|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci
14.4.2011 10:22:26   
Nensi*
Pa dobro,za mesec i malo jace ce imati godinu dana user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 876
14.4.2011 10:28:52   
minavb
Pa eto, no frkshn. Kazem ti, jeo je juvitanu sa paradajzom i super je proslo.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 877
14.4.2011 11:26:00   
Iwana87
Juce citam tvoj posto i hranim ga u to vreme pa mi je doslo da zaplacem lepo.
Ja sve mislim ako uvedem uzinu da on nece jesti redovne obroke lepo.Uvela bih prvo izmedju rucka i vecere jer je tu veci razmak.S' obzirom kako napreduje on je super,ali treba to neko da nahrani.user posted image Sad sedne u stolicu,ako je na podu,samo jedan deo stolice nizadk,onda se vozi po sobi,i ja ga jurim,vratim,i tako u krug.Jede kad ima nesto u ruci da se igra ili kad gleda reklame na kompu,mada me to izludjuje.Ali se tesim cinjenicom da sedi u stolici.Zvace lepo sem belog mesa,i tecnije kad napravim on sve drugo proguta belo meso samo skuplja u ustima i zvace kao zvaku satima,ili sve dok mu ne izvadim iz usta.Nece slatkaste stvari,nesmem jos mlecno,nebih da przim jos na ulju,i tako,vrtimo se jos uvek.Dok mu neskuvam lonac pasulja jedan dan pa nek se snalaziuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 878
14.4.2011 11:30:54   
minavb
Da bi Vanja jeo, mora da se hipnotise uz tacno odredjene crtace na Baby tv. Samo tako se smiri i pristane da otvori usta, inace je borba. U stolici moram da ga vezam kaisevima, a kad ni crtaci ne pomazu, onda pevam, dernjam se ko blesava samo da se smiri.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 879
14.4.2011 13:31:42   
bebablue
Dosli iz savetovalista, dr kaze sledece:
"Jel jede zumance 3x nedeljno?" Ja davala 2x, jer mi je tako reklauser posted image
"Sta jede od povrca?" Kazem da sve nekako provucemo, ali ne jede mahunarke, jer mi je ona, dr, rekla da sacekam 10.mesec. I ona kaze: "Sve sada neka jede od povrca, dzigericu da jede (to nisam jos davala), i nikako blendirano (ja sam rekla da smo se sa gnjecenog vratili na pasirano, jer nece da jede), ne ni gnjeceno, vec seckano. Malo joj das slanine, sunke, hleba, pa nek sama jede."user posted image user posted image
Nista da ne pasiram? A pasulj, grasak? KAko to da spremam?
Pita jos i sta pije od mleka, ja kazem da pije Bebelac, jer je nece vec mesec dana da sisa, a ona mi kaze cisto kravlje 3.2 da pijeuser posted image user posted image
Maline, jagode, kupine moze, smoki da joj ne dajemuser posted image
Juser posted image , ne da me je iznervirala, sludila skroz, ja vise ne znam sta treba dete da jede. Ona nece sama da jede, ni ne pokusava jos, naisla joj je faza da nece gnjeceno i sta da radim, nego da postepeno pokusavam, i kako bebi koja ne jede sama, ne zvace bas, da dajem slaninu i sunku, dobro nije rekla daj joj sunke i maslina da se najede.user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 880
14.4.2011 13:35:55   
minavb
Mozda SImoni nicu zubici.user posted image  A smoki nikako, smoki se lako zalepi za nepce , grlo, pa se lako dave tim. Gledaj svoje dete i radi kako njoj odgovara, nemoj da te dr nervira, oni moraju da pametuju.

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 881
14.4.2011 13:39:48   
bebablue

IZVORNA PORUKA: minavb

Mozda SImoni nicu zubici.user posted image  A smoki nikako, smoki se lako zalepi za nepce , grlo, pa se lako dave tim. Gledaj svoje dete i radi kako njoj odgovara, nemoj da te dr nervira, oni moraju da pametuju.

user posted image user posted image user posted image
zubic joj je juce izasao, vidim i 4. se beli i znam da je to faza, ipak sve ona sama uradi kada je spremna. Ali toliko saveta za ishranu od jednom, i to sunka i slanina.
Ja koliko sam citala pasulj i grasak se pasiraju preko cedke da bebci ne jedu opnu, jer ona nadima? A ne da joj ne pasiran ni touser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 882
14.4.2011 13:43:00   
minavb
Tako je, odvajaj ljusku preko cediljke. Slaninu i sunku nikako.

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 883
14.4.2011 13:44:10   
bebablue

Tako je, odvajaj ljusku preko cediljke. Slaninu i sunku nikako.

Hvala!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 884
14.4.2011 13:44:52   
Snelle
Bebi, ja ne mogu da verujem šta ti je ta tvoja dr napričala user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 885
14.4.2011 13:45:01   
Nensi*
BB,nemoj da se nerviras,ti najbolje znas sta i kako tvoje dete voli,bas te briga sta ti dr kaze...I Vuk bi trebao da jede gnjeceno,a ja mu jos uvek pasiram i pasiracu dok god on tako bude hteo da jede user posted image
Sto se tice graska,daj joj po par zrna u pocetku,pa polako povecavaj,a mleko ja jos ne bi davala,ipak je jos mala...Ja sam Vuku pre neki dan skuvala griz sa kravljim i odmah je dobio zatvor,pa cu sacekati jos malo..

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 886
14.4.2011 13:46:22   
Nensi*

Da bi Vanja jeo, mora da se hipnotise uz tacno odredjene crtace na Baby tv. Samo tako se smiri i pristane da otvori usta, inace je borba. U stolici moram da ga vezam kaisevima, a kad ni crtaci ne pomazu, onda pevam, dernjam se ko blesava samo da se smiri.

I Vuk isto ovako,samo sto on gleda Sesame street,i isto mora da ima nesto u rukama da se igra user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 887
14.4.2011 13:46:47   
minavb
Ja lino proizvode pravim sa kravljim i supe rmu je kaka.user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 888
14.4.2011 13:48:58   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nensi RR

I Vuk isto ovako,samo sto on gleda Sesame street,i isto mora da ima nesto u rukama da se igra user posted image

Braca po babine linijeuser posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 889
14.4.2011 13:54:31   
Nensi*

Vuk i inace ima nekad problema sa zatvorom,mozda se samo potrefilo. Pustila sam par dana da prodje pa cu probati opet.

user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 890
14.4.2011 14:33:23   
Iwana87
Mm ne ume da ga hrani,on se iznervira toliko da od rucka dok mihajlo ne zaspi ne moze da se smiri i na kraju ga ja nahranim.Znam proceduru,gomilu igracaka stavim pored mene,dajem jednu po jednu jer ih baca,u medjuvremenu vrte se reklame i muzika i takooooo.Sve je ok dok on pojede sta treba,u slucaju kad neki obrok ne pojede onda sizim,jer nemam pojma kako dalje,Ako ne doruckuje lepo onda ne znam jel da dam nesto izmedju ili pomerim rucak za ranije i tako mi ceo dan sludjen.Zato trpim i hranim po sat vremena samo da istrajemo.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 891
14.4.2011 15:56:49   
bebablue
Iwana, meni S cesto odbija klopu, i to rucak, ali ja kad nece, ne znam sta da radim, osim da odustanem, jer stisne usne i namrsti se.

@Snelle, ja sam u soku sta mi je sve napricala dr., ja sam mislila da jagode, maline i sl. idu posle godinu dana. Slanina i sunka mi uopste nisu ni u malom mozgu (mada ja obozavamuser posted image ), ad mleko me siba po dzepu, ali mi je najbitnije njeno zdravlje, o kravljem nisam jos ni razmisljala, a leguminoze da ne odvajam od opne, to znam da treba, pa i dok nisam bila u bebecoj prici.
@Nensi, ja pasiram jer je pocela da odbija izgnjeceno, samo nek jede, kakogod bilo, mislim da sve dodje na svoje.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 892
14.4.2011 16:15:02   
pepeljuga

Vuk i inace ima nekad problema sa zatvorom,mozda se samo potrefilo. Pustila sam par dana da prodje pa cu probati opet.

user posted image user posted image

da prijavim jos jednog brata user posted image
ne jede on lose, ali u poslednje vreme mora obavezno da bude tele-shop inace mi nema pomoci...
boze, javno ti se zahvaljujem na dormeo reklami, to je jedini nacin da miruje i da ga nahranim na miru user posted image

ja se inace pitam kad ce poceti sam nesto da jede. lepo mu serviram, stavim ispred njega ali on samo gnjeci i baca oko sebe, nista da stavi u usta user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 893
14.4.2011 16:28:17   
*Alexx*
Ebeš ga, ja leguminoze nikad nisam odvajala od ljuske. Probala bez odvajanja, on jeo, nije mu smetalo, i ja sam tako nastavila user posted image Znala sam da preporučuju, ali se meni činilo da tu nema šta da se odvoji pa nisam ni odvajala.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 894
14.4.2011 16:33:38   
New Mom
Ja sam jednostavno zaboravila da to uradim kad sam prvi put dala grašak, i kako nije bilo ništa, nastavila tako.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 895
14.4.2011 16:39:51   
bebablue
Mislim da sto manje znas, to ti je glava mirnija, postepeno sve, gledas dete i sve dodje na svoje. Ovako se samo zbrkam sva, da li dajem dovoljno raznovrsno, dovoljno hranjivo, zdravo i sl. Kao za plazmu npr.,ovde sam procitala da ne daju svi deci zbog meda, a ja sam opusteno dala sa 6.5 meseci i sve superuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 896
14.4.2011 16:41:19   
New Mom
Uvek se vratimo na tu temu.user posted image  KLIK -> Keks

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 897
14.4.2011 16:42:19   
bebablue

IZVORNA PORUKA: New Mom

Uvek se vratimo na tu temu.user posted image  KLIK -> Keks

malo off, ali mnogo brzo kucasuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 898
14.4.2011 16:47:08   
Iwana87
Donekle si u pravu beba do nekle ne.Sto manje znas to manje zamaras sebe a bebi je gore.Sludis se da,ali mi je drago sto sam znala nacine da se borim protiv grceva,sto sam procitala za reflux a ne nagadjala zasto moje dete povraca i prepisivala da je to na oca,jer je i on tako do 6 meseci.inace i mm ima reflux za koji niko nije znaouser posted image Treba znati,u svakom slucajo ali ne i slepo slusati i verovati u sve.

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 899
14.4.2011 16:48:49   
bebablue

IZVORNA PORUKA: Iwana87

Donekle si u pravu beba do nekle ne.Sto manje znas to manje zamaras sebe a bebi je gore.Sludis se da,ali mi je drago sto sam znala nacine da se borim protiv grceva,sto sam procitala za reflux a ne nagadjala zasto moje dete povraca i prepisivala da je to na oca,jer je i on tako do 6 meseci.inace i mm ima reflux za koji niko nije znaouser posted image Treba znati,u svakom slucajo ali ne i slepo slusati i verovati u sve.

Upravo to, jedino sto nekada prebukiranost informacijama dovodi do konfuzije, barem kod mene i potpuno me sludi.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here