Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.11.2010 13:56:41
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Karleuša bre Izmedju ostalih, nju najvise
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.11.2010 13:58:48
|
|
|
|
Pretty78
|
Krnjavuša, Lea Kiš
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 12:21:14
|
|
|
|
viking
|
Jeste gledale Laninu vremensku prognozu na OBN-u? Davno, davno, davno nisam videla ništa jadnije. Zajebala je i Fashion gurua Emerika... Joj!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 13:00:41
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Jeste gledale Laninu vremensku prognozu na OBN-u? Davno, davno, davno nisam videla ništa jadnije. Zajebala je i Fashion gurua Emerika... Joj! Ona je bas slatka , sta joj treba ta glupost ??!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 13:06:02
|
|
|
|
IVA 11
|
Lea Kis, definitivno!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 13:30:10
|
|
|
|
cicmil
|
inace ne volim voditeljke sa televizije OBN, mislim cure super izgledaju ali voditeljski posao e da i Hana Hađžiavdagic u RC na novoj tv
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 16.11.2010 22:49:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Jeste gledale Laninu vremensku prognozu na OBN-u? Davno, davno, davno nisam videla ništa jadnije. Zajebala je i Fashion gurua Emerika... Joj! joj užas su......
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.11.2010 15:32:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj , sad naleteh na onu kreaturu od čoveka , Bakija B3 ... kako je on meni fuj ... Onako sav masTan , deluje mi stalno znojav i prljav A što je pametan , ljubi ga majka ...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.11.2010 16:07:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene svi, zato ne gledam TV a novine prelistam samo kod frizera
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.11.2010 21:52:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Anabela (ex) Djogani.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.11.2010 21:54:05
|
|
|
|
anajid
|
Dejan Lutkic,ne znam sto ali toliko mi je iritantan!Hajde kad ovako prica,ali kad glumi,uf
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.11.2010 20:27:28
|
|
|
|
Anoniman
|
E bas ne gledam TV, ali u onim retkim momentima uvek naletim na ona dva debila iz reklame za ERSTE banku. Sada su ih nalepili i po gradu. Nisu poznati, ali postali bi kada bih bar jednom naletela na njih. Izasli bi sutra u Reviji 92 - PANIKA MEDJU BANKARSKIM SLUZBENICIMA Nesvakidasnje ubistvo dvoje "bankara" - nepoznati pocinilac ostavio poruku da ni kreativni direktori vise nisu sigurni!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2010 10:53:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad sam ga videla na TV - u i želudac mi se okrenuo : Sale Saša Jovanović , pokušaj novinara i bivši učesnik "farme" , za mene jedan od najvećih ljigavaca koji je osvanuo na malim ekranima . Svoje dete je onomad proglasio "bolesnim" samo da bi nategnuo koju paru više . Čula sam da se razveo , da ga je žena oterala u tri lepe ... Čudno , baš !
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:41:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao veeeeeelika "obožavateljica" Nataše Bekvalac , dođoh ovde da napomenem da me dotična i dalje živcira , a pogotovo sad otkako se razvodi , sad je ima u svim mogućim novinama , garant će da osvane i album sa sličicama "patnja i razvod Nataše Baklavac "
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:44:59
|
|
|
|
dunja RR
|
stvrano se razvode? IZVORNA PORUKA: BubaMira Kao veeeeeelika "obožavateljica" Nataše Bekvalac , dođoh ovde da napomenem da me dotična i dalje živcira , a pogotovo sad otkako se razvodi , sad je ima u svim mogućim novinama , garant će da osvane i album sa sličicama "patnja i razvod Nataše Baklavac "
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:46:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Da . Navodno je Dača nju prevario sa nekom stomatološkom sestrom , mada se po NS najviše priča da je Nata sve to smislila (prevaru i to) da bi ga se rešila . Ju , čuj mene , ko Zora čučkuša , bla bla bla , trač , trač , traaač
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:47:29
|
|
|
|
dunja RR
|
ja nemam pojma, uopšta nisam u toku IZVORNA PORUKA: BubaMira Da . Navodno je Dača nju prevario sa nekom stomatološkom sestrom , mada se po NS najviše priča da je Nata sve to smislila (prevaru i to) da bi ga se rešila . Ju , čuj mene , ko Zora čučkuša , bla bla bla , trač , trač , traaač
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:47:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Stvarno,to sa Natasom ...preterali su ga,svuda ih ima.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:49:13
|
|
|
|
dunja RR
|
jedino ih ja ne videh , ma ne izbivam nigde od posla..... IZVORNA PORUKA: Cindarella Stvarno,to sa Natasom ...preterali su ga,svuda ih ima.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 18:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja , e sad zamisli koliko su dosadni kad i ja, izolovana porodilja sa malom bebom - znam njihove "male tajne"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 19:22:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne nervira me u pravom smislu reci jer na politicare uopste ne obracam paznju,ali ne mogu da razumem kako gdin Mrkonjic NIKAD nije u odelu Znam da je smesno i verovatno nebitno,ali zaboga pa na onoj proslavi Dana Policije je bio u uvek istoj La Coste crnoj majici - obratite paznju
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 19:23:15
|
|
|
|
Anoniman
|
A nervira me Sasa Popovic.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 19:27:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS A nervira me Sasa Popovic.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.1.2011 22:27:58
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Lea Kis, definitivno! slazem se
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2011 10:48:28
|
|
|
|
aleksandraz
|
Posle survivor Goca Trzan defenitivno najvise.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?