Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 18:10:34
|
|
|
|
aleksandrova
|
e da onaj Dejan Stankovic sto vodi emisiju Luda kuca na TV Kosava e on mi je bas da ne znam da l je smesan ili jadan
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 18:19:22
|
|
|
|
bokicans
|
Lane Gutovic,Eva Ras....................
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 18:34:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne diraj mi Laneta , "Pustolova"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 18:39:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
nervira me ona sto vodi magazin in na pinku. zalila se i zalila da hoce da se uda i rodi dete sad pokupila svu pamet sveta o materinstvu i roditeljstvu. a da, sanja marinkovic.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 18:41:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 nervira me ona sto vodi magazin in na pinku. zalila se i zalila da hoce da se uda i rodi dete sad pokupila svu pamet sveta o materinstvu i roditeljstvu. a da, sanja marinkovic. Visokofrekventna Sanja ? Mrtva trka u pištavosti glasa između nje i LeJe nam Kiš
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 18:45:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
cuju se dovde iz bg-a koliko skiče!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 18:47:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaš li ti da je Lea Kiš pustila karaoke mašinu Saši Matiću ? Da čovek čita text pesme i peva ?
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 18:56:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
aaaaaaaaaaaaa strašno!!! što me je sad razočaralaaaaaaaaa............. pa ona od silnog poziranja ne stiže da vidi ko joj je u emisiji
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 18:58:32
|
|
|
|
maslachak
|
dodala bih pored Sanje vristaline i Leje Kis sto rece Buba jos i Sneki Dakic.. a od muskih Acu Stojanovica aka krava me lizala sportskog komentatora!!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 19:05:59
|
|
|
|
minnica
|
Dodajem voditeljskoj ekipi sa Pinka i Bačić-Alimpić. Ponaša se kao da je goste pozvala kod sebe kući , a ne na TV.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 19:19:33
|
|
|
|
Anoniman
|
AAaaaaa , kako smo zaboravile ŠEHEREZADU i ONURA ? Ja više dobijam ospice od tih Turskih sapunjara ...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 21:54:23
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Evo , gledaj LEA KIŠ pustila karaoke mašinu Saši Matiću Aaaaa ne verujem! Kakav debil od zene! Iskreno, 90% ljudi sa ove televizije su obicni kreteni!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.11.2010 23:43:09
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: BubaMira Evo , gledaj LEA KIŠ pustila karaoke mašinu Saši Matiću Aaaaa ne verujem! Kakav debil od zene! Iskreno, 90% ljudi sa ove televizije su obicni kreteni! O Boze!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.11.2010 7:17:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
LeJa Kiš je neopevana budala! Ne gine joj Toponica (ili Laza Lazarević, gde joj se više sviđa, tj gde je oberučke prime, VIP) A ni ovi okolo nisu ništa bolji! Savetujem joj da od sramote zabije glavu u pesak ko noj i ne vadi u skorije vreme! A za to vreme, sad druge strane da je neko dobro izlema jer ne koristi mozak a ima ga!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.11.2010 18:44:23
|
|
|
|
ika979
|
Glas dajem skoro celokupnoj novinarsko-voditeljskoj bransi sa tv pink-a, posebno Lei Kis i Sanji Marinkovic; njihov glas a posebno smeh је tako zvonak, mio, prijatan .......... uf
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.11.2010 18:49:26
|
|
|
|
anajid
|
Mene jako nervira Isidora Bjelica,a moja mama je obozava!Ja dobijem kad je vidim!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 11.11.2010 20:41:28
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.11.2010 21:09:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Karleuša bre
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.11.2010 22:23:07
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Karleuša bre O yeah
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.11.2010 0:39:29
|
|
|
|
isidora88
|
tomica milosavljevic, mrzim tog idiota
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.11.2010 1:02:29
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 tomica milosavljevic, mrzim tog idiota A ko ga voli?!?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.11.2010 6:30:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Evo , gledaj LEA KIŠ pustila karaoke mašinu Saši Matiću o majko moja p.s. komentari su mi najbolji jedan kao da je moj zet pisao ahahahahahahah
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.11.2010 15:50:04
|
|
|
|
liliana
|
Mnogi... Lea Kiš, Sanja Marinkovič, Jelena B. Alimpić- dovedu po 10 gostiju u studio i onda se raskokodaču da niko od njih ne može doči do reči!!! Katastrofa!!! A, da... nervira me i Eva Ras!!! Nervirala me je još dok sam bila dete sa onim njenim prenemaganjem...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.11.2010 9:12:29
|
|
|
|
moja ciklama
|
Lea Kiš.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?