos da guta normalno zbog refluksa...Sa svakim komadicem se davi... Kako mi je Lenka bila slatka kad je grickala plazmicu
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:10:38
|
|
|
|
lesica
|
Prevazicice refluks,samo jos malo da poraste,a onda ce biti raj.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:11:42
|
|
|
|
minavb
|
Neno , sve u svoje vreme. Kasnimo ali bar ne bljuju. Ja se vise ne nerviram zbog toga. Naucice, mozda ne kad i ostala deca, ali naucice. Lesice, sto pekmez?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:13:51
|
|
|
|
Snelle
|
A šta dajete za doručak? Ja stalno vrtim jedno isto
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:15:20
|
|
|
|
lesica
|
Ja Lenki kad nesto hocu malo da zasladim(griz koji nece drugacije da jede),dodam po kasicicu pekmeza od sljive ili kajsije iz prostog razloga sto ga moja mama kuva bez dodatka secera.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:16:39
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Snelle A šta dajete za doručak? Ja stalno vrtim jedno isto Ja dajem poparu,keksolino,cokolino i danas sam mu drugi put dala griz...Palentu nece ni da vidi... Ako neko ima jos ideja,dobrodosle su...
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:18:00
|
|
|
|
minavb
|
A jesi li probala da dodas sveze voce koje voli? Griz je stvarno bljak.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:21:53
|
|
|
|
lesica
|
Ja vec pisah da je moje dete krme malo koje hoce konkretno,stoga pored nabrojanih popare,palente,nama je na meniju i proja sto od kukuruznog sto od integralnih brasna,sa sirom ili bez(kukuruzna proja sa sirim,integralne bez) nekad neka pita sto slana sto slatka uz jogurt ili caj,nekad testenina sa sirom,i u medjuvremenu hleb sa mojim domacim namazima ili od povrca,ili od mese ili kombinacija.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:23:36
|
|
|
|
Snelle
|
Mene strah od proje, jer se ona lako raspada, pa se bojim da ne udahne mrvicu toga
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:24:46
|
|
|
|
minavb
|
SUper je ona. Od sira mozes da pravis mnogo razlicitih namaza. Samo ti njoj mackaj neka copa, svaka cast.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:26:23
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: minavb A jesi li probala da dodas sveze voce koje voli? Griz je stvarno bljak. Ma jesam,nece-gadi se gospodjica i onda je ovo bio kao najbezbolnije izbor,nakon situacije kada sam mamu zatekla da joj u griz doda cokoladu,pa su malo sevale varnice. Nego meni je Lenkina vecaera muka prava,posto ona bas ne voli nesto pahuljice pa je to ubedjivanje,a ja vise nemam nesto ideje a da ne bude slicno dorucku.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:27:20
|
|
|
|
minavb
|
A lino proizvodi? Kod nas to prolazi.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:30:05
|
|
|
|
New Mom
|
Bebin doručak <- KLIK
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:34:19
|
|
|
|
lesica
|
A da,da vam napisem kako nama izgleda dan: pola 7-7-mleko,oko 200 ml pola 9-9-dorucak 11-pola 12-uzina-voce i to sad uglavnom sveze (jabuka,kruska,banana,ili kompot sa drugim vocem) oko 1 mleko oko 150 ml i spavanje od 2-2,5 sata oko 3-pola 4-rucak oko 5-pola 6 uzina uglavnom vocni joturt,ili gricka plazmu ili tanke kriske jabuke oko pola 8-vecera 9-mleko pred spavanje,oko 250-300ml Sto bi znacilo da ja stvarno imam prasence,ko o cemu ja ceo dan o njenoj hrani mislim
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 15.4.2011 10:35:34
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: minavb A lino proizvodi? Kod nas to prolazi. A neee,smizla samo domacu kujnu hoce. Zato i kazem da mi je to problem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?