Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 11:38:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke, nemojte citirati slike.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 11:46:55
|
|
|
|
Joj@
|
pazi, nikad u zivotu nisam citirala poruku sa slikom, tako da nemam pojma kako da citiram samo tekst, ne moj da mislis da imam neku skrivenu nameru da idem protiv pravila foruma, samo jos uvek nisam skontala kako sve funkcionise
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 11:53:40
|
|
|
|
MarijaBg
|
Postavi sliku tvog stomacica, da vidimo koliko je mali... I moj je bio mali do ulaska u 7-i, pa onda odjednom - loptica A i ja sam visoka 182 i mrsava
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 11:59:59
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Postavi sliku tvog stomacica, da vidimo koliko je mali... I moj je bio mali do ulaska u 7-i, pa onda odjednom - loptica A i ja sam visoka 182 i mrsava i ja sam bas to htela da napisem,ajd stavi sliku stomaka pa cemo te mi oceniti !
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 12:07:05
|
|
|
|
Joj@
|
Cim se Nikola set_i da mi ostavi usb, odmah stavljam. On je zaludjenik za fotografiju, slika me stalno, al stalno nosi flash sa sobom(skida mi crtace na poslu). U principu samo m@rty ima stomak ko ja. S tim sto ja nisam mrsava. Ma meni je i doktorka rekla s obzirom na moju gradju to malo slabije ima da se vidi u pocetku(nece zene da priznaju koliko je ustvari od sala porastao stomak a ne od bebe, a ja se negojim u stomaku). Osim toga ja se nisam puno ugojila, vec sam pomenula da sam na specijalnom rezimu ishrane i vezbe, zbog noge (imam osteosintetsku unutrasnju protezu, tj umesto golenjace imam cipku unutra, zamenjuje kost, ali ne moze da podnese preveliko opterecenje, inace se neizvaljuje nikako, niti smeta) pa moram paziti. I da, unapred da kazem, kad stavim sliku MOLIM VAS bez komentara za grudi...mrzim to
< Poruku je uredio Joj@ -- 16.3.2011 12:09:01 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 12:10:01
|
|
|
|
Joj@
|
P.S. cisto da dodam, salim se ovo za salo!!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 12:18:49
|
|
|
|
bubulence
|
joj@ deraga, prvo hvala na komplimentu a drugo kao sto je neko vec rekao nismo sve iste.... npr mojam mama se u jednoj trudnoci ugojila mislim 10 ili 11 kg a od toga je 4 dobila poslednji mesec... a u drugoj skoro 30... a pre par dana sam videla drugaricu iz srednje, kaze trudna je punih 7 i usla u 8. mesec a nosi jos uvek devojacke farmerice, mada sada pocinju da je stezu , a ja prestala da ih nosim u trecem mesecu... najbitnije je da beba napreduje
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 12:28:36
|
|
|
|
Joj@
|
MA znam nego sam ja razmazena i uzasno emotivna i strastvena i lako planem i uspanicim se...hormoni me jos uvek nepopustaju, pa malo preterujem...znam ja da je sve ok. I treba da gledam pozitivno, necu biti ogromna za vencanje, nista se nevidi u haljini...a ja umesto da budem hepi sto je tako, ja samo kukam...i smaram...i napadam...bas sam sad pogledala sta sam ishisterisala na 4d temi...sramota me uhvatila...svi ce me mrzeti ovde ako nastavim tako. A ja stvarno neradim to namerno...samo dodje zuta minuta...kao sad naprimer...hvala ti, divna si. I zaista imas prelep stomak
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 12:34:03
|
|
|
|
Olga75
|
Joja , hormoni su cudo a stomak ce da naraste nema brige , meni je u sedmom mesecu rastao cini mi prko noci stomacici su vam divniiii
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 12:35:26
|
|
|
|
Joj@
|
Ma, evo svi mi govore. I doktorka i profesori i i koleginice po trudnoci sa foruma...nego ja panicar, budala...hvala i tebi
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 12:45:35
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Joj@ pazi, nikad u zivotu nisam citirala poruku sa slikom, tako da nemam pojma kako da citiram samo tekst, ne moj da mislis da imam neku skrivenu nameru da idem protiv pravila foruma, samo jos uvek nisam skontala kako sve funkcionise No frks
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 14:05:07
|
|
|
|
jabudic
|
Evo od danas, 25. nedelja... I osjecam se isto kao bubulence, debelo i ruzno... A i mm mi je sinoc rekao da sam debela
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 14:51:44
|
|
|
|
suncica82
|
Jabudic ja bas ne mislim da si debela.Divan ti je stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 15:29:14
|
|
|
|
MarijaBg
|
Uuuuu, sto si debelaaa I ti i Bubulence..... Bas ste Ja bas mislim da ste predivne Sta ti je zeno, sta si se istripovala? Ako nista, nemoj vise da se zalis zbog drugih zene sa foruma, ima puno njih koje su se davno porodile, pa imaju veci stomak... Uvredices nekog
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 16:57:22
|
|
|
|
Anoniman
|
jabudic debela? jao umrecu od smeha. . draga, izgledas savrseno!!! ko god ti kaze da si debela, ti reci: nisam ja sam trudna! zaista ti je presladak stomacic!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 17:20:19
|
|
|
|
bubulence
|
jabudicu i ti si bre trudnica manekenka (kao nase boka i m@rty) , ali te razumem kada kazes da se osecas debelo....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 18:33:05
|
|
|
|
jabudic
|
Ma ovo je bre fotomontaza, sama sam se slikala, pa se ne vidi kolika sam... Postavicu posle sliku iz daleka, da vidite kolika je to lopta
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 18:47:02
|
|
|
|
M@rty
|
Joj@ nemas razloga da brines sto ti je manji stomacic... kao sto kazes i meni je, a npr. na poslednjem pregledu doktor mi je rekao da mi je beba naprednija nego sto treba. Isto tako moja rodjena sestra se samo 8 kg ugojila u trudnoci, a beba bila 3 100gr, njoj je stomacic bio malo veci od mog kad se porodila. Kao sto su rekle ostale trudnice, sve smo razlicite i svako se na razlicitim mestima siri...a i videces meni se cini da mi iz dana u dan sve veci kad se pogledam u ogledalo, tako da sad ce jos malo da nam naglo porastu tibe jos vise... xexexe Bubulence hvala na komplimentu...ali i ja mislim da si ti bas zgodna
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 18:56:14
|
|
|
|
jabudic
|
Ovo je isto od danas... Ali izdaleka...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 19:04:13
|
|
|
|
JMPM
|
Jabudicuuuuu,imas divnu tibicuuuuu !Devojke bas imate divne stomacice i samo neka rastuuuuu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 22:33:37
|
|
|
|
Anoniman
|
ma jabudic, super si! ti si u 25. nedelji, sta ti je .. ja sam tek u 19. i stomak mi je ogroman. imam utisak da se duplirao od prosle nedelje. slikacu se ovih dana, pa cu postaviti slicice.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.3.2011 8:03:47
|
|
|
|
jabudic
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.3.2011 9:13:44
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
evo i naseg momka 21n i 5 dana.....ode on u spic :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.3.2011 9:28:57
|
|
|
|
M@rty
|
crvenkapice, za stomacic, presladak je...
< Poruku je uredio M@rty -- 17.3.2011 9:29:14 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 17.3.2011 9:50:32
|
|
|
|
bubulence
|
crvenkapice za tibicu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Curtis Means je najranije rođeno dete koje...Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?