Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:15:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kokosan medicinska dijeta u kombinaciji sa laxomucilom ikilogrami se tope a nema zatvora A posle par godina, verovatno ni života
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:17:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* znaci off topic je, ali moram...tvoj problem je znaci da imas zatvor, a uzrok muz kod kuce ? u čemu je trik? Ne znam, ali zamisli kako mi je pošto je na bolovanju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:25:35
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja bih mozda imala tih problema da mi to pre ove dijete nije bila radnja koju obavljam jednom u 5 dana. Pa sam se onda radovala kad god da se desi sad mi je to ova dijeta sredila, a ja se vec adaptirala posle ovoliko godina braka...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:29:20
|
|
|
|
Verus
|
Telo uopste nije zdravo navikavati na bilo kakve laksative...IZVORNA PORUKA: Nedja RR IZVORNA PORUKA: kokosan medicinska dijeta u kombinaciji sa laxomucilom ikilogrami se tope a nema zatvora A posle par godina, verovatno ni života
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:32:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, aj laksativi, ali laksativi plus pomorandža, tost i jaje za ceo dan Pa šta da očistiš kad unosiš 30g hrane dnevno
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 15:33:00
|
|
|
|
Verus
|
Ma, vec sam se izjasnila sta mislim o takvim gladovanjima...uzas
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.4.2011 17:29:58
|
|
|
|
Verus
|
Rucak: mesana zelena salata sa grlilovanim belim pilecim mesom, jagodama, brusnicama, paradajzom, kuvanim jajima, orasima, feta sirom (zadnja dva su greh,ali i cine salatu puno ukusnijom )
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.4.2011 17:59:26
|
|
|
|
minavb
|
Ah Verus, ni vocu ovde nije mesto.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.4.2011 18:03:05
|
|
|
|
Verus
|
da ga eb8 mina, ne mogu da potrefim pa to ti je ozbiljno, meni to se ostavlja nekako...jako malo stvari za jesti...ja nikad nemam bas toliko povrca u kuci...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.4.2011 18:59:50
|
|
|
|
Jeca*
|
kako ti se jagode brusnice slazu sa tim....to mi nikako ne ulazi u glavu sve ovo ostalo mi zvuci ok za kombinovati, naravno van svih pravila, ali lepo na ukus (premda su meni orasi slatki i ja ih jedem samo uz slatke stvari, ali znam da mogu da se jedu i uz slano i ok), ali voce....
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.4.2011 19:12:40
|
|
|
|
Verus
|
Jeco: fenomenalno! Nisam lepsu salatu skoro jela! Inace jako volim kombinacije, spanata, feta sira, jabuke, oraha, suve brusnice i sirce od maline I ja sam ranije kontala da po koje seckano voce nikako ne bi islo u salati, ali sam bila prijatno iznenadjena
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.4.2011 19:17:33
|
|
|
|
Jeca*
|
bolje da ne probam...ja ne volim da mesam razlicite ukuse, osim "srodnih", a i svakako mnogo vise goji u toj kombinaciji, pa bolje da ne pokusavam
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.4.2011 19:18:24
|
|
|
|
Verus
|
Mislim da se neces ugojiti od 2 jagode u salati
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.4.2011 19:33:06
|
|
|
|
minavb
|
Voce, narocito suseno, jede se ug;avnom samostalno. Ne goji se od dve jagode, ali se pogresna kombinacija dugo zadrzi u crevima a to se iz vise razloga mora izbeci.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 8:18:38
|
|
|
|
Jeca*
|
Ma ja tu imam strog stav u smislu. Necu se ugojiti od dve jagode u salati, ali danas dve jagode, sutra malo jabuke, prekosutra kasicica majoneza....pa necu ni smrsati. Ja mrsavim jedino ako sam rigorozna, a cim se malo vise opustim nema tu rezultata, stavise, na duze staze se gojim, usporava mi se metabolizam i ne osecam se dobro kao kad malo vise povedem racuna. Zato sam izvukla zakljucak da je lepo ponekad zgresiti, ali onda to nece biti 2 jagode, primera radi, koje ce samo da mi "zacine" zdravu salatu, nego cu ko covek da pojedem parce torte. A u medjuvremenu cu se ipak kontrolisati. Neko kaze da ne moze tako da zivi, e pa ja sam izvagala da mi je manja steta da se malo vise opteretim time sta jedem nego da sam nezadovoljna svojim fizickim izgledom i da ne znam sta da obucem jer mi se ne svidja kako mi stoji 80% stvari iz ormana. Eto...to je moja racunica, a sad se stvarno osecam sjajno i svima toplo preporucujem da pocnu ovako da zive
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 9:26:31
|
|
|
|
minavb
|
I izgledas sjajno
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 9:49:59
|
|
|
|
Jeca*
|
fala darling.. :)
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 10:12:22
|
|
|
|
viking
|
Mina, setila sa se sinoć nečega, više je u mythbusters fazonu, pa ako znaš, ajde razreši mi misteriju. Naime, svi pričaju da ako uveče kasno jedeš ujutru se probudiš mrtav gladan. Moje pitanje je - jel to istina (sa naučnog stanovišta) ili je u pitanju subjektivan osećaj, tj autosugestija?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 10:14:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeco i ja vise volim da se tu i tamo pocastim kako treba. Inace nisam neko kome stvari izmicu kontroli i nikad nisam imala problema sa tezinom, ali vise volim da pojedem lepo kad mi se jede, nego nekako kao da kraduckam od sebe Pre neki dan sam ceo dan jela uzas, ali tako mi se namestilo a nisam imala snage da petljam nesto. Za dorucak sendvic (pur pur hleb nije nikakva uteha) , za rucak lazanja koju je poslala sveki, a za veceru mislim da je opet bio sendvic
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 10:15:44
|
|
|
|
minavb
|
Ziva istina i stvar je u insulinu. Nije toliko bitno kada jedes, koliko je bitno sta. AKo veceras proteine ili vlaknastu hranu, glikemija ti se nece mnogo promeniti, pa ce i novo insulina ostati isti tj nece mnogo spustiti nivo secera u krvi i izostace onaj osecaj rupe u trbi kad se probudite. Ako se uvece nazderete pizze, sendvica ili neceg slicnog, sto u sebi ima puno UH, masti i proteina, izlucice se dosta insulina koji ce poprilicno oboriti glikmiju, i eto ujutru se osecate kao Obeliks kad ne pojede dva divlja vepra dnevno.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 10:16:10
|
|
|
|
Ana RR
|
To se meni dešava ako kasno klopam. Ako uveče popijem samo šolju jogurta, ujutru sam super.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 10:31:35
|
|
|
|
viking
|
Hvala Mina
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 10:32:33
|
|
|
|
Jeca*
|
Dosadila sam i vrapcima, hvalice se oko ove ishrane, ali MORAM još ovo da napišem. od 31.01.2011. do danas, od kako se strogo pridrzavam ovog rezima (samo sam 27.marta zgresila parcetom hleba i parcetom torte), samo sam jednom "upala u hipoglikemiju" u kasnim popodnevnim satima, ceo dan sam jurcala i bas sam se premorila...onako su mi se tresle ruke i pao mi je pritisak (koji je inace standardan 80/60 ), tad sam uzela komadic suhomesnatog i proslo je brzo. Nijednom ili sam svega jednom popila brufen. Nikakve migrene, glavobolje i sl, a vrlo sam sklona tome. Radila sam krvnu sliku savršena je. Da li je ovo povezano sa ovim kvalitetnim naicnom ishrane, ne znam, verovatno jeste, mozda uticu i neki drugi faktori, ali mislim da je iskljucivo vezano za to, jer se nikada nisam osecala zdravije. Eto na stranu kg, ovo je stvarno bitno! Sem 1 tablete beviplexa uvece i 1 tablete vitamina c ujutru, ja nijednu drugu tabletu ne popih od januara, a pre toga sam stalno bila bolesna
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 10:32:53
|
|
|
|
minavb
|
Nema na cemu dragi ucitelju
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 13.4.2011 10:45:20
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam bila najzdravija dok sam se hranila kao vegetarijanac.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?