Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:27:33
|
|
|
|
choopa choops
|
to je iz njene nove knjige
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:28:52
|
|
|
|
prolece
|
državo, ko sve danas piše knjige
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:31:34
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops to je iz njene nove knjige ne..ne..ne verujem.. ima to da stavim na FB profil, koji idiot
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:34:00
|
|
|
|
choopa choops
|
ciklamo nisam imala priliku da dodjem u dodir s istom (na moju veliku srecu ), ali jedan moj drug je to pronasao. Ja prosto ne mogu da vjerujem da je to napisala. I ranije me nervirala, ali sad se popela na vrh liste. Preskocila je sve koji su bili ispred nje
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:34:14
|
|
|
|
prolece
|
sa "j"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:38:19
|
|
|
|
marince1
|
Prijooo pa tebe nije bilo 100 godina!!! A ko me zivcira...Sto vas nervira Maki,pa ona ima najperspektivnije zanimanje u Srbiji...starleta
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:41:26
|
|
|
|
prolece
|
evo, tu sam poslednjih par dana. kako si ti? kako mi je zet? e, ova frka oko moderatora. niko nas ne pecka, piše ko šta hoće i gde hoće, al ' kad prorade j. smo ježa...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops to je iz njene nove knjige Nije valjda da ima i staru ?
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:48:46
|
|
|
|
prolece
|
ovo bi sve trebalo da se prekopira u temu kako je lepo biti glup, jer njoj je izgleda super
< Poruku je uredio prolece -- 4.3.2011 18:49:03 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:50:45
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja sam tek sad ukapirala da se uopste kulturno ne uzdizem Eto i ta doticna gospodjica/gospodja ima knjigu ili knjige a ja pojma nemam. Ma mani me molim te
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 19:12:12
|
|
|
|
liliana
|
Živcira me, između ostalih, Dejan Milićević!!!!!!!!Uffffffff.......
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.3.2011 23:43:22
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Maja Marijana i Jovana pevacice,a inace aj sto me nerviraju ali mislim i da smrde nekako mi deluju neokupano
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.3.2011 23:44:12
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83 Maja Marijana i Jovana pevacice,a inace aj sto me nerviraju ali mislim i da smrde nekako mi deluju neokupano e i meni isto
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.3.2011 23:46:33
|
|
|
|
Sesilija 83
|
e dobro je nisam jedina obicno mi ljudi kazu kako to vidis preko tv/a a ja neznam kako da im objasnim da zene sigurno bazde na kilometar
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.3.2011 23:51:26
|
|
|
|
Brana
|
Znam onako kada vidis kilo sminke,kosa rascerupana pa natapirana,jeftin izgled...odmah pomislis na miris tek...fuj
< Poruku je uredio Brana -- 22.3.2011 23:53:09 >
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 9:37:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Marijana Mateus "Izranjam iz tvog privatnog aviona, osvežena, namirisana, woluminizirana. Na sebi imam beli sorts,paucinastu sarenu tuniku, sandale sa vrtoglavim potpeticama, govoreci jezikom supermarketa -totalno sam jestiva i isto toliko hot. Svojim izgledom jednostavno pripadam tom divnom morskom mestu. Ponovo sam u filmu uživo i trudim se da što... bolje odigram ulogu koja mi je dodeljena." kako je samo multimedijalno mlatimundijalna
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 16:33:14
|
|
|
|
vukosava
|
Brangelina
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 16:37:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Šta bi ovo sa Jovanom i Željkom? ja sam van svih tokova i tračeva pre neki dan neko u prolazu reče da je Jovana trudna, danas mi mm kaže da se spanđala sa Saletom Đorđevićem (košarkašem)........ šta je istina, ko će ga znati
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 17:23:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
joj vise sa zeljkom i jovanom, i natom i dacom.....
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 20:06:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Nata i Dača , Jovanča i Željkić - to je visokobudžetna psihijatrija , paravan veze , prodaja prljavog veša za dobar keš . U svakom slučaju - agonija bez trunke srama koja posle duže konzumacije kod nesretne publike izaziva nagon za povraćanjem i gađenje . Ja ne mogu da svarim više sve to , i "estradu" ove nesretne Srbije . Sramota me je u kakvom smetlištu kvaliteta živim i kakve osobe se provlače kao idoli omladine .
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 21:16:54
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nata i Dača , Jovanča i Željkić mozda se Zrljkic vrati u Valjevo da cuva onu svoju cerku iz prvog braka
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 21:23:42
|
|
|
|
malaandjela
|
dug je spisak boki 13, naravno isto ova cetvorka natasa daca jovana zeljko,anabela,marijana mateus LEA KIS
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 24.3.2011 13:48:26
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ma strasni su vise mi se penju na ... samo se menjaju a zenske iz kreveta u krevet, i kao posle svi srecni i zadovoljni a ovamo kupleraj na sve strane,nego moraju ljudi da prodaju novine
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 24.3.2011 13:52:40
|
|
|
|
jabudic
|
Boki 13, Jelena Bacic Alimpic, Lea Kis, Sasa Popovic +Grand, Dragan Marinkovic Maca
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 25.3.2011 12:11:07
|
|
|
|
nencydrew
|
I mene svi navedeni! Plus-Željko Joksimović i bivša mu sapatnica,Zla Tanja Vojtehovski, seljak Žika i njegova šarenica.... Kad bolje razmislim, malo ih ima koji me ne nerviraju
|
|
|
Anketa
ForumijabudicDa li ste aktivan clan u na nekom drugom forumu? Da (
32%)
Ne (
68%)
Ukupan broj glasova: 113Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!