Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.2.2011 18:34:37
|
|
|
|
viking
|
Opasno me nervira kartonska figura Željka Joksimovića po supermarketima (kao i verzija od krvi i mesa, ali to je druga tema), stalno me prepadne, uvek mu se sklanjam mislim da neko hoće da prođe, kad ga postave iza gomile naslaganih mleka izgleda kao da neki manijak vreba, još kad je nekad nakrivljena pomism da je nekom pozlilo... Stalno me prepada, nikako da se navnikem na kartonka...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.2.2011 18:44:02
|
|
|
|
lanajelena
|
...Viking pisala sam vec o njemu u temi kako je lepo biti glup kako me je startovala ta kutija
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.2.2011 10:25:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Opasno me nervira kartonska figura Željka Joksimovića po supermarketima (kao i verzija od krvi i mesa, ali to je druga tema), stalno me prepadne, uvek mu se sklanjam mislim da neko hoće da prođe, kad ga postave iza gomile naslaganih mleka izgleda kao da neki manijak vreba, još kad je nekad nakrivljena pomism da je nekom pozlilo... Stalno me prepada, nikako da se navnikem na kartonka... Moje dete se redovno rukuje sa njim Vrlo debilna marketinška kampanja
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.2.2011 11:03:58
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Moje dete se redovno rukuje sa njim Ahahahaha
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.2.2011 20:53:46
|
|
|
|
magnetic
|
Sanja Mmmmmm(ne mogu se setiti prezimena),ma ona sto vodi magazin in.Zena me uzasno iritira
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.2.2011 20:57:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Onaj ex fudbaler, teški folirant, pobednik velikog brata na krokodilske suze Saša Ćurčić! Uh što me živciraaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 14:11:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Razmišljam da osnujem klub mrzitelja Mikija Panjkovića , i da mi se unutar kluba met'e statua kao osnivaču i najvećem mrzitelju . Hm ... Možda malkice više mrzim onog Sašu Ignjatovića ? Mrtva trka ...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 14:59:59
|
|
|
|
Olga75
|
ko je Sasa Ignjatovic
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 16:55:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Opasno me nervira kartonska figura Željka Joksimovića po supermarketima (kao i verzija od krvi i mesa, ali to je druga tema), stalno me prepadne, uvek mu se sklanjam mislim da neko hoće da prođe, kad ga postave iza gomile naslaganih mleka izgleda kao da neki manijak vreba, još kad je nekad nakrivljena pomism da je nekom pozlilo... Stalno me prepada, nikako da se navnikem na kartonka...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 17:02:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 ko je Sasa Ignjatovic Pardon , nije Ignjatović nego Jovanović , onaj novinar Pressa što je bio na "Farmi" .
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 17:30:01
|
|
|
|
bokicans
|
Mene Lea Kiš!!!!!!juuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 17:31:24
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Razmišljam da osnujem klub mrzitelja Mikija Panjkovića , i da mi se unutar kluba met'e statua kao osnivaču i najvećem mrzitelju . Hm ... Možda malkice više mrzim onog Sašu Ignjatovića ? Mrtva trka ... Mm ce ti se rado pridruziti u akciji mrzim Mikija Panjkovica!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 21:13:31
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Opasno me nervira kartonska figura Željka Joksimovića po supermarketima (kao i verzija od krvi i mesa, ali to je druga tema), stalno me prepadne, uvek mu se sklanjam mislim da neko hoće da prođe, kad ga postave iza gomile naslaganih mleka izgleda kao da neki manijak vreba, još kad je nekad nakrivljena pomism da je nekom pozlilo... Stalno me prepada, nikako da se navnikem na kartonka... Uopste ne znam kako izgleda, ali sam samo zamislila scenu i ismijah se kao blesava
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 21:18:52
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: olga75 ko je Sasa Ignjatovic Pardon , nije Ignjatović nego Jovanović , onaj novinar Pressa što je bio na "Farmi" . a to je onaj sto ima masnu kosu i ne zna da kaze R a jeste naporan
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 21:20:29
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
IZVORNA PORUKA: olga75 IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: olga75 ko je Sasa Ignjatovic Pardon , nije Ignjatović nego Jovanović , onaj novinar Pressa što je bio na "Farmi" . a to je onaj sto ima masnu kosu i ne zna da kaze R a jeste naporan naporan je...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 26.2.2011 21:23:41
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: bratzz IZVORNA PORUKA: BubaMira Razmišljam da osnujem klub mrzitelja Mikija Panjkovića , i da mi se unutar kluba met'e statua kao osnivaču i najvećem mrzitelju . Hm ... Možda malkice više mrzim onog Sašu Ignjatovića ? Mrtva trka ... Mm ce ti se rado pridruziti u akciji mrzim Mikija Panjkovica! Pridružujem se! Skoro sam ga srela u IMMO centru i pravo da vam kažem meni liči na "zagorelog" narkosa. Toliko je iskvarcovan da je to prosto bolesno. Odvratan je!
|
|
[Obrisana poruka] 26.2.2011 21:43:30
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.2.2011 0:06:19
|
|
|
|
viking
|
Sreća tvoja... IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: viking RR Opasno me nervira kartonska figura Željka Joksimovića po supermarketima (kao i verzija od krvi i mesa, ali to je druga tema), stalno me prepadne, uvek mu se sklanjam mislim da neko hoće da prođe, kad ga postave iza gomile naslaganih mleka izgleda kao da neki manijak vreba, još kad je nekad nakrivljena pomism da je nekom pozlilo... Stalno me prepada, nikako da se navnikem na kartonka... Uopste ne znam kako izgleda, ali sam samo zamislila scenu i ismijah se kao blesava
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.2.2011 0:12:00
|
|
|
|
aleksandrova
|
IZVORNA PORUKA: gagi Mene u poslednje vrijeme jako nervira Sekina emisija desna ruka mozes biti,katastrofa majke mi bzv nek se vrati zena u stado svoje bar ja tako mislim..tripuje da je neka svetska zvezda mislim a malopre sam objavila na fb jednu katastrofa pesmu onako je cujem slucajno na tv i nadjem na youtube i objavim da ljudi vide sta deca slusaju pedja d boj i kaze pesma bluze guze i slusam ja i gledam spot i sve mi vise muka jesam ga objavila al iz cudjenja gluposti
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.2.2011 11:10:04
|
|
|
|
Olga75
|
Seka se tripuje da je Donald Tramp , on je imao takav neki sou mene nerviraju uglavnom svi nabrojani i jos : Milos Aligrudic , sav je ljigav , Aleksandar Vucic da pristite usta mu izgledaju ko ona stvar , zenska ona stvar i kad krene da ih krivi u grimasu ogavan je
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.2.2011 11:13:23
|
|
|
|
anajid
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Seka se tripuje da je Donald Tramp , on je imao takav neki sou mene nerviraju uglavnom svi nabrojani i jos : Milos Aligrudic , sav je ljigav , Aleksandar Vucic da pristite usta mu izgledaju ko ona stvar , zenska ona stvar i kad krene da ih krivi u grimasu ogavan je Ahahhahaah,joj,Vucic,kakav opis,umirem od smeha!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:09:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovaj strumf,Maja nikolic.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:11:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel i vama Jeremic lici na Evokse ili samo meni?
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:14:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni Dačić liči na jednog od 3 praseta ... Ili na sva tri , kako kad
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.3.2011 14:17:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Meni Dačić liči na jednog od 3 praseta ... Ili na sva tri , kako kad Joj daaaa!!! Meni je on jedna ljiga...ne znam...generalno ne volim ni politiku ni politicare, al on mi je od "omiljenih" za prebacivanje kanala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Na odmor sa detetomAdminKuda najčešće idete na odmor sa decom?na more (
46%)
u planine (
15%)
u banju (
15%)
na selo (
15%)
ostalo (
8%)
Ukupan broj glasova: 13Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!