|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ko vas živcira od poznatih?
28.4.2011 11:06:02   
minavb
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Duska Jovanic user posted image

IZVORNA PORUKA: viking RR

E, sad me podseti - Vesna Radusinović, retko iritantna osoba!

i Isidora Bjelica.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 476
28.4.2011 15:33:21   
nencydrew
Meni bila Isidora gotivna ranije, ali sad se "novokomponovala" pa mi je odvratnija od onih s kojima se pomešala-a prvo ih ismevala-Žalosno

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 477
1.5.2011 23:41:43   
choopa choops
Rada iz Beogradske hronike.
Umrla sam od smjeha kad sam vidjela opis na vukajliji user posted image user posted image user posted image
Dakle:
Voditeljka koja sa teškoćom povezuje reči, a opet pravi beskonačno duge proširene rečenice. Kao Sfinga ona postavlja nerešive zagonetke gledaocima, posle kojih se zapitaju :''''Koji ku*ac?''''
Rada: I sada gde smo mi posle ovog dana. Da li smo na početku ili je početak iza nas. I sve to čemu? Ali oni su tu za nas, vatrogasci Beograda, i šta je početak uopšte, pukla cev u Borči.

hahhhhhhhhhhhhhhhhhahhahahahhahhahhah

< Poruku je uredio choopa choops -- 1.5.2011 23:42:06 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 478
1.5.2011 23:43:03   
Ana RR
user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 479
1.5.2011 23:44:12   
Brana
user posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

Direktna veza do poruke: 480
14.6.2011 14:49:11   
zoća
Ceca,Ceca e da Ceca,da li sam spomenula Cecu i na kraju Lea Kiš.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 481
21.6.2011 0:52:39   
lidija 011
E mene od subote, pa zauvijek, sigurno, ce nervirati Ejmi Vajnhaus! nevjerovatno sta uradi, tj. NE uradi zenska... Cijelo vrijeme razmisljam o tim ljudima koji su bacili od 3000 do 4500 din, da gledaju idiota na sceni... Trebali su da pogase svijetla na bini i izbace kretena sa scene!! sreca da je tu bio Mobi koji je savrsen u svom posluuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 482
21.6.2011 0:56:58   
indy_25
Meni je Amy extra ja bi voljela da sam mogla otici na njen koncert , a sad ko me nervira niko me ustvari ne nervira jer ne gledam tv skoro pa nikako.

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 483
21.6.2011 1:00:51   
lidija 011
Vjeruj mi da ne bi nista propustila, jer nije ni pjevala- samo je nesto mumlala u mikrofon- toliko je bila alkoholisana ili sta vec

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 484
21.6.2011 1:09:31   
indy_25
Stvarno user posted image , ma dobro ona je inace takva. Ne znam sto meni se svidja sama njena pojava i neobicnost i kad zapali cigaru i kad prica i ona njena frizura ,boja glasa. Ne svidja mi se to sto se drogira i pije al mi se svidja sto je luda skroz samo svoja user posted image Nije mi ona idol nego onako mi se svidja a i njene pjesme isto :)

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 485
21.6.2011 6:39:05   
bubulence
IZVORNA PORUKA: zoća

Ceca,Ceca e da Ceca,da li sam spomenula Cecu i na kraju Lea Kiš.

mene svi osudjuju kada kazem da Cecu ne mogu organski da podnesem pa sam mislila da sam jedina koja gaji tako 'divna osecanja ' prema istoj... sada mi je mnoogoo lakseuser posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 486
21.6.2011 6:43:30   
Inica
Ne volem je ni ja :)
kako se samo sprdaju sa tom njenom "kaznom". Jos ce od te narukvice da naprave modni hit user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 487
21.6.2011 6:49:32   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Inica

Ne volem je ni ja :)
kako se samo sprdaju sa tom njenom "kaznom". Jos ce od te narukvice da naprave modni hit user posted image

bas tako, a njoj ce jadnoj biti tesko u kucnom pritvoru... ima restoran, teretanu, bazene, dvoriste... i sada jos neko da me ubedi da su je ovim kaznili....

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 488
21.6.2011 7:01:25   
Inica
Ne znam zasto misle da smo toliko glupi? A jos je i renovirala kucu da joj sve bude u full-u.. Hahaha
e, pored te narukvice- "modnog trenda", mogli bi da ugrade na njoj dugmence- koje kad se pritisne-izgovara- "ja sam nevina" :)
ja cu ovaj izum da patentiram, da i mi malo profitiramo, a ne samo Ceca user posted image

Direktna veza do poruke: 489
21.6.2011 7:20:23   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Inica

Ne znam zasto misle da smo toliko glupi? A jos je i renovirala kucu da joj sve bude u full-u.. Hahaha
e, pored te narukvice- "modnog trenda", mogli bi da ugrade na njoj dugmence- koje kad se pritisne-izgovara- "ja sam nevina" :)
ja cu ovaj izum da patentiram, da i mi malo profitiramo, a ne samo Ceca user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 490
21.6.2011 8:14:43   
lanajelena
Seka Aleksic,Iva Štrljic,Ruška Jakic,ona sto vodi misice Jugovic valjda

Direktna veza do poruke: 491
21.6.2011 8:20:34   
bokicans
Iva Štrljic,
user posted image Žika i njegova debilna Šarenica,Eva Ras

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 492
21.6.2011 8:23:21   
bea83
Ivan Ivanović, dosadan je ko...još malo pa će mi iskočiti iz frižidera,svuda ga ima

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 493
21.6.2011 8:24:23   
snješka
Severina i uvijek će biti Severina! Fujjjjjjjjjjjjj.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 494
21.6.2011 9:06:39   
isidora88
karleusa user posted image a onda i svi ovde nabrojani user posted image
ne znam da li ste gledali juce emisiju na b92 gde je ona gostovala,meni je doslo da je ubijem user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 495
21.6.2011 9:07:58   
isidora88
e da dodam i ovog mrtvo puvalo, cvetkovica user posted image taj covek je nevidjeni debil,mutav a vodi drzavu user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 496
25.6.2011 0:20:36   
choopa choops
Sad me podsjeti rijec "bujon" na onog voditelja s' brčići sto vodi emisiju Gastronomad. Pa da ga dodam na živc listu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 497
25.6.2011 0:29:02   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Sad me podsjeti rijec "bujon" na onog voditelja s' brčići sto vodi emisiju Gastronomad. Pa da ga dodam na živc listu user posted image

meni je on baš cool lik, ima dobre recepte + mi se sviđa način na koji ih pezentuje, uz recept ide i neka zanimljiva pričica i tako...

Direktna veza do poruke: 498
25.6.2011 0:33:25   
Anoniman
Meni je Gastro nomad super !  user posted image
Dunjice, sorry, jesi li primila PP od mene? Nisam sigurna da mogu da šaljem pp.

< Poruku je uredio BubaMira -- 25.6.2011 0:34:01 >

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 499
25.6.2011 0:40:02   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Meni je Gastro nomad super !  user posted image
Dunjice, sorry, jesi li primila PP od mene? Nisam sigurna da mogu da šaljem pp.

Gastro nomad za predsednikauser posted image user posted image

Bubi jesam, iako mi ne rade pp uopšte, tvoju sam nekim čudom uspela da otvorim i odgovorila ti:)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Zenska imena
Megi bg

Da li vam se dopada ime Petra za devojcicu??

Da (51%)

Ne (30%)

NIje lose (19%)

Ukupan broj glasova: 173

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here