Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.4.2011 23:14:09
|
|
|
|
lidija 011
|
E mene je, u poslednje vrijeme, straaasno pocela da nervira ova Isidora Bjelica... Nisam procitala njene knjige i iskreno, ne zanimaju me!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 15.4.2011 11:27:16
|
|
|
|
eni26
|
iva strljic
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 15.4.2011 12:30:30
|
|
|
|
NadaR
|
Ovaj neki novi lik Nemes
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 15.4.2011 12:39:46
|
|
|
|
pippi29
|
Sandra Afrika Victoria Silvesterstedt Milan Stankovic Mile Kitic Mina Kostic Lady Gaga Dado Polumenta Nives Celzijus
< Poruku je uredio pippi29 -- 15.4.2011 12:51:40 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 15.4.2011 12:40:00
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 E mene je, u poslednje vrijeme, straaasno pocela da nervira ova Isidora Bjelica... Nisam procitala njene knjige i iskreno, ne zanimaju me! nista nisi propustila, ima 2-3 dobre knjige a ostale su napisane radi reda... imam 8 njenih knjiga ali ne mogu da ih citam jer su toliko ne zanimljive da procitam dve-tri strane a pojma nemam sta sam procitala pa se vracam unazad... nemoj ni da pokusavas da citas.. (ja sam ih dobijala naravno da nisam kupovala)
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 15.4.2011 12:46:07
|
|
|
|
lidija 011
|
Pretpostavila sam (dobro je da nisam bacala pare )...Danas svako moze biti pisac
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.4.2011 23:46:26
|
|
|
|
AndreaK
|
meni je Isidora intrigantna kao licnost...volim sto je "bez dlake na jeziku" ali me to nije podstaklo da procitam njene knjigi, ili bar jednu od njih... Od poznatih nikako ne volim skoro celu Pinkovu postavu... Sanja, Lea, Ognjen, Aleksandra... Sasa Popovic
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.4.2011 23:55:41
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: eni26 iva strljic Zasto ja je obozavam!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.4.2011 23:59:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Maja Nikolić Vanja Udovičić Žika Šarenica Onaj Mali Stanković iz Granda Ćeranići Vesna Radusinović VERICA RAKOČEVIĆ i njena divna kćer Karićka Ali ... nepobedivo vodiii KOOO? Ta na na naaaa - Nataša Bekvalaaac
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 0:01:19
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ali ... nepobedivo vodiii KOOO? Ta na na naaaa - Nataša Bekvalaaac Zar nisi to negde već pisala?
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 0:07:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja? Ne. prvi put sad izjavljujem da me nervira Nataša bekvalac. Ranije me nikad nije nervirala. Nikad. Nikad kao sad.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 0:09:18
|
|
|
|
New Mom
|
Aha. Dobro. Biće sam nešto pobrkala. A uživo ti pričam neke pikitarije.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 0:13:01
|
|
|
|
liliana
|
(Dr)Ognjen Amidžić
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 0:27:34
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao nervira me neka voditeljka, sa RTCG ili tako neke nase vrhunske televizije, sto natakari raznorazne sesire na vuglu. Svaka emisija novi sesir. Becki dvor rodjaci, becki dvor
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 0:29:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Evoooooooooo jeeeeeeeeeeeee, nasla sam je na ju tjubu. KLIK Oprez! Uznemiravajuci prizor!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 0:37:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko da je činiju za hranjenje pasa stavila na glavu.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 0:46:04
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ko da je činiju za hranjenje pasa stavila na glavu. A da vidis kakvih jos ima, ova je i super
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 7:43:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 E mene je, u poslednje vrijeme, straaasno pocela da nervira ova Isidora Bjelica... Nisam procitala njene knjige i iskreno, ne zanimaju me! Jedina njena knjiga koju vredi pročitati su "Kraljice Serbske" i nijednu više ne preporučujem A jako su počeli da me nerviraju i ovi "kvazi" poznati iz Big Brothera - Nemeš i Marijana
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 7:50:32
|
|
|
|
pippi29
|
IZVORNA PORUKA: pippi29 Sandra Afrika Victoria Silvesterstedt Milan Stankovic Mile Kitic Mina Kostic Lady Gaga Dado Polumenta Nives Celzijus da nastavim Goga Sekulic i njena pjesma gacice i sve ostale silikonski napunpane folk pjevacice...
< Poruku je uredio pippi29 -- 28.4.2011 7:51:27 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 8:16:50
|
|
|
|
jovana j
|
Hello zenske Mene bolje pitati ko me ne nervira od poznatih licnosti... tu imam mnogo manju listu... o ovima kad bih krenula... ma ne vredi...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 8:17:20
|
|
|
|
eni26
|
malter i gace ,2 likuse
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 8:20:03
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jovana j Hello zenske Mene bolje pitati ko me ne nervira od poznatih licnosti... tu imam mnogo manju listu... o ovima kad bih krenula... ma ne vredi... sada sam pokusala da se setim ko me ne nervira ali mi niko ne pada na pamet
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 11:00:40
|
|
|
|
lanajelena
|
Duska Jovanic
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 11:04:09
|
|
|
|
viking
|
E, sad me podseti - Vesna Radusinović, retko iritantna osoba!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.4.2011 11:05:38
|
|
|
|
lanajelena
|
U jeste i ona
|
|
|
Anketa
ime za djecakajabudicsvako mi se svidja, s tim sto mom muzu vise prva dva, a meni ostatak :)Stefan (
14%)
Lazar (
18%)
Marko (
21%)
Matej (
20%)
Jovan (
21%)
Ukupan broj glasova: 271Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!