Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2011 10:53:59
|
|
|
|
MarijaBg
|
Kompletan personal Pink televizije! Od toliko divnih mladih ljudi koji su zavrsili zurnalistiku, oni za nova lica uzimaju nepismene i retardirane debile koje je tesko gledati, a jos teze slusati Kad mi dete poraste dovoljno da zna da ukljuci tv, Pink cu da blokiram!!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2011 10:55:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Kompletan personal Pink televizije! Od toliko divnih mladih ljudi koji su zavrsili zurnalistiku, oni za nova lica uzimaju nepismene i retardirane debile koje je tesko gledati, a jos teze slusati Kad mi dete poraste dovoljno da zna da ukljuci tv, Pink cu da blokiram!!! Bitno je uci u velicinu 38 i uklopiti se u ono silno sarenilo i bljestavilo na pinku,odnosno, ne remetiti ga nego samo statirati
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2011 10:58:36
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da je za dobiti posao na Pinku po nekad dovoljno samo imati spreh feler
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2011 11:01:16
|
|
|
|
Rivana
|
Nemam vremena da gledam TV, pa me niko ne nervira
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2011 11:02:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 mislim da je za dobiti posao na Pinku po nekad dovoljno samo imati spreh feler
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2011 11:02:58
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Nemam vremena da gledam TV, pa nema ko da me nervira
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2011 11:03:42
|
|
|
|
MarijaBg
|
A one slatke devojke sa Avale, znate sto vode Milica2, pored te emisije, rade jos 1001 stvar, od jutra do sutra su na poslu, sve su zavrsile zurnalistiku, i sve to za neku bednu platu... Tuga
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.1.2011 9:35:32
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg A one slatke devojke sa Avale, znate sto vode Milica2, pored te emisije, rade jos 1001 stvar, od jutra do sutra su na poslu, sve su zavrsile zurnalistiku, i sve to za neku bednu platu... Tuga Avala-Pink, samo sto je Avala "jeftinija" varijanta. A ne znam koje su to slatke devojke iz emisije M2 koje su zavrsile zurnalistiku? Uglavnom sve te nase polupismene voditeljke nisu ni prosle pored FPN-a, a ove sa diplomama kojekakvih privatnih fakulteta, zaista ne treba svrstavati u dipl. zurnaliste. Mene nervira MR Lea Kis i Sanja Marinkovic, ali njihove emisije ni ne pratim iz tog razloga.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.1.2011 9:37:37
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Jeste gledale Laninu vremensku prognozu na OBN-u? Davno, davno, davno nisam videla ništa jadnije. Zajebala je i Fashion gurua Emerika... Joj! Jaoj Viking, ja nisam verovala da tako nesto postoji, uzas.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.1.2011 10:03:52
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam u temi " vremenska prognoza" nedavno stavila link za Laninu vremensku prognozu
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.1.2011 10:04:28
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja sam u temi " vremenska prognoza" nedavno stavila link za Laninu vremensku prognozu Moram to pogledati, mene je sad baš zaintrigiralo
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.1.2011 10:07:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam prvi put mislila da je neka za'ebancija kad ono riba stalno tako priča
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.1.2011 10:07:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam prvi put mislila da je neka za'ebancija kad ono riba stalno tako priča Ja sam sinoc gledala jedan od klipova
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 16:59:48
|
|
|
|
Lu
|
Ne mogu upaliti tv od njega, Mubarak
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 17:23:30
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ne mogu upaliti tv od njega, Mubarak Onda mozes da zamislis koliko tek narod u Egiptu nervira.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 17:40:34
|
|
|
|
Lu
|
Ali on i dalje tvrdi da neće otići dok mu ne istekne mandat Budaletina koja će izazvati rat, jedva čekam da se to sve završi
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 17:51:12
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Kompletan personal Pink televizije! Od toliko divnih mladih ljudi koji su zavrsili zurnalistiku, oni za nova lica uzimaju nepismene i retardirane debile koje je tesko gledati, a jos teze slusati Kad mi dete poraste dovoljno da zna da ukljuci tv, Pink cu da blokiram!!! I kod nas je taj slucaj... za sad je Pink memorisan zbog eventualno nekih filmova... drugo nista nije vredno gledanja! Osoba koja uopste nije zanimljiva kao TV licnost je definitivno Sasa Popovic!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 18:47:31
|
|
|
|
Ana007
|
Ona spodoba,Jelena Karleuša,najodvratnije biće na planeti zemlji
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 19:20:15
|
|
|
|
mati
|
Lea Kis (tacnije njen piskav glas). Sto kaze moja drugarica "Nema nista gore nego kada te posle neispavane noci neko probudi, jos ako je to Lea Kis, propao ti dan."
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 19:21:48
|
|
|
|
lenaa
|
dobro receno Mati
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 22:19:52
|
|
|
|
marince1
|
znas sta,zivcira me sto svi pricaju o razvodu Natase i Dace! bas me briga ko ja koga prevario,ko je moke sta uzero,sta kazu advokati itd
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 22:21:18
|
|
|
|
IVA 11
|
Joj u pravu si potpuno, cega sve nase usi moraju da se naslusaju.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.2.2011 23:20:06
|
|
|
|
NadaR
|
Lana i njena prognoza Juce ju je procitala u minijatunom bikiniju
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.2.2011 0:14:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Neda (neznamkojimjezikomgovorim) Ukraden.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.2.2011 0:31:21
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: marince ko je moke sta uzero Sta ovo znaci??? Prvi put cujem....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
molim za malu pomoc :)beba13http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2010010919 MOLIM VAS LEPO KLIKNITE NA OVAJ LINK PA NA "SZAVAZOK" ISPOD SLIKE.......GLASAJTE ZA MOJU BEBU :) :) :) UNAPRED HVALA SVIMA!!!!!!!!!DA (
44%)
NE (
29%)
.................... (
27%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!