Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 22:31:17
|
|
|
|
bubulence
|
23+5 vidite o cemu sam pricala, sve u butine otislo a stomak mi nekako otisao gore
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 22:42:50
|
|
|
|
IVA 11
|
Joj kako ti je slaaadak stomak bubulence!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 22:44:06
|
|
|
|
bubulence
|
hvala draga ali ja se osecam jaaako debelo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 22:46:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Ne zezaj, bitno je to sto je u stomaku, sve smo mi u tom periodu "debele"!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 22:47:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ne zezaj, bitno je to sto je u stomaku, sve smo mi u tom periodu "debele"! naravno da mi je to najbitnije i ne brinem kako cu skidati kg kasnije nego je problem sto se jednostavno ne osecam lepo... ali samo neka moja Emilija raste
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 22:52:14
|
|
|
|
lanajelena
|
gde si ti debela?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 22:56:51
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ne zezaj, bitno je to sto je u stomaku, sve smo mi u tom periodu "debele"! naravno da mi je to najbitnije i ne brinem kako cu skidati kg kasnije nego je problem sto se jednostavno ne osecam lepo... ali samo neka moja Emilija raste Bogami ja jedva cekam ponovni osjecaj trudnoce! Pored rodjenja bebana mog, to mi je najmiliji period zivota! Eh kad se sjetim
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 23:12:32
|
|
|
|
M@rty
|
bubulence, presladak ti je stomacic... divno, divno, divno...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 23:13:08
|
|
|
|
Anoniman
|
bubulence, bas ste lepo porasli!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 6:32:10
|
|
|
|
Ana007
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ne zezaj, bitno je to sto je u stomaku, sve smo mi u tom periodu "debele"! naravno da mi je to najbitnije i ne brinem kako cu skidati kg kasnije nego je problem sto se jednostavno ne osecam lepo... ali samo neka moja Emilija raste Bogami ja jedva cekam ponovni osjecaj trudnoce! Pored rodjenja bebana mog, to mi je najmiliji period zivota! Eh kad se sjetim I ja isto .Najlepsi period u zivotu mi je bio dok sam bila trudna. Jedino mi je malo 9 mesec bio tezi.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 7:23:39
|
|
|
|
isidora88
|
divne trbe hocu i ja opet
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 8:14:21
|
|
|
|
bubulence
|
hvala devojke moje . ana i iva, pozurite pa da ponovo imate tibice macakiporasli smo i previse m@rty hvala duso lanajelena nadam se da nisi mislila na mene kada si napisala ono debela
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 8:25:20
|
|
|
|
jovicaa
|
divne tibeeee , uzvajte u njima
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 8:48:05
|
|
|
|
eni26
|
Bubu prelep stomak , a Lanajelena je mislilia Da pita GDE si debela ,gde? bas si super i nisi debela
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 8:55:01
|
|
|
|
bubulence
|
eni hvala ma salim se za LJ, znam da ne bi smela da mi napise tako nesto, zivimo u istom gradu, nasla bih je
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 8:59:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Vdis da imam lupu ,ne primecujem da si debela...mozda nisam dobro formulisala recenicu ...posle mene kao morza iz prve trudnoce svi su mi Fit
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 9:01:04
|
|
|
|
bubulence
|
ma draga skontala sam ja sta si napisala nego se zezam . a debela sam u guzici i butinama...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 9:08:41
|
|
|
|
Malecka074
|
Bubulence, mila...divnooooooooooo! I nisi debela, da znas! Bas si lepa , ne urekla se!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 9:09:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Pinokio je odgovor na bubulence
< Poruku je uredio lanajelena -- 16.3.2011 9:10:20 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 9:13:59
|
|
|
|
bubulence
|
malecka LJ
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 11:21:02
|
|
|
|
Joj@
|
Ok, sad me vec hvata panika. Ja sam 23 i po nedelja ili 24 nisam sigurna, uglavnom preko 23 i jos uvek neizgledam kao trudnica. Stomacic je kao da sam se ugojila a ne ovako veliki kao kod vas. Bukvalno u saku stane, a ja imam jaaaaaako male sake. U odeci se nevidi, ljudi misle da sam samo debela. Ugojila sam se u rukama nogama i faci, naravno cim odem vise od dva kg u vis, odmah buknem ko krofna. Ljudi ne da mi neustaju nego me dizu sa sedista u autobusu u fazonu Sram te bilo, devojcice. Sledece nedelje imam pregled, uzasno me strah. Ako ima jos neka sa slicnim problemom, nek mi se odazove, da se smirim malo.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 11:23:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Joja pa nismo svi isti,sigurno si sitnije gradje
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 11:30:11
|
|
|
|
Joj@
|
Ti naravno kapiras da je vezbanje u trudnoci dozvoljeno, sta vise VEOMA preporucljivo. Ja radim prenatalnu jogu, prenatalni cardio i tonning i modifikovani aerobik za trudnice. Pritom ja nisam fitnes instruktor, doduse jesam fizioterapeut a to je manje vise isto. Opusteno, bre, radi vezbe, samo prilagodi situaciji, znaci iskljuci oblikuse i generalno abdominalne misice svedi na najslabije moguce kontrakcije i to je to. Pa ti nikako ni nesmes da prekines jer je kontraktivna snaga abdomena presudna u porodjaju..inace, nisam te zbog toga citirala nego da ti zahvalim, ja sam se uprpila sto sve zene imaju veci stomak od mene. U 24oj sam nedelji i iste su nam tibe. Hvala ti, ja nespavam od nerviranja i straha! Sad mi je lakse IZVORNA PORUKA: M@rty hvalaaaaaaaaa... ali sva zasluga je u tome sto sam trenirala pre trudnoce redovno, jer sam fitnes instruktorka... i mogu ti reci nedostaje mi aerobik, ali bas, bas...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 11:33:54
|
|
|
|
Joj@
|
Ovaj...ne. Nikako nisam sitna. Metar osamdeset_ sam visoka, mere su mi 105-60-90, iliti pescanik gradja. Definitivno nisam sitna. Ali da, imam jako uzak struk, pa verovatno zato. Al su mi (s oprostenjem) siset_ine sa 105cm presle na 120 bato, ni u lisci mi nema broja, a o guzici necu ni da raspravljam. Zezaju me ljudi da nosim dete odpozadi haha kako sam debela boze IZVORNA PORUKA: lanajelena Joja pa nismo svi isti,sigurno si sitnije gradje
< Poruku je uredio Joj@ -- 16.3.2011 11:35:03 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 16.3.2011 11:36:39
|
|
|
|
Joj@
|
PRELEPA SI! I NISI DEBELA! BAS SI ONAKVA KAKVA TREBA! BLAGO TEBI IZVORNA PORUKA: bubulence 23+5 vidite o cemu sam pricala, sve u butine otislo a stomak mi nekako otisao gore
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?