Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:17:43
|
|
|
|
viking
|
Od kad su provalili da je isti Sunđer Bob, samo mi na njega liči, to mi je najjača asocijacija :) IZVORNA PORUKA: magiNS Jel i vama Jeremic lici na Evokse ili samo meni?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:28:15
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Aleksandar Vucic da pristite usta mu izgledaju ko ona stvar , zenska ona stvar i kad krene da ih krivi u grimasu ogavan je tacno, i mene covek nervira jako. a poredjenje je originalno a sinoc me je na Insajderu iznervirao onaj biser sto ga je DS poslao.. daj malo kulture narode!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:31:57
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: minavb Aleksandar Vucic i Gordana Pop Lazic
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:33:43
|
|
|
|
viking
|
A Jorgovanka Tabaković? IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: minavb Aleksandar Vucic i Gordana Pop Lazic
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:35:08
|
|
|
|
minavb
|
Ona me ne nervira posto voli da slusa Marcela.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:35:48
|
|
|
|
SareniVrabac
|
da se ne ponavljam, sva gospoda koju ste nabrojali + Ceda Cvorak
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:40:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Od kad su provalili da je isti Sunđer Bob, samo mi na njega liči, to mi je najjača asocijacija :) IZVORNA PORUKA: magiNS Jel i vama Jeremic lici na Evokse ili samo meni? DA!!! Kako mi je to promaklo!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:42:10
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: viking RR Opasno me nervira kartonska figura Željka Joksimovića po supermarketima (kao i verzija od krvi i mesa, ali to je druga tema), stalno me prepadne, uvek mu se sklanjam mislim da neko hoće da prođe, kad ga postave iza gomile naslaganih mleka izgleda kao da neki manijak vreba, još kad je nekad nakrivljena pomism da je nekom pozlilo... Stalno me prepada, nikako da se navnikem na kartonka... Uopste ne znam kako izgleda, ali sam samo zamislila scenu i ismijah se kao blesava isto
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:45:02
|
|
|
|
jovicaa
|
Aleksnadar Vucic jako, pozelim da ga nalupam svaki put kada ga vidim na tv-u! i Lady Gaga, boze ne postoje reci kojima bih mogla da opisem gadenje prema njoj, ali ne samo prema njoj, nego prema svim tim Mtv pacijentima!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:49:21
|
|
|
|
jovicaa
|
kaze mi mm da smo i mi sreli zekija u maxiju! ahahah, sad sam se set_ila. zakljucili smo da je prava steta sto nismo poneli digitalac, pa da se slikamo sa avetinjom!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:10:07
|
|
|
|
choopa choops
|
Marijana Mateus "Izranjam iz tvog privatnog aviona, osvežena, namirisana, woluminizirana. Na sebi imam beli sorts,paucinastu sarenu tuniku, sandale sa vrtoglavim potpeticama, govoreci jezikom supermarketa -totalno sam jestiva i isto toliko hot. Svojim izgledom jednostavno pripadam tom divnom morskom mestu. Ponovo sam u filmu uživo i trudim se da što... bolje odigram ulogu koja mi je dodeljena."
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:12:07
|
|
|
|
Brana
|
o srce moje burzujsko
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:13:50
|
|
|
|
choopa choops
|
voluminizirana???
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:14:13
|
|
|
|
prolece
|
a što te nervira? žena je jako pametna i elokventna
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:16:25
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops voluminizirana??? pa zena se lepo izrazila ma uzasss glupa ko noc
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:17:36
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops voluminizirana??? rascupana, Choopa , rascupana
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:18:16
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: olga75 IZVORNA PORUKA: choopa choops voluminizirana??? rascupana, Choopa , rascupana
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:18:36
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: olga75 IZVORNA PORUKA: choopa choops voluminizirana??? rascupana, Choopa , rascupana Aaahaaaam da A koji je jezik supermarketa?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:20:13
|
|
|
|
Olga75
|
e pa taj ne divanim tecno , samo dijalekt : u jbt al ' je ovo skupo , ali taj njen ne znam
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:22:07
|
|
|
|
prolece
|
"totalno jestiva"?!? kao ricinus
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:23:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Voluminizirana je bila pre "izranjanja" . Posle joj je neko uronio i onda je bilo MUTE iliti VOL OFF
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:23:14
|
|
|
|
Olga75
|
ma , budala , dograbila tastaturu i raspali
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:25:39
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Marijana Mateus "Izranjam iz tvog privatnog aviona, osvežena, namirisana, woluminizirana. Na sebi imam beli sorts,paucinastu sarenu tuniku, sandale sa vrtoglavim potpeticama, govoreci jezikom supermarketa -totalno sam jestiva i isto toliko hot. Svojim izgledom jednostavno pripadam tom divnom morskom mestu. Ponovo sam u filmu uživo i trudim se da što... bolje odigram ulogu koja mi je dodeljena." čekaj, ovo su nju citirala, ili si dala sebi za pravo da dotičnu okarakterišeš
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:25:53
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Voluminizirana je bila pre "izranjanja" . Posle joj je neko uronio i onda je bilo MUTE iliti VOL OFF ju, ma šta kažeš
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.3.2011 18:26:29
|
|
|
|
Olga75
|
citira je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Žensko imeTakiliDa li vam se sviđa ime NASTASJA?Da (
42%)
Ne (
58%)
Ukupan broj glasova: 144Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!