Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.3.2011 22:09:59
|
|
|
|
bubulence
|
odakle krenuti najvise me nervira Maca-Marinkovic, ne znam kako se zove, zatim Milos Bojanic (nekada sam gledala farmu ), boki 13, jedan pevac iz granda sa pramenovima, sada ne mogu da mu se setim imena, kada ga vidim u nekim novinama na trafici 3 puta pljunem i idem 3 koraka unazad, lea kis- uvek cu se pitati da li postoji osoba u srbiji koja gleda njene emisije, Mara- voditeljka, ima najizvestaceniji osmeh na svetu, Rada Radenovic (isto ona voditeljka, nisam sigurna da sam joj pogodila prezime), Goca Trzan (obozavam njene pesme- balade ali nju ne mogu ocima da vidim), Natasa Bekvalac- cist dokaz da su zene na sve spremne zbog popularnosti.... i ona plavusa-trandza-sto vecito zivi u nekim vilama od 18 do 20m2, nastupa svuda po svetu a na nastupima jedva 13 ljudi (konobari itd), tacnije obozavam da je gledam kada gostuje u nekim emisijama jer se bas lepo zabavim i ismejem
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 16:26:10
|
|
|
|
nencydrew
|
Žika Seljak
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 16:31:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Ko je ta plavusa Trandza ...Nensy Zika te bas nervira pominjala si ga i na prethodnoj strani
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 16:54:17
|
|
|
|
Olga75
|
LJ , mnim da je doticna trandza JK
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 16:58:01
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR LJ , mnim da je doticna trandza JK A to je ona nisam je prepoznala ona i na mojoj crnoj listi
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 17:00:50
|
|
|
|
jelenadunja
|
Boki 13
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 17:05:50
|
|
|
|
eni26
|
sto zika? on bar ne glumi,nego je takav kakav je. ima seljaka gorih od njega
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 17:28:14
|
|
|
|
Olga75
|
sto Zika nepismenijeg prostaka na tv ja odavno nisam videla a dosta dugo pamtim
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 17:29:05
|
|
|
|
eni26
|
pa sta ce jadan,meni ga nesto zao
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 17:30:14
|
|
|
|
Olga75
|
imas pravo Eni , stvarno je da se zali
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 17:31:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Lepa Lana , kvazi prognosticarka meteorologicarka sa OBN-a
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 18:43:13
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ko je ta plavusa Trandza ...Nensy Zika te bas nervira pominjala si ga i na prethodnoj strani Jaoooj, nisam ni svesna! Al da objasnim evo i zašto-Ono što on predstavlja -podilaženje narodnim masama i prizeman humor, u fazonu-"Seljak sam tim se dičim"-ovo je u stvari propaganda nakaradnog patriotizma made by Tijanić.Iz iste kuhinje su i "Srećni ljudi", "Bela lađa" i sl. ispiranje mozga. Da je drugi voditelj, sama emisija bi bila ok.Treba negovati i narodnu tradiciju-ali ne na taj način.
< Poruku je uredio nencydrew -- 10.4.2011 18:49:38 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 18:50:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew IZVORNA PORUKA: lanajelena Ko je ta plavusa Trandza ...Nensy Zika te bas nervira pominjala si ga i na prethodnoj strani Jaoooj, nisam ni svesna! Al da objasnim evo i zašto-Ono što on predstavlja -podilaženje narodnim masama i prizeman humor, u fazonu-"Seljak sam tim se dičim"-ovo je u stvari propaganda nakaradnog patriotizma made by Tijanić.Iz iste kuhinje su i "Srećni ljudi", "Bela lađa" i sl. ispiranje mozga. Da je drugi voditelj, sama emisija bi bila ok.Treba negovati i narodnu tradiciju-ali ne na taj način. Zika Svaler!!!! Samo okuplja mlado meso oko sebe i peni... Ili mi se samo cini
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 10.4.2011 18:51:20 >
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 18:55:24
|
|
|
|
Daca88
|
Nataša&Dača...ljudi se razvode,ali da se o tome nonstop dva/tri meseca piše,pa dokle više?! Isidora&Nebojša...smešni su mi,i jako dosadni Željko&Jovana..tresla se zemlja,rodio se miš Jk...prosto bi mi bilo čudno da otvorim neku novinu a ne vidim nju sa pričama da je najlepša,najpopularnija,sa najvećim hitovima,najsexy mužem,kupovina penthausa...čega već...zarada boli glava,a podstanarka. Boki13-ma ko je on,šta je on???nit je muško,nit je žensko,niti je pevač/ica,niti voditelj/ka,nit smrdi-nit miriše,a što smaaaraaa Dragan Marinković Maca Iva Štrljić Suzana Mančić Severina&Milan Radojka Adzić alijas Dara Bubamara,avioni,kamioni,lujevi... Katarina&Bane Đole Đogani Đani Ćurčić Joooj imaaa ih...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 18:57:57
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: nencydrew IZVORNA PORUKA: lanajelena Ko je ta plavusa Trandza ...Nensy Zika te bas nervira pominjala si ga i na prethodnoj strani Jaoooj, nisam ni svesna! Al da objasnim evo i zašto-Ono što on predstavlja -podilaženje narodnim masama i prizeman humor, u fazonu-"Seljak sam tim se dičim"-ovo je u stvari propaganda nakaradnog patriotizma made by Tijanić.Iz iste kuhinje su i "Srećni ljudi", "Bela lađa" i sl. ispiranje mozga. Da je drugi voditelj, sama emisija bi bila ok.Treba negovati i narodnu tradiciju-ali ne na taj način. Zika Svaler!!!! Samo okuplja mlado meso oko sebe i peni... Ili mi se samo cini Heh, ne čini ti se.Suptilnost mu nije jača strana. A kad je rekao onom sirotom klincu-Pa jbt skrati pesmu!Tijanić mu samo malo skinuo od plate i opomenuo.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 19:00:14
|
|
|
|
nencydrew
|
E bolje da pitamo-jel ima neko normalan na našoj estradi?Jer su svi skandal-majstori, od toga i grade karijeru, Nataša Bekvalac samo što mi ne ispada iz frižidera!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 19:20:17
|
|
|
|
dacca
|
Zdravko colic u njegovom odvratnom spotu sa samoubilackom pjesmom ,,Poplava`` Manit se poplavio!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 19:24:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Bože me prosti što govorim to o DECI , ali meni jako smeta buržoazko pre*eravanje Mitrovićevih klinki na onom Pink kids -u . Kad vidim devojčice koje veze nemaju sa dikcijom , muzikom i tonalitetom kako sa tatinim parama kao vetrom u leđima pokušavaju da budu Srpske Đastin Aleve Biber paprike - muka me uFati . Još klinke sve snimile bre pesme na fazon "želim te , maco , kuco" paa još i na Engleskom , a ne znam da li imaju 8-9 godina .
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 19:30:59
|
|
|
|
Anoniman
|
"And it take's my breath away what you do so naturaly" - i priliči li ovo detetu ??? KLIK
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 19:34:47
|
|
|
|
jovicaa
|
bubo ovo je toliko debilno da je meni smesno, a ne strasno
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 19:38:58
|
|
|
|
jovicaa
|
luda zurka e ovo je tek HARDCORE jadni mi, nije ni cudo sto smo s_ebana nacija... tuzno je sve ovo
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:33:58
|
|
|
|
eni26
|
pedja d boy
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:37:35
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira "And it take's my breath away what you do so naturaly" - i priliči li ovo detetu ??? KLIK Stvarno jadno sta sve pare mogu... So naturally...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:38:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Lea Kis!!!! muka mi je od nje,njenog smeha i njenog glasa
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 10.4.2011 22:39:27
|
|
|
|
eni26
|
Ja je pomenula vec 2-3 puta ovde,ajd rekoh da je malo ostavim na miru!!!
|
|
|
Anketa
Najlepše jeBoka8Najlepše imeSara (
19%)
Tamara (
12%)
Nevena (
5%)
Emilija (
13%)
Sofija (
27%)
Mila (
24%)
Ukupan broj glasova: 106Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!