|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
13.4.2011 22:00:36   
jance
pazi, mm je vec ozbiljan sto se sela tice, ja sam ta koja jos uvek kocim..sa sela sam pa osim prednosti vidim i mane..
evo selo iz koga sam ja jos uvek ima jeftine kuce i zemljista, za pare za koje mozemo ovo sto imamo da prodamo, tamo mozemo da imamo lepu kucu sa velikim dvoristem i jos kola meni da kupimo user posted image ...mene privlaci tamo mir i osecaj sigurnosti za moje buduce dete... kad cujem sta se sve po gadskim parkovima i haustorima ovde desava najezim se...a ajd nemoj pustiti svoje dete da se duze igra uvece napolju.... ok, nije ni na selu bas cvecka, ima i selo svoje mane sto se bezbednosti tice, al lepo pustim dete u svoje ogradjeno dvoriste, ili kod komsinice u dvoriste i tacka!

u mom selu se trenutno prodaje 400 kuca u ceni ispod 20 000Eur! to je proverena info.. a selo je na 25km od centra NS.. pa ti vidi...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 501
13.4.2011 22:02:41   
Nina...
user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo, svaka cast!!!Slazem se...i nemam sta da dodam.

IZVORNA PORUKA: isidora88

slazem se u potpunosti,sladje mi je da trosim svoje pare koje sam sama zaradila nego da trazim od mame i tate,sve vreme dok sam radila sam kupovala sve potrepstine za kucu jer su moji bili u fazi razvoda,bez posla,uzasna situacija i jos sam mladjembratu uvek tutnula para da ima da izadje i za uzinu i bas sam ponosna zbog toga user posted image i jedva cekam da pocnem da radim,da osetim onu satisfakciju kad dobijem platu koju sam zaradila user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 502
13.4.2011 22:03:11   
nencydrew
Da potpišem.Jedini problem koji ja imam je-grejanje!Za struju namode puno, a i ogrev za kuću je preskup.Tu je i održavanje kuće, koje je skupouser posted image pa još ako imate dvorište.Moji roditelji održavaju veliko dvorište, mi kući, al stvarno finansijski nije isplativo.

< Poruku je uredio nencydrew -- 13.4.2011 22:07:04 >

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 503
13.4.2011 22:07:57   
Lu
Janče te kuće su džaba u kakvom god da su stanju, ja bi ozbiljno razmislila o tome, 25 kilometara  je 15 minuta automuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu nencydrew)
Direktna veza do poruke: 504
13.4.2011 23:02:27   
Crvenkapa85
IZVORNA PORUKA: jance

pazi, mm je vec ozbiljan sto se sela tice, ja sam ta koja jos uvek kocim..sa sela sam pa osim prednosti vidim i mane..
evo selo iz koga sam ja jos uvek ima jeftine kuce i zemljista, za pare za koje mozemo ovo sto imamo da prodamo, tamo mozemo da imamo lepu kucu sa velikim dvoristem i jos kola meni da kupimo user posted image ...mene privlaci tamo mir i osecaj sigurnosti za moje buduce dete... kad cujem sta se sve po gadskim parkovima i haustorima ovde desava najezim se...a ajd nemoj pustiti svoje dete da se duze igra uvece napolju.... ok, nije ni na selu bas cvecka, ima i selo svoje mane sto se bezbednosti tice, al lepo pustim dete u svoje ogradjeno dvoriste, ili kod komsinice u dvoriste i tacka!

u mom selu se trenutno prodaje 400 kuca u ceni ispod 20 000Eur! to je proverena info.. a selo je na 25km od centra NS.. pa ti vidi...

ovaj moj bi odma sutra otisao da zivi na selo...a ja nekako ne da mi se...imamo tamo i kucu sa dvoristem,do duse stara svapska...ne bi tamo zivela za spas duse,samo sto se ne srusi od naboja je.....al su kuce isto pola dzabe pola zabadava.....mene jedino koci to sto mi je sve u gradu...moji,prijatelji,posao....lekari.....u selu nema jaslice,vrtic,samo predskolsko,i redovna skola....pa ce posle morati da putuje.....ja cu morati da putujem na posao.....da imam i ja svoj auto pa da znam da mogu da sednem u njega kad hocu,otisla bi,grad mi je na 10 min....al nesto me ne vuceeeeeeeee

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 505
14.4.2011 10:49:09   
majathegreat
Problem sa frizurom, Novi Sad

(odgovor članu Crvenkapa85)
Direktna veza do poruke: 506
14.4.2011 12:21:02   
lanajelena
Kukala im majka jos kod Vojkana idu user posted image user posted image

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 507
14.4.2011 12:26:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: majathegreat

Kaze nas narod - kad imas masla i po du*etu ga mazesuser posted image

Direktna veza do poruke: 508
14.4.2011 12:28:35   
Anoniman
Joooooj , sad videh ovo za frizure , malo je reći da sam po*izdela ! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 509
14.4.2011 14:01:13   
Nina...
Cisto izivljavanje, nista drugo. Ali nicija nije do zore gorela...

Direktna veza do poruke: 510
14.4.2011 14:03:20   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nina...

Ja sam se iznervirala kad sam pročitala, a ne živim u Srbiji...a  kao da je kod nas bolje, samo što novinari ne iščačkaju ovakve gadosti user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 511
14.4.2011 14:58:25   
Nina...
Pa i ja sam se iznervirala, iz Srbije sam ali zivim u Grckoj... a bas i to sto kazes, kao da je ovde bolje.....

IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: Nina...

Ja sam se iznervirala kad sam pročitala, a ne živim u Srbiji...a  kao da je kod nas bolje, samo što novinari ne iščačkaju ovakve gadosti user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 512
14.4.2011 15:04:23   
Anoniman
Proverena informacija, moja jako dobra drugarica je jedna od tih deset što imaju Vojkana na usluzi za sve, uvek. Kaže ona meni, da ti imaš predstavu, i najmanju, koliko oni kradu, i na čemu sve, smejala bi se ovome. A ona radi za 300 evra, odgovoran posao, često od jutra do sutra. Boli je baš uv da iz svog džepa bude isfenirana svaki dan za snimanja koječega.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 513
14.4.2011 15:54:19   
jance
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Janče te kuće su džaba u kakvom god da su stanju, ja bi ozbiljno razmislila o tome, 25 kilometara  je 15 minuta automuser posted image

razmisljanje je definitivno ozbiljno...ovde mi svako prolece preti poplava, ova kuca je u rangu vikendice a zive tu dve porodice.. za te pare za koje mi realno mozemo ovo da prodamo u gradu mogu da imam manju garsonjeru, ne racunajuci matore, a tamo mogu imati novu montaznu kucu potpuno opremljenu, plus jos manja kola...
kazem, ironicno je to sto sam ja ta koja koci celu stvar trenutno, jer mi se nesto svidelo ziveti u gradu (dostpnost svega), a inace to doticno selo ima i vrtic i osnovnu i srednju skolu i na srpskom i na slovackom jeziku, kao i dva isturena odeljena fakulteta, tako da zbog toga ne brinem...a i sada nam se blizi prolece, i opasnost od poplava, pa polako popustam.. kud cu ja sada trudna a kasnije sa malim detetom, nekome na grbacu na minimum mesec dana ako nas opet poplavi?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 514
14.4.2011 15:57:11   
Lu
Pa to je super, sve ti je dostupno tuuser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 515
14.4.2011 16:19:55   
majathegreat
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Proverena informacija, moja jako dobra drugarica je jedna od tih deset što imaju Vojkana na usluzi za sve, uvek. Kaže ona meni, da ti imaš predstavu, i najmanju, koliko oni kradu, i na čemu sve, smejala bi se ovome. A ona radi za 300 evra, odgovoran posao, često od jutra do sutra. Boli je baš uv da iz svog džepa bude isfenirana svaki dan za snimanja koječega.

Svi mi znamo da se krade i na veliko, ali i ovo na malo je isto krađa, svako po svojoj mogućnosti krade. Malo mi je pun kufer svega. Šta sad treba firma da nam svima koji imamo susret sa javnošću, plaća frizure. Ma nek ide u očin sve.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 516
14.4.2011 16:25:43   
lanajelena
Nedjo sve i da idu svaki dan na frizuru njih 10-4000 eura pa ne izvlace pramenove svaki dan user posted image

Direktna veza do poruke: 517
14.4.2011 16:37:29   
Nina...
Verovatno jedno rade, a drugo zvanicno objavljuju da rade, pa izgleda kao da tom Vojkanu dodju 2.000 eura npr, a u stvari je 1.000 eura a razliku podele na ravne casti medju sobom... Meni tako nesto pada na pamet, a mozda sam i paranoicna malouser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 518
14.4.2011 17:33:40   
Anoniman
Ma meni je to jadno, s tim sto se ne trosi ni trecina tih para, na frizure, to direkt u dzep nekomeuser posted image

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 519
14.4.2011 17:37:23   
Anoniman
Je l' to pricate za Vojkana frizera iz Novog Sada???Kod njega idu sve seljanke iz Srema cije su tatice malo imucnije..Ima toliko dobrih frizera, ne razumem u cemu je njegova draz???Njima od St. Pazove treba 900 din do N.S. i nazad, plus pare bacene kod Voje cara...Ne kontamuser posted image user posted image user posted image U stvari kontam...Moze im se..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 520
14.4.2011 17:42:14   
minavb
DOk sam zivel u NS , isla sam kod Zeljka u Laze Teleckog. Neke Vojkanove pacijentkinje su me pital kod koga idem, vise im se dojmila moja frizura. Znam jednu iz Krusevca koja je isla u Novi Sad samo da se frizira kod Vojkana.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 521
14.4.2011 17:42:36   
Nina...
On je kanda malo renomiran i tako to xaxaxa...nikad ne bih niti sam isla kod takvih.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 522
14.4.2011 17:48:29   
Nina...
Njegova draz je u tome sto ih odere kao majmune, a radi ispod proseka, ali one misle da je cena ekvivalent kvalitetu...e pa malo morgen.

IZVORNA PORUKA: verolino

Je l' to pricate za Vojkana frizera iz Novog Sada???Kod njega idu sve seljanke iz Srema cije su tatice malo imucnije..Ima toliko dobrih frizera, ne razumem u cemu je njegova draz???Njima od St. Pazove treba 900 din do N.S. i nazad, plus pare bacene kod Voje cara...Ne kontamuser posted image user posted image user posted image U stvari kontam...Moze im se..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 523
14.4.2011 18:41:38   
Anoniman
Vojkan je ljakse kakvog nema. Drugarica je radila praksu kod njega, kaže, kako žena izađe iz salona, on počne da komentariše kako je ružna, debela, ovakva, onakva, i kako joj je spržio/uništio/previše odsekao kosu, samo je glupa da to ukapira. Ali je skup, pa je u trenduuser posted image

(odgovor članu Nina...)
  Direktna veza do poruke: 524
14.4.2011 18:44:52   
dunja RR
Možda bi trebali da nastavimo u temi Frizura ali ajde i ja da napišem ovde pa kud puklo user posted image

dve ulice od mene nalazi se muški frizer koji je na radnju stavio natpis "NAJGORI FRIZER NA SVETU" i svi iz kraja idu kod njega user posted image ; i negativan marketing može biti efektan, njemu je upalilo.........

< Poruku je uredio dunja RR -- 14.4.2011 18:46:24 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here