|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
10.4.2011 14:06:03   
nencydrew

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Jeste li primetili enormno popunjene kafiće u svakom većem , pa i manjem gradu ? Odakle novac za svakodnevno kafenisanje ?

Neke moje koleginice, koje su se doselile u BG-jedu čips preko dana, a za kafić mora da se ima!
Roditelji im ponekad šalju hranu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 451
10.4.2011 14:12:20   
Ana RR
Kod mene u firmi je pre nekih godinu i nešto bio konkurs za call centar. Devojka na razgovoru sa direktorkom kaže kako je ona konkurisala samo da bi je pozvali ali da ona želi da radi u marketingu. Pita je direktorka da li je završila neku školu za marketing, ova kaže da nije. Direktorka joj kaže da nabroji grane marketinga, ova kaže pa marketing je marketing, nema tu šta da se nabroji. Direktorka joj se nasmejala u lice i rekla da se vrati kući.
Svi bi bez muke i truda da dođu na visoki položaj, i najgore je što misle da sve znaju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 452
10.4.2011 14:12:41   
gagana83
IZVORNA PORUKA: dunja RR

postoji i ovaj problem- neki ljudi NEĆE da rade, lenji su, aljkavi, bahati a umislili svašta o sebi????

ja govorim iz svog ličnog iskustva u traženju radnika, nemam reči...nisam baksuz, ali naći dobror radnika je umetnost.

zašto je to tako?

Na zalost,ovo je cesta pojava.
Pre neki dan odem u posetu drugarici sa kojom se nisam videla godinama.
Ima dvoje dece,radi u prodavnici za neku bednu platu.Muz joj je lencuga teska,ne radi nigde vec godinu dana.On se zali kako ne moze da nadje posao,kako tesko zive,kako su plate smesno male,kako je sve skupo....a ispred njega prazne flase od piva koje je upravo popio sa nekim drugom i tiketi iz kladionice ...mislim...I nece da radi za male pare...Pa ti nemoj,biraj posao,a to sto ti dete nema za najosnovnije stvari to nije bitno...
Ja znam da je tesko naci posao,narocito u manjoj sredini,ali kako se meni nikad nije desilo tako dugo da budem bez posla?Onaj ko hoce da radi uvek ce naci kakav-takav posao.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 453
10.4.2011 14:19:22   
Olga75
Gagana , mislim da ona ima ogroman problem sa muzem , ali to je druga tema user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 454
10.4.2011 14:20:45   
Sanjica26 RR
Dunjice mozda ja mogu da ti pomognem ubuduce.user posted image Od septembra ne znam da li me ceka posao.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 455
10.4.2011 14:31:21   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Gagana , mislim da ona ima ogroman problem sa muzem , ali to je druga tema user posted image

I ima,na zalost....user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 456
10.4.2011 14:40:22   
minavb
Tema se zove problemi u Srbiji. Mislim da bi pre trebala da se zove problemi u ljudima u Srbiji

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 457
10.4.2011 15:00:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Tema se zove problemi u Srbiji. Mislim da bi pre trebala da se zove problemi u ljudima u Srbiji

Ta bi tema bazalost imala bar 20 delova...user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 458
10.4.2011 16:00:22   
majathegreat
Među mojim bliskim prijateljima ima par njih koji su se zaposlili preko stranke, veza i vezica. Skrenula sam im pažnju da o njihovom poslu, njihovoj firmi (taj izraz pogotovo ne podnosim) samnom bolje da ne pričaju. Tu sam isključiva, mrzim to. Imaju svi nadprosečne redovne plate, godišnje odmore, bolovanja, seminare, sindikalne povlastice i muda da blate sistem i državu. Neću da kažem, uglavnom su vredni i školovani, ali manite me takvog poštenja. A o državi da ne pričam, ovamo na sva usta viču olakšice za mala preduzeća, šanse, podsticaji, a nema šanse da dobiješ nešto poštenim putem (što zbog toga jer sam svega dva puta mogla uopšte konkurisati, jer ne ispunjavam uslove tipa delatnost, broj zaposlenih, godišnji prihod, a kad podneseš sve uredno za neki konkurs i naravno platiš bar oko 70-80eur svu tu papirologiju koju traže, jednostavno te obaveste da nemate dovoljno bodova). Sve te pogodnosti su za velike, a ne za male i jesu za vrlo dobro uigranu ekipu. Zna se vrlo dobro čemu služe udruženja građana, a o sportskim klubovima da ne govorim. Toliko se država trudi da obezbedi zdravu atmosferu. Da se razumemo, meni ne treba ništa sem poštene konkurencije i tržišta, tu ni ne mislim na monopoliste, oni su toliko veliki da je nerazumno razmišljati uopšte o tome. Više me nerviraju ovi što kradu na sitno. Što imaju drugare na jako bitnim funkcijama, što poznaju mlađeg referenta u poreskoj upravi. A tek inspektori. Koja fela! Nek se ne nađe niko uvređen, ali ja srela još nisam ni jednog ispravnog. Ili je drzak i ku*či se značkom inspektora, opija ga zadovoljština što ima "vlast i pendrek", iživljava se na ljudima, ili jednostavno nema znanja za svoj posao. Ljudi moji ja sam lično sedela u poreskoj upravi i pisala im zapisnik ili im tražila propise za koje nisu čuli. Odoh u krajnost, ovo je više moj problem, ali jeste problem u Srbiji iz ugla malog privatnika. A tek kad mi kaže neko, ma boli te dupe ti si privatnik, dođe mi da šiznem. To što radim od jutra do sutra i nemam ni pinčike, na to mi kažu ćuti, dobro je da ima posla! ufff

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 459
10.4.2011 16:10:49   
nencydrew
A 2011 će kažu da bude teža.Pa može li za pošten svet bar-gore od ovog?

Jel treba da se zadovoljimo samo pukom egzistencijom?

"Ćuti, može gore"..user posted image

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 460
10.4.2011 16:22:01   
lanajelena
Ja bolje da ne pisem toliko sam ogorcena sta su uradili namam porodiljama preduzetnicama treba da ih bude sramota,trebala sam da zatorim firmu koju su moji godinama stvarali da ostavim jednu zenu na porodljskom i jednu sa dvoje dece bez posla a samim tim i mene i moju orodicu bez icega za njihovu bedu i sad mi i to uzimaju user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 461
10.4.2011 16:24:40   
nencydrew
Toliko o beloj kugi.

I bebi pdv-u

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 462
10.4.2011 16:26:21   
lanajelena
Ma pametno zbori onaj lik sto je imao pre dugu kosu a sad kratku on se jedini za nas trudnice i porodilje bori ali dzaba bitnija je Evropa

Direktna veza do poruke: 463
10.4.2011 18:56:15   
marijajo
Moj muz skoro konkurisao za vozaca u sudu,za bednu platu od 15 000,bolje ista nego nista.Zvao ga na razgovor neki sudija iz Svilajnca.Posle par dana stize odgovor:zao nam je ali niste primljeni za poziciju vozaca,na to mesto je primljen taj i taj iz Svilajna!!!!
Pa sto su ga uopste zvali kad je namesteno???I sad ce umesto njega,iz Kg-a,da dolazi na posao neko ko nije odavde!!!Samo covek da poludi!!!
Da mi majka ne da poneki dinar,ne bih imala sebi nista da kupim!!!
Svih 25000 koje primam odu na pampers,hranu i po neku stvarcicu za dete.A sta cemo da radimo kad se preselimo u stan,ja nisam ziva.Jos uvek zivimo sa svekrvom i svekrom u stanu!!!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 464
10.4.2011 19:25:21   
Anoniman
Nisam sve iscitala i ne smem jer se odmah iznerviram. Dovoljno je reci da je danas na mitingu podrske JApanu doslo do stampeda kada su se delile sadnice japanske tresnje (da se ne lazemo, pola mitingasa je samo zbog toga i doslo) da je jedna zena zavrsila u urgentnom sa teskim povredama i cini mi se u kriticnom stanju a ima ih dosta povredjenih.

Znam da je ruzno, ali ja stvarno ne mogu i ne zelim da resavam probleme tih ljudi, jer oni su kao ovisnici ali o neradu, zato odoh u jedan fensi restoran gde cu morati da resim svoj veliki problem - sta poruciti!

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 465
10.4.2011 19:28:30   
Verus
ovo se ja uvek pitam...
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Jeste li primetili enormno popunjene kafiće u svakom većem , pa i manjem gradu ? Odakle novac za svakodnevno kafenisanje ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 466
10.4.2011 19:41:21   
majathegreat
haha ovo za Japan. Pa jel moguće? Mislim da ljudi koji nemaju para da kupe sadnicu uglavnom nemaju ni gde da je zasade, odnosno ni ne razmišljaju o drvetu trešnje ispred svoje kuće.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 467
10.4.2011 19:42:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: majathegreat

haha ovo za Japan. Pa jel moguće? Mislim da ljudi koji nemaju para da kupe sadnicu uglavnom nemaju ni gde da je zasade, odnosno ni ne razmišljaju o drvetu trešnje ispred svoje kuće.

Sto je dzabe...

Direktna veza do poruke: 468
10.4.2011 19:42:48   
Ivanka 75
u nisu su kafici poprunjeni vec od 8-9 ujutru

Direktna veza do poruke: 469
10.4.2011 19:44:31   
Anoniman
Kada kod izadjem do grada,2-3 kafica u centru-baste su prepune!

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 470
10.4.2011 19:45:04   
Anoniman
Prokletinje , brate , pa je l' naš narod stvarno toliko proklet i alav ? Užas blagi . Nama u Srbiji ni ne treba veći neprijatelj od nas samih , dovoljni smo umesto svih bombardovanja , zemljotresa i poplava . U belome svetu da se sam nađeš - za*ebaće ti jedino NAŠ čovek . Moj kum bip u Švici da šljaka nešto , sve je ok bilo dok nije upoznao jednog Našeg koji mu je "pomogao" , pa se kum posle 3 dana prvim busom morao vratiti kući .

Direktna veza do poruke: 471
11.4.2011 2:34:22   
Brand new mama
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Nisam sve iscitala i ne smem jer se odmah iznerviram. Dovoljno je reci da je danas na mitingu podrske JApanu doslo do stampeda kada su se delile sadnice japanske tresnje (da se ne lazemo, pola mitingasa je samo zbog toga i doslo) da je jedna zena zavrsila u urgentnom sa teskim povredama i cini mi se u kriticnom stanju a ima ih dosta povredjeni

Ne mogu da vjerujem,a u Japanu ljudi stoje u redu za vodu i jos se poklone osobi iza sebe. Nije da "pljuckam" iz daljine,ali meni stvarno mi nismo jasni(ne samo Srbija,vec cijela ex-Yu.Toliko se busamo da smo nesto,a ne moze nas covjek naci na karti kako treba.Uvijek mi svirucka u glavi od "Hladnog piva" Zimmer frei kad razmisljam o nasim problemima.Realno,da smo ostali u Srbiji,stvarno je pitanje kada bi smo se odlucili za bebice(mozda jeste sebicno,ali bukvalno ne bi imali gdje da ih gajimo i uz sve druge stvari bi ih jedva izdrzavali).Oboje smo radili po 6 dana nedjeljno za sicu.Ali hiperventiliram kad cujem price kad te neko bukvalno"spusta" kao-ti u inostranstvu jos nisi kupio stan,a mi cemo da ga kupimo(na kredit,za sicu od 2000 eura po kvadratu).Ma super,zelim ti svu srecu,ali ja tebe ne potcjenjujem,nemoj ni ti mene.I ne pada mi na pamet da kupujem stan u Bg od 40 kvadrata za neku ludu cifru.A nikako mi ranije nije bilo jasno zasto su neke moje koleginice imale napade da kupe jednu bluzicu u Zari i sl. za bukvalno pola plate.Hej,ako vec imas parice -pa kupi ves masinu(ja tad nisam zivjela sa mm),pricuvaj neki dinar ili otputuj negdje.Sta ce ti neka krpica,samo da kazes da si markiran?Ili zasto se kod nas furaju sto puta vrijedniji mobilni nego sto vidim ovdje,ne racunajuci da je ovdje drzavna pomoc preko 400 eura,sto su realno nase plate?Ne znam,plasim se da kad se vratimo da necu mojim klincima objasniti da im ne treba mobilni u 1 osnovne ili da ne moraju da budu od glave do pete u nekim markiranim krpicama...I da Veliki brat nije bukvar

< Poruku je uredio Brand new mama -- 11.4.2011 2:36:15 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 472
11.4.2011 11:14:01   
pepeljuga
Stampedom podrska Japanu

Strasno!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 473
11.4.2011 11:17:07   
jovicaa

bravouser posted image user posted image user posted image jedna recenica sve govori!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 474
11.4.2011 11:41:05   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: jovicaa

bravouser posted image user posted image user posted image jedna recenica sve govori!

slazem se, zato sto ljudi i jesu glavni problem u srbiji user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here