Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.3.2011 21:01:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao , kako lepe trbuljiceee !
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.3.2011 22:04:20
|
|
|
|
M@rty
|
e Boko koliko si se do sad ugojila? Meni se cini da ti je sve u stomacic otislo, i bas vrh izgleda...
< Poruku je uredio M@rty -- 13.3.2011 22:06:48 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 13.3.2011 23:35:47
|
|
|
|
*boka*
|
Hvala drugarice ! Vidis crvenkapice kako smo porasli. Ja sam imala s pocetka utisak da nikada nece poceti da raste, jer sam do kraja treceg meseca bila ravna skroz, a onda je samo od jednom poceo da raste kao da sam pojela kvasac Marty nisam se ugojila jos ni gram. Upravo sam se izmerila i imam 54kg, tacno koliko sam imala na pocetku trudnoce, ali sam puno oslabila, zbog jakih mucnina i povracanja. Evo sad sam dostigla pocetnu kilazu i znaci sad tek krecemo
< Poruku je uredio *boka* -- 13.3.2011 23:39:33 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 7:40:26
|
|
|
|
jabudic
|
Boko, super ti je stomacic! Kad bi znali koliko je ovo moje cudo poraslooooo slikacu danas pa cu postaviti sliku, ne znam dje ovaj moj bebac planira da se smjesti jos 3 mjeseca
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 10:21:45
|
|
|
|
M@rty
|
Boko pa to je super... neces se ti ni malo ugojiti do porodjaja, neko kilce i to je to... Svaka cast
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 15:11:56
|
|
|
|
Pretty78
|
vidjeno okom fotografa M. Vajdl
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 15:13:37
|
|
|
|
pepino
|
Pritty kakva divna slika Martina je divna,gledam tamo slikice sa rodjendana,kakva pozerka,preslatki su oboje
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 15:17:50
|
|
|
|
Pretty78
|
HVALAAAAAA :*
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 20:04:59
|
|
|
|
Lilly*
|
Pretty, fantastična slika, divna uspomena
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 20:08:38
|
|
|
|
*boka*
|
Ijaooooo ova fotka je fantazija! Pretty ja sam odusevljena!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 20:15:48
|
|
|
|
madre
|
pretty, nemam reci... divnooo
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 21:21:11
|
|
|
|
Pretty78
|
hvalaaaaaaa......pravim VEEEEEELIKKKUUUUUUUU pa da je uramim i u deciju sobu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 21:29:20
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: jabudic ne znam dje ovaj moj bebac planira da se smjesti jos 3 mjeseca Upravo ovo sam i ja govorila... cini mi se da je moj stomak od 7 meseca ogroman, veci nego sa prvim detetom...a evo kako izgleda u 9 mesecu...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 21:40:19
|
|
|
|
Pretty78
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 21:43:18
|
|
|
|
Anoniman
|
preety, predivna fotografija, odusevljena sam!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 22:04:02
|
|
|
|
Pretty78
|
hvala Macaki
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 22:11:18
|
|
|
|
janajana
|
divno, divno
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 22:14:45
|
|
|
|
mirjanica
|
Aaa Boko, kako ste porasli Secam se tvoje prve slike Cini mi se da ti je veci stomacic od mog! Divan je!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 22:58:21
|
|
|
|
dejana007
|
stvarno prelepi stomacici jaoj moram i ja da uslikam moj mada krenule strije
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 23:49:31
|
|
|
|
AndreaK
|
Eh Dejana...ne vredi da se nerviras... krenule su i meni, zapravo jos u prvoj trudnoci... kad budes videla bebca znaces da je vredelo... Zamisli one zenice sto bi sve dale da budu majke a ne mogu...njima ni strije ne bi bile problem samo da dobiju svoje cedo. Možda malo banalizujem...ali zaista.... strije su prolazne... a nastale su zbog jedne prelepe "stvari" -materinstva. Uzivaj u stomacicu!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 14.3.2011 23:54:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Prelepi stomaci
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 1:17:45
|
|
|
|
*boka*
|
IZVORNA PORUKA: mirjanica Aaa Boko, kako ste porasli Secam se tvoje prve slike Cini mi se da ti je veci stomacic od mog! Divan je!!! A sta kazes Secas se kako sam se zalila da ga nigde nema i da mi niko ne veruje da sam trudna. A sad i kad bih htela ne bih mogla da sakrijem. Daj neku tvoju noviju. AndreaK savrseno. Bas je mala tiba za 9. mesec....
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 6:56:44
|
|
|
|
dejana007
|
AndreaK, ne nerviram se :) I uzivam u svakoj striji veruj mi :) Samo sam eto mislila da kad do 34. nedelje nisu izasle da i nece, al eto i meni se desilo kao i drugim buducim mamama :) Veliki pozdrav :)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 9:49:10
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: *boka* AndreaK savrseno. Bas je mala tiba za 9. mesec.... Tu sam tek usla u 9-ti...al veruj mnogo je veci kad ustanem... Posto sam sama slikala morala sam lezeci. Mada ne zalim se...jos 3 nedelje cu pregurati...a posto ne planiram vise dece mislim da ce mi bas nedostajati "ovi" dani.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 2. deo 15.3.2011 10:06:32
|
|
|
|
bojanica7
|
trudnicice, bas ste divne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?