Anoniman
|
Slažem se da je to njihov posao . I od tog posla žive mnogo bolje nego ti , ja i sve mame ovde zajedno . E sad , poenta je , možda , i u apetitima . Čisto sumnjam da bi ti , kada bi ti neko rekao , lupam - evo ti 10 000evra , ali ima da te nema kod kuće po 20 sati , i nećeš videti dete 3 meseca , i tako svaka 3 meseca - pristala na to . Verovatno bi rekla - ok , dajte vi meni mojih 500 evrića mesečno i pustite vi me kući u 15 h , mene čeka moja beba !! Verujem da bar na ovom forumu nema takve majke koja bi se prodala i predala poslu , a da zna da će joj dete mesecima biti bez mame . Sve ima svoje granice , kao i što svaka roba ima svoga kupca . Recimo , da sam ja estradnjak , ja bih malo moj dekolte stavila o klin , pa bi mi bilo dosta i 100 evrića , ne bih pošto - poto jurila na nulu više , a 100 bebinih osmeha manje . Poenta je - postoje majke koje jednostavno ne žele da se odreknu nekog luksuza , i nažalost , žrtvovaće i majčinstvo , ali će imati za Kavalijevu haljinu . Dok postoje majke koje će savršeno izgledati u običnoj haljini iz prodavnice domaće proizvodnje . Čak će i lepše izgledati , jer će imati neprikosnoven detalj - svoju bebu u rukama . P.S. ...ili EDIT : nema potrebe za spuštanjem lopte , jer je niko nije ni dizao . Ja uopšte nisam konfliktna ličnost , i ni u kom slučaju ne mislim da je ovo neka zabrinjavajuća rasprava . Slažem se sa većinom onog što su mame LiliT i Viking rekle , imamo samo par varijacija oko koji se , možda, nismo razumele , a i na kraju - i da mislimo drugačije - to je svalije pravo . Niti ću se ja nešto jediti , niti verujem da ću izazvati jed svojim mišljenjem , pa zaboga , prva se protivim kad se nešto bezveze izvitiperi , pa smo , kao posvađane . Trt , Milojka . Opušteno je sve , to sam samo ja Buba . Ne Stršljen , ne Osa , već pitoma BubaMira
< Poruku je uredio BubaMira -- 29.9.2010 16:56:54 >
|