Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:09:20
|
|
|
|
Olga75
|
a ona sa Pinka sto onako pomera celu bradu kad prica Aleksandra nekako ? nekada je vodila City pa svasta bi da kaze a ne zna sta hoce , mozda i nece a rekla bi smrznuta curetina
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:13:08
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a ona sa Pinka sto onako pomera celu bradu kad prica Aleksandra nekako ? nekada je vodila City pa svasta bi da kaze a ne zna sta hoce , mozda i nece a rekla bi smrznuta curetina da da sa klempavim usima, mene oduvek nervira, kada sam bila mala hejtovala sam je jako!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:14:06
|
|
|
|
Olga75
|
ma totalni hejt ako nista ono na pomeranje vilice , totalno cudno
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:23:23
|
|
|
|
bojkica
|
Mislite na onu sto vodi 3xda,ona je ocaj,a tek emisija sa nekim smesnim goscama i ocenjivanje-uzas!Poslednju sam u prolazu gledala i umirala od smeha!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:24:52
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da je ta , sto preziva kad prica a sto pricaaa , niko ne znam sta 'oce da kaze
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:26:51
|
|
|
|
bojkica
|
To radi i Jovana Jankovic-
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:29:08
|
|
|
|
soni
|
ona je iz istog mesta kao ja i radila je na radiju, imala je totalno drugaciji naglasak i nije prezivala .. i ja sam se sokirala kad sam je zadnji put videla sa tim grimasama ili sta vec..strasno IZVORNA PORUKA: Olga RR mislim da je ta , sto preziva kad prica a sto pricaaa , niko ne znam sta ''oce da kaze
< Poruku je uredio soni -- 27.11.2011 16:30:10 >
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:29:10
|
|
|
|
Olga75
|
a o je ona konjolika sa jutarnjeg programa ?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:30:58
|
|
|
|
Sanchy
|
U mojoj kuci se Pink ne gleda tako da ja u sustini pojma nemam za masu tih voditeljki koje pominjete i drago mi je zbog toga...celu tu ruzicastu televizuju smatram leglom neukusa ,kica i sunda ...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:31:55
|
|
|
|
Olga75
|
onda si uskracena za ceo spektar kojekakvih likova
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:32:58
|
|
|
|
bojkica
|
Bas ta-onako konjasta ,a tek lapsuse sto ima!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 16:44:05
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR onda si uskracena za ceo spektar kojekakvih likova Ha ha,vidim !
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 21:50:11
|
|
|
|
Mivica
|
Sada će me bar 99% vas linčovati-nervira me Novak Đoković. Ne podcenjujem bilo čiji uspeh, pa ni njegov, ali me baš-baš nervira taj stav i ponašanje... I uopšte ne vidim tu njegovu harizmu o kojoj svi pričaju.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 21:54:52
|
|
|
|
NadaR
|
Natasa Bekvalac
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 22:03:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bojkica Jovana Jankovic- Nju ne mogu da smislim već godinama i super što je otišla sa RTS-a, konačno mirno odgledam jutarnji program bez da mi se stomak prevrne
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.11.2011 22:05:12
|
|
|
|
Alexis79
|
Who is Jovana Jankovic ?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 14:54:26
|
|
|
|
vesnam
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR mislim da je ta , sto preziva kad prica a sto pricaaa , niko ne znam sta 'oce da kaze bravo za opis, stvarno kao da joj je rašrafljena donja vilica, užas sva nešto kriva. I ko je ono pomenuo Tomaševićku, pristala da se uda sa rečima "tvoja sam i Božija"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 15:10:03
|
|
|
|
jovicaa
|
garant se botoksovala malo vise ovaj mesec
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 15:10:12
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Mivica Sada će me bar 99% vas linčovati-nervira me Novak Đoković. Ne podcenjujem bilo čiji uspeh, pa ni njegov, ali me baš-baš nervira taj stav i ponašanje... I uopšte ne vidim tu njegovu harizmu o kojoj svi pričaju. Mene nervira B92 po pitanju Noleta. I nervira me što je Nole promovisao festival "Volim 90-e". A inače me ne nervira, za uspehe mu svaka čast Više me nervira njegov ćale.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 22:55:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Mivice i meni Nole nije bas legio na srce, ustvari bas ga ne varim, mislim svaka chast ali eto jbg ;)
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:00:36
|
|
|
|
Mivica
|
Izbegoh linč
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:05:28
|
|
|
|
Alexis79
|
Kakav bre linč Već sam pisala da sam imala tu "čast" da upoznam Noletovog strica (kojeg ne računam u poznatu ličnost ali je stalno tu negde u kontekstu ) i to je takva anti-reklama da je to strasno. Sto vec rece Alexx mene vise nervira njegov cale+stric.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:11:10
|
|
|
|
Mivica
|
Zato što kad god kažem da me nervira, svi su u fazonu- ti nisi normalna!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:13:55
|
|
|
|
nada78
|
Meni on deluje prepotentno. A mediji ga previse forsiraju. I sad svi od jednom prate tenis i razumeju se.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.11.2011 23:14:34
|
|
|
|
Alexis79
|
U mom okruzenju svi znaju pa vise niko ni ne obraca paznju. Mm me stalno pita kad Novak igra ;"A za koga sad navijas?" Njemu svaka cast na postignutom ,ali me njegovo okruzenje nervira do bola. Moja sestra ga obozava i da ne bi doslo do zesceg sukoba tu temu zaobilazimo.
|
Anketa
Фудбал.AdminЗа кога навијате на Еуру 2024?Италија. (
100%)
Румунија. (
0%)
Србија. (
0%)
Немачка. (
0%)
Грчка. (
0%)
Спаин. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!