Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:42:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 pedja d boy Potpisujem! Aman!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:42:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Ja je pomenula vec 2-3 puta ovde,ajd rekoh da je malo ostavim na miru!!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:47:30
|
|
|
|
bubulence
|
da, trandza jeste jk... a ne znam kako sam zaboravila onu bubasvabu- bubamaru... neko je ovde spomenuo i podsetio me da nakaza postoji i dalje...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:49:55
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: bubulence da, trandza jeste jk... a ne znam kako sam zaboravila onu bubasvabu- bubamaru... neko je ovde spomenuo i podsetio me da nakaza postoji i dalje... A NeMOJ TAKO ! Bubisarba se poradjala u Parizu i to je porodio dr Crnac
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:51:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Crnac? siroko!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:53:11
|
|
|
|
Anoniman
|
MILENA ĆERANIĆ , zlo i naopako !
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:53:15
|
|
|
|
bubulence
|
je.o je taj crnac
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:58:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Videh neku Zoricu iz parova! Neka Soraja! ceranici! Ena Popov! Ivan Gavrilovic! Dunja Ilic! Da ne nabrajam dalje!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:58:56
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: bubulence je.o je taj crnac
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 1:17:54
|
|
|
|
liliana
|
Marijana M(L)ateus. Aman, više!!! Samo su kosmos i glupost bezgranični!!!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 11:16:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Crnac? siroko! Ivan Ivanovic , Biljana Obradovic
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 11:52:06
|
|
|
|
eni26
|
Onaaaaa..Ja mislim da se zove Mika,bila je u Operaciji trijumf Milica Milsa
< Poruku je uredio eni26 -- 11.4.2011 11:53:20 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 11:57:29
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: liliana Marijana M(L)ateus. Aman, više!!! Samo su kosmos i glupost bezgranični!!! Ahahahaha, mlateus
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 14:54:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanja Marinković
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 16:52:19
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Bože me prosti što govorim to o DECI , ali meni jako smeta buržoazko pre*eravanje Mitrovićevih klinki na onom Pink kids -u . Kad vidim devojčice koje veze nemaju sa dikcijom , muzikom i tonalitetom kako sa tatinim parama kao vetrom u leđima pokušavaju da budu Srpske Đastin Aleve Biber paprike - muka me uFati . Još klinke sve snimile bre pesme na fazon "želim te , maco , kuco" paa još i na Engleskom , a ne znam da li imaju 8-9 godina . Jel ima smajli da povraća sve što se jelo tog dana!?
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 16:56:08
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira "And it take''s my breath away what you do so naturaly" - i priliči li ovo detetu ??? KLIK Treba im oduzeti dete !Pa ga onda edukovati ako već nije kasno
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 16:58:34
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 17:06:22
|
|
|
|
nencydrew
|
Skoro videh školovanu sponzorušu Enu Popov, kud nju da zaboravim, "što igra čočeci" na klavirski koncert.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 23:12:44
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: liliana Marijana M(L)ateus. Aman, više!!! Samo su kosmos i glupost bezgranični!!! Ahahahahahahaha...Potpisujem! qq nama ako spadnemo na te grane da kupujemo njene krpice... Iako je Ivan Ivanovic poceo da me nervira, super mu je bila fora, sad u petak, o doticnoj M(l)ateus, jeste li gledale? hahahaha
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 23:17:39
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: liliana Marijana M(L)ateus. Aman, više!!! Samo su kosmos i glupost bezgranični!!! Ahahahahahahaha...Potpisujem! qq nama ako spadnemo na te grane da kupujemo njene krpice... Iako je Ivan Ivanovic poceo da me nervira, super mu je bila fora, sad u petak, o doticnoj M(l)ateus, jeste li gledale? hahahaha Nisam, a bas bih voljela. Mozda se nadje na jutjubetu? Evo samo za BubaMiru
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 23:19:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Čupo , moj podgrejaču nostalgije za Baklava-tandemom
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 23:23:10
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Čupo , moj podgrejaču nostalgije za Baklava-tandemom Znala sam da ti je frka, pa reko' ajd da je malo obradujem
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 23:24:22
|
|
|
|
lidija 011
|
Fora je bila: insert iz onog crtanog filma kad kokoska ide u "lov na muuuuuza", kad joj pevac kaze :" gde si ti krenula, ides da trazis muza?" A onda se pojavljuje M(l)ateus i govori mazno "daaaaa"
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.4.2011 23:31:17
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 Fora je bila: insert iz onog crtanog filma kad kokoska ide u "lov na muuuuuza", kad joj pevac kaze :" gde si ti krenula, ides da trazis muza?" A onda se pojavljuje M(l)ateus i govori mazno "daaaaa" hahah Prava za nju
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.4.2011 1:35:49
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: liliana Marijana M(L)ateus. Aman, više!!! Samo su kosmos i glupost bezgranični!!! Ahahahaha, mlateus Pa, mislim... Ima li nečega u čega se ona ne razume???
|
Anketa
Koje vam je lepse ime?pisuljicaMOLIM VAS NAPISITE U KOMENTAR! ankete nisu ispravne pa ne vredi da se glasa :(Kalina (
63%)
Lorena (
31%)
Korina (
6%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!