Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.11.2010 13:56:41
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Karleuša bre Izmedju ostalih, nju najvise
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.11.2010 13:58:48
|
|
|
|
Pretty78
|
Krnjavuša, Lea Kiš
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 12:21:14
|
|
|
|
viking
|
Jeste gledale Laninu vremensku prognozu na OBN-u? Davno, davno, davno nisam videla ništa jadnije. Zajebala je i Fashion gurua Emerika... Joj!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 13:00:41
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Jeste gledale Laninu vremensku prognozu na OBN-u? Davno, davno, davno nisam videla ništa jadnije. Zajebala je i Fashion gurua Emerika... Joj! Ona je bas slatka , sta joj treba ta glupost ??!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 13:06:02
|
|
|
|
IVA 11
|
Lea Kis, definitivno!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 13:30:10
|
|
|
|
cicmil
|
inace ne volim voditeljke sa televizije OBN, mislim cure super izgledaju ali voditeljski posao e da i Hana Hađžiavdagic u RC na novoj tv
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 22:49:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Jeste gledale Laninu vremensku prognozu na OBN-u? Davno, davno, davno nisam videla ništa jadnije. Zajebala je i Fashion gurua Emerika... Joj! joj užas su......
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.11.2010 15:32:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj , sad naleteh na onu kreaturu od čoveka , Bakija B3 ... kako je on meni fuj ... Onako sav masTan , deluje mi stalno znojav i prljav A što je pametan , ljubi ga majka ...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.11.2010 16:07:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene svi, zato ne gledam TV a novine prelistam samo kod frizera
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.11.2010 21:52:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Anabela (ex) Djogani.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.11.2010 21:54:05
|
|
|
|
anajid
|
Dejan Lutkic,ne znam sto ali toliko mi je iritantan!Hajde kad ovako prica,ali kad glumi,uf
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.11.2010 20:27:28
|
|
|
|
Anoniman
|
E bas ne gledam TV, ali u onim retkim momentima uvek naletim na ona dva debila iz reklame za ERSTE banku. Sada su ih nalepili i po gradu. Nisu poznati, ali postali bi kada bih bar jednom naletela na njih. Izasli bi sutra u Reviji 92 - PANIKA MEDJU BANKARSKIM SLUZBENICIMA Nesvakidasnje ubistvo dvoje "bankara" - nepoznati pocinilac ostavio poruku da ni kreativni direktori vise nisu sigurni!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2010 10:53:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam ga videla na TV - u i želudac mi se okrenuo : Sale Saša Jovanović , pokušaj novinara i bivši učesnik "farme" , za mene jedan od najvećih ljigavaca koji je osvanuo na malim ekranima . Svoje dete je onomad proglasio "bolesnim" samo da bi nategnuo koju paru više . Čula sam da se razveo , da ga je žena oterala u tri lepe ... Čudno , baš !
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:41:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao veeeeeelika "obožavateljica" Nataše Bekvalac , dođoh ovde da napomenem da me dotična i dalje živcira , a pogotovo sad otkako se razvodi , sad je ima u svim mogućim novinama , garant će da osvane i album sa sličicama "patnja i razvod Nataše Baklavac "
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:44:59
|
|
|
|
dunja RR
|
stvrano se razvode? IZVORNA PORUKA: BubaMira Kao veeeeeelika "obožavateljica" Nataše Bekvalac , dođoh ovde da napomenem da me dotična i dalje živcira , a pogotovo sad otkako se razvodi , sad je ima u svim mogućim novinama , garant će da osvane i album sa sličicama "patnja i razvod Nataše Baklavac "
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:46:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Da . Navodno je Dača nju prevario sa nekom stomatološkom sestrom , mada se po NS najviše priča da je Nata sve to smislila (prevaru i to) da bi ga se rešila . Ju , čuj mene , ko Zora čučkuša , bla bla bla , trač , trač , traaač
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:47:29
|
|
|
|
dunja RR
|
ja nemam pojma, uopšta nisam u toku IZVORNA PORUKA: BubaMira Da . Navodno je Dača nju prevario sa nekom stomatološkom sestrom , mada se po NS najviše priča da je Nata sve to smislila (prevaru i to) da bi ga se rešila . Ju , čuj mene , ko Zora čučkuša , bla bla bla , trač , trač , traaač
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:47:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Stvarno,to sa Natasom ...preterali su ga,svuda ih ima.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:49:13
|
|
|
|
dunja RR
|
jedino ih ja ne videh , ma ne izbivam nigde od posla..... IZVORNA PORUKA: Cindarella Stvarno,to sa Natasom ...preterali su ga,svuda ih ima.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja , e sad zamisli koliko su dosadni kad i ja, izolovana porodilja sa malom bebom - znam njihove "male tajne"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 19:22:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne nervira me u pravom smislu reci jer na politicare uopste ne obracam paznju,ali ne mogu da razumem kako gdin Mrkonjic NIKAD nije u odelu Znam da je smesno i verovatno nebitno,ali zaboga pa na onoj proslavi Dana Policije je bio u uvek istoj La Coste crnoj majici - obratite paznju
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 19:23:15
|
|
|
|
Anoniman
|
A nervira me Sasa Popovic.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 19:27:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS A nervira me Sasa Popovic.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 22:27:58
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Lea Kis, definitivno! slazem se
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2011 10:48:28
|
|
|
|
aleksandraz
|
Posle survivor Goca Trzan defenitivno najvise.
|
|
|
Anketa
Koje ime vam je lepseSasa.PKristijan (
27%)
Filip (
73%)
Ukupan broj glasova: 149Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!