Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.3.2011 21:01:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao , kako lepe trbuljiceee !
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.3.2011 22:04:20
|
|
|
|
M@rty
|
e Boko koliko si se do sad ugojila? Meni se cini da ti je sve u stomacic otislo, i bas vrh izgleda...
< Poruku je uredio M@rty -- 13.3.2011 22:06:48 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.3.2011 23:35:47
|
|
|
|
*boka*
|
Hvala drugarice ! Vidis crvenkapice kako smo porasli. Ja sam imala s pocetka utisak da nikada nece poceti da raste, jer sam do kraja treceg meseca bila ravna skroz, a onda je samo od jednom poceo da raste kao da sam pojela kvasac Marty nisam se ugojila jos ni gram. Upravo sam se izmerila i imam 54kg, tacno koliko sam imala na pocetku trudnoce, ali sam puno oslabila, zbog jakih mucnina i povracanja. Evo sad sam dostigla pocetnu kilazu i znaci sad tek krecemo
< Poruku je uredio *boka* -- 13.3.2011 23:39:33 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 7:40:26
|
|
|
|
jabudic
|
Boko, super ti je stomacic! Kad bi znali koliko je ovo moje cudo poraslooooo slikacu danas pa cu postaviti sliku, ne znam dje ovaj moj bebac planira da se smjesti jos 3 mjeseca
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 10:21:45
|
|
|
|
M@rty
|
Boko pa to je super... neces se ti ni malo ugojiti do porodjaja, neko kilce i to je to... Svaka cast
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 15:11:56
|
|
|
|
Pretty78
|
vidjeno okom fotografa M. Vajdl
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 15:13:37
|
|
|
|
pepino
|
Pritty kakva divna slika Martina je divna,gledam tamo slikice sa rodjendana,kakva pozerka,preslatki su oboje
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 15:17:50
|
|
|
|
Pretty78
|
HVALAAAAAA :*
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 20:04:59
|
|
|
|
Lilly*
|
Pretty, fantastična slika, divna uspomena
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 20:08:38
|
|
|
|
*boka*
|
Ijaooooo ova fotka je fantazija! Pretty ja sam odusevljena!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 20:15:48
|
|
|
|
madre
|
pretty, nemam reci... divnooo
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 21:21:11
|
|
|
|
Pretty78
|
hvalaaaaaaa......pravim VEEEEEELIKKKUUUUUUUU pa da je uramim i u deciju sobu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 21:29:20
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: jabudic ne znam dje ovaj moj bebac planira da se smjesti jos 3 mjeseca Upravo ovo sam i ja govorila... cini mi se da je moj stomak od 7 meseca ogroman, veci nego sa prvim detetom...a evo kako izgleda u 9 mesecu...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 21:40:19
|
|
|
|
Pretty78
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 21:43:18
|
|
|
|
Anoniman
|
preety, predivna fotografija, odusevljena sam!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 22:04:02
|
|
|
|
Pretty78
|
hvala Macaki
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 22:11:18
|
|
|
|
janajana
|
divno, divno
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 22:14:45
|
|
|
|
mirjanica
|
Aaa Boko, kako ste porasli Secam se tvoje prve slike Cini mi se da ti je veci stomacic od mog! Divan je!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 22:58:21
|
|
|
|
dejana007
|
stvarno prelepi stomacici jaoj moram i ja da uslikam moj mada krenule strije
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 23:49:31
|
|
|
|
AndreaK
|
Eh Dejana...ne vredi da se nerviras... krenule su i meni, zapravo jos u prvoj trudnoci... kad budes videla bebca znaces da je vredelo... Zamisli one zenice sto bi sve dale da budu majke a ne mogu...njima ni strije ne bi bile problem samo da dobiju svoje cedo. Možda malo banalizujem...ali zaista.... strije su prolazne... a nastale su zbog jedne prelepe "stvari" -materinstva. Uzivaj u stomacicu!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 23:54:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Prelepi stomaci
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 1:17:45
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: mirjanica Aaa Boko, kako ste porasli Secam se tvoje prve slike Cini mi se da ti je veci stomacic od mog! Divan je!!! A sta kazes Secas se kako sam se zalila da ga nigde nema i da mi niko ne veruje da sam trudna. A sad i kad bih htela ne bih mogla da sakrijem. Daj neku tvoju noviju. AndreaK savrseno. Bas je mala tiba za 9. mesec....
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 6:56:44
|
|
|
|
dejana007
|
AndreaK, ne nerviram se :) I uzivam u svakoj striji veruj mi :) Samo sam eto mislila da kad do 34. nedelje nisu izasle da i nece, al eto i meni se desilo kao i drugim buducim mamama :) Veliki pozdrav :)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 9:49:10
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: *boka* AndreaK savrseno. Bas je mala tiba za 9. mesec.... Tu sam tek usla u 9-ti...al veruj mnogo je veci kad ustanem... Posto sam sama slikala morala sam lezeci. Mada ne zalim se...jos 3 nedelje cu pregurati...a posto ne planiram vise dece mislim da ce mi bas nedostajati "ovi" dani.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 10:06:32
|
|
|
|
bojanica7
|
trudnicice, bas ste divne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?