Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:27:33
|
|
|
|
choopa choops
|
to je iz njene nove knjige
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:28:52
|
|
|
|
prolece
|
državo, ko sve danas piše knjige
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:31:34
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops to je iz njene nove knjige ne..ne..ne verujem.. ima to da stavim na FB profil, koji idiot
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:34:00
|
|
|
|
choopa choops
|
ciklamo nisam imala priliku da dodjem u dodir s istom (na moju veliku srecu ), ali jedan moj drug je to pronasao. Ja prosto ne mogu da vjerujem da je to napisala. I ranije me nervirala, ali sad se popela na vrh liste. Preskocila je sve koji su bili ispred nje
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:34:14
|
|
|
|
prolece
|
sa "j"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:38:19
|
|
|
|
marince1
|
Prijooo pa tebe nije bilo 100 godina!!! A ko me zivcira...Sto vas nervira Maki,pa ona ima najperspektivnije zanimanje u Srbiji...starleta
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:41:26
|
|
|
|
prolece
|
evo, tu sam poslednjih par dana. kako si ti? kako mi je zet? e, ova frka oko moderatora. niko nas ne pecka, piše ko šta hoće i gde hoće, al ' kad prorade j. smo ježa...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops to je iz njene nove knjige Nije valjda da ima i staru ?
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:48:46
|
|
|
|
prolece
|
ovo bi sve trebalo da se prekopira u temu kako je lepo biti glup, jer njoj je izgleda super
< Poruku je uredio prolece -- 4.3.2011 18:49:03 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:50:45
|
|
|
|
Alexis79
|
Ja sam tek sad ukapirala da se uopste kulturno ne uzdizem Eto i ta doticna gospodjica/gospodja ima knjigu ili knjige a ja pojma nemam. Ma mani me molim te
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 19:12:12
|
|
|
|
liliana
|
Živcira me, između ostalih, Dejan Milićević!!!!!!!!Uffffffff.......
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.3.2011 23:43:22
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Maja Marijana i Jovana pevacice,a inace aj sto me nerviraju ali mislim i da smrde nekako mi deluju neokupano
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.3.2011 23:44:12
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83 Maja Marijana i Jovana pevacice,a inace aj sto me nerviraju ali mislim i da smrde nekako mi deluju neokupano e i meni isto
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.3.2011 23:46:33
|
|
|
|
Sesilija 83
|
e dobro je nisam jedina obicno mi ljudi kazu kako to vidis preko tv/a a ja neznam kako da im objasnim da zene sigurno bazde na kilometar
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 22.3.2011 23:51:26
|
|
|
|
Brana
|
Znam onako kada vidis kilo sminke,kosa rascerupana pa natapirana,jeftin izgled...odmah pomislis na miris tek...fuj
< Poruku je uredio Brana -- 22.3.2011 23:53:09 >
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 9:37:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Marijana Mateus "Izranjam iz tvog privatnog aviona, osvežena, namirisana, woluminizirana. Na sebi imam beli sorts,paucinastu sarenu tuniku, sandale sa vrtoglavim potpeticama, govoreci jezikom supermarketa -totalno sam jestiva i isto toliko hot. Svojim izgledom jednostavno pripadam tom divnom morskom mestu. Ponovo sam u filmu uživo i trudim se da što... bolje odigram ulogu koja mi je dodeljena." kako je samo multimedijalno mlatimundijalna
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 16:33:14
|
|
|
|
vukosava
|
Brangelina
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 16:37:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Šta bi ovo sa Jovanom i Željkom? ja sam van svih tokova i tračeva pre neki dan neko u prolazu reče da je Jovana trudna, danas mi mm kaže da se spanđala sa Saletom Đorđevićem (košarkašem)........ šta je istina, ko će ga znati
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 17:23:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
joj vise sa zeljkom i jovanom, i natom i dacom.....
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 20:06:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Nata i Dača , Jovanča i Željkić - to je visokobudžetna psihijatrija , paravan veze , prodaja prljavog veša za dobar keš . U svakom slučaju - agonija bez trunke srama koja posle duže konzumacije kod nesretne publike izaziva nagon za povraćanjem i gađenje . Ja ne mogu da svarim više sve to , i "estradu" ove nesretne Srbije . Sramota me je u kakvom smetlištu kvaliteta živim i kakve osobe se provlače kao idoli omladine .
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 21:16:54
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Nata i Dača , Jovanča i Željkić mozda se Zrljkic vrati u Valjevo da cuva onu svoju cerku iz prvog braka
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.3.2011 21:23:42
|
|
|
|
malaandjela
|
dug je spisak boki 13, naravno isto ova cetvorka natasa daca jovana zeljko,anabela,marijana mateus LEA KIS
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 24.3.2011 13:48:26
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ma strasni su vise mi se penju na ... samo se menjaju a zenske iz kreveta u krevet, i kao posle svi srecni i zadovoljni a ovamo kupleraj na sve strane,nego moraju ljudi da prodaju novine
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 24.3.2011 13:52:40
|
|
|
|
jabudic
|
Boki 13, Jelena Bacic Alimpic, Lea Kis, Sasa Popovic +Grand, Dragan Marinkovic Maca
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 25.3.2011 12:11:07
|
|
|
|
nencydrew
|
I mene svi navedeni! Plus-Željko Joksimović i bivša mu sapatnica,Zla Tanja Vojtehovski, seljak Žika i njegova šarenica.... Kad bolje razmislim, malo ih ima koji me ne nerviraju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?