|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
8.3.2011 14:00:58   
Slavija
merimice jesi li tu?

< Poruku je uredio Slavija -- 8.3.2011 14:01:18 >

(odgovor članu Natashica)
Direktna veza do poruke: 1876
8.3.2011 14:04:57   
Slavija
Jel ja i ti bese idemo kod istog lekara?Nisi mi odgovorila na predhodna pitanjauser posted image ..Koliko dugo pijes klomifen???

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1877
8.3.2011 14:18:13   
Slavija
Merimice...molim te reci mi koliko dugo ides kod nese..i sta si sve radila od analiza..?i sramota je sto na aerodromu nemamo UZ..PREOSLOG MESECA NISAM BILA U MOGUCNOSTI DA ODEM PRIVATNO KOD NJEGA..I ladno sam pila klomifen bez ikakvog pracenja..samo mi je uzimao bris...jako samuser posted image ....mozda bez razloga sumljam u njegovu strucnost...a mozda i ne sta vi zene mislite???Jel to sto pijem klomifen bez ultrazvucnog pracenja ok???A sem toga imam mikrocisticne jajnike...user posted image Bas sam zabrinuta..valjda zna taj covek sta radi...user posted image

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1878
8.3.2011 14:20:38   
Ana RR
Klomifen bez praćenja ultrazvukom - to baš i nije dobro.

Meni je to vrlo neozbiljno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1879
8.3.2011 14:28:02   
Slavija
I ja to tako kapiram..kao da moj lekar nije shvatio ozbiljno moj problem...Trudim se maximalno...dao mi je cyclo-proginavu..za regulaciju neredovne menstruacije....i uz to klomifen...bukvalno sam 3 meseca svakog dana na lekovima....hormini su u pitanjuuser posted image ..teskko podnosim terapiju..nabavila sam caj macinu travu (ocajnicu)pijem je vec 5 dana pre obroka..u toku obroka..pijem selenijum...trudim se da budem disciplinovana..nebi li doslo do user posted image Ali eto sta vredi...mi u ambulanti nemamo UZ..A mogucnosti mi ne dozvoljavaju da promenim lekara...LOSE SE OSECAMuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1880
8.3.2011 14:30:02   
Ana RR
Draga, onda nemoj piti klomifen. Stimulacija se mora pratiti, kako on da vidi šta se dešava sa tvojim jajnicima ako nema uz??

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1881
8.3.2011 14:39:44   
Slavija
Porazgovaracu sa lekarom..sto se toga tice..prvi mesec je ispratio situaciju...odlazila sam privatno kod njega..a drugog meseca..(proslog)nije pratio uopste..ja sam imala dosta poverenja...i mislila sam da je to ok...Ovo mi je treca kutija..imam jos 1 tableticu sutra da popijem..pa cu ovaj mesec videti kako ce dr.da postupi...Ako bude isto kao i do sada...napravicu pauzu sa klomifenom..neko vreme...pa kasnije....odem kod nekog dobrog strucnjaka za moj problem...A ako Bog da najvise od svega bi volela da se desi user posted image u medjuvremenu..pa da ni ne tragam za strucnjacima..Jer vise je neizdrzivo..lekovi bas imaju katastrofalan efekat na mene...HVALA VAM ZENE NA SVIM ODGOVORIMA..ZAISTA STE SUPER...I ZELIM OD user posted image DA NAS U BUDUCE IMA SVE MANJE NA OVOJ TEMI..Da dodje to vreme kada ce mo se sve naci medju mamama..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1882
8.3.2011 15:23:40   
Merimica
slavija, na poslu sam i nisam mogla do sada da ti se javim.
da i ja idem kod Neše, i zaista je grozno što u ambulanti na aerodromu nema UZ, ali ja sam sva 4 ciklusa kada sam  pila klomifen išla na folikulometriju, kod njega privatno.
za sada još nisam izgubila poverenje u njega.
ovaj mesec je poslednji sa klomifenom, akone user posted image , sledećeg meseca idem na HSG, tako mi je on rekao.
ja sam pet dr promenila dok nisam kod njega došla, jer me niko nije ozbiljno shvatao i svi su mi samo uzimali pare.
kod njega to nije slučaj, a i mojoj koleginici je pomogao da zatrudni posle 5 godina neuspešnog pokušavanja.
moslim da si se ti mnooooogo opteretila i da treba da se opustiš, naročito jer si mnoooogo mlada.
meni je Neša dr rekao jednu rečenicu koja mi se jako svidela: "ti samo vodi ljubav, a sve ostalo prepusti meni".

M+M=??????

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1883
8.3.2011 15:35:50   
Slavija
Merimice user posted image HVALA TI PUNO!!!Nakon ovog sto si mi napisala..osecam VELIKO OLAKSANJE...I ja cu tu recenicu koju si prenela zapamtiti....i primenitiuser posted image ...po tvojim recima u dobrim smo rukamauser posted image ...

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1884
8.3.2011 15:42:21   
Merimica
e tako volim da čujem, pa nije smak sveta, polako, sve će biti ok.
meni je neša dr jednom prilikom reko: "to što mi stimulišemo ovulaciju, neće dati nikakv pozitivan rezultat, ako ti budeš opterećena i sve vreme vršiš negativan pritisak na hipofizu".
hipofiza i hipotalamus su zaslužni za balans hormona u organizmu žene i ako si ti tužna nestećna i opterećena i pri tom još negativno razmišljaš, anda bolje nemoj mučiti sebe klomifenom.
klomifen se pije uz osmeh.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

M+M=??????

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1885
8.3.2011 20:56:07   
tvigy
drage moje,malo sam se zeznula,pisala sam u folikulima a trebala sam ovde..!jucer sam bila na folikulometriji posle klomifena i jcer,11 dc sam imala na levoj strani dva folikula od po 20mm i jedan od 18,5mm.rekao je da ponovo dodjem sutra na uz i onda ce4 videti da mi da pregnil!!kad sam mu rekla da nece biti sutra kasno za pregnil,mi je rekao-ma ne,jajna celija sazreva od 12do 14 danatako da bi jucer po njemu bilo prerano za pregniluser posted image .malo mi to bezveze jer kako rastu sutra ima da budu i 24,25mm i dok pregnil pocne delovati od mojih folikula nema nista...prekasno...bar ja tako mislim...da li je neka imala slicnu situaciju i sta vi mislite o tome???

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1886
9.3.2011 10:03:59   
Merimica
i ja sam ovog meseca primila pregnil kada mi je folikul bio 24 mm i još se nadam...

M+M=??????

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1887
9.3.2011 13:13:47   
bleki
ja sam posle klomifena na 10 dc imala folikul od 22 mm. Dr mi je dao pregnil tek na 13 dc kad je folikul bio vec 28 mm.......i naravno nista nije bilo od toga 

(odgovor članu Merimica)
Direktna veza do poruke: 1888
9.3.2011 16:29:52   
tvigy
drage moje,danas sam ponovo bila na folikulometriji i folikul je 24,6mm a endometrij-9,1mm.danas mi je 12 dc.rekao je da sutra dodjm po pregnil odnosno ovitrelle izmedju 10 i 14 h.Nadam se da ce sve biti o.k...

(odgovor članu bleki)
Direktna veza do poruke: 1889
10.3.2011 19:02:12   
tvigy
merimice,reci mi da li si osetila pucanje folikula posle pregnila?ja sam ga danas dobila oko 10.30 pa me zanima da li cu osetiti kad pukne.u prirodnim,nestimulisanim ciklusima ako imam ovulaiju,osetim jer me od nekoliko sati do otprilike jedan dan jajo boli stomak i svaki kamencic na koji stanem osetim...

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1890
11.3.2011 10:08:00   
sandrina 85
user posted image user posted image Evo i mene, pisah u crticama da nikako da nadjem vremena za vas!!! Sve neka frka,.
Stigla mi user posted image juce, posle 6 dana kasnjenja i danas sam popila klomifen...
E sad... i meni je dr rekao da folikul mora biti bar 24mm da bi pukao, sto znaci da cu tada primiti pregnil (ako odreagujem na klomifen ) Negde sam procitala da je to previse, da se pregnil prima sa 20mm user posted image A vidim i vama rece da je 24mm neki standard...,user posted image

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1891
11.3.2011 10:14:20   
jekiki
Sandrina gde si mi ti draga user posted image
Ja sam prosli mesec pila klomifen, i primila pregnil kada su mi folikuli bili oko 20mm, tako moj doca radi, a ovaj mesec bez klomefina imam dva folikula i sutra uvece primam pregnil, isto kada ce biti oko 20mm

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1892
11.3.2011 10:46:21   
aleksandrova
sa 20mm meni su davali pregnyl,kad sam razgovarala sa dr ona kaze da i kad 18mm nije rano samo da nije manje od 18mm

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1893
11.3.2011 12:18:02   
tvigy
cure,malo sam istrazivala i naisla sam na podatak da se pregnil daje u nestimulisanim ciklusima kad su folikuli od 20-24mm,sa klomifenom od 20-24mm,sa gonalom od 17-18 i sa menopurom sa 18-19mm!

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 1894
11.3.2011 21:38:48   
1zvezdana1
i ja sam danas primila pregnil endo je 11,4 a folikul 21mm primila sam pregnil od 1500 jel neko zna od cega zavisi doza 

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1895
12.3.2011 7:39:33   
tvigy
zvezdana-endometrijum ti je odlican a i folikul je super-mislim da si pregnil dobila bas na vreme!a od cega zavisi doza-neznam,i mene zanima.da li ti je to prvi ciklus sa pregnilom?

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 1896
12.3.2011 8:04:36   
bebica30
i mene zivo zanima, ja dobijam od 5000 user posted image

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1897
12.3.2011 8:09:47   
tvigy
ja sam dobila ovitrelle na kome pise 250mg(cini mi se) ato odgovara 6500 jedinica-tako nekako...

(odgovor članu bebica30)
Direktna veza do poruke: 1898
12.3.2011 8:12:02   
bebica30
ima zena koja primaju i od po 10 0000
ja mislim da zavisi od stimulacije
ali opet ja sam prosli mesec primala menopour, superfakt,merional i primila od 5000 ali neki drugi lek
ovaj put samo fermana (navodno ostali i dalje deluju od proslog meseca) i opet 5000 ali pregnyl

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1899
12.3.2011 8:16:39   
tvigy
ma samo da nam bude uspesno a dr nek vode racuna o jedinicama!!!koliko imas godina?30-oznacava godine?

< Poruku je uredio tvigy -- 12.3.2011 8:17:10 >

(odgovor članu bebica30)
Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Za devojcicu
Pansophia

Ako biste imali cerku, dali biste joj ime:

Sofija (18%)

Anja (21%)

Aja (1%)

Ana (11%)

neko drugo (48%)

Ukupan broj glasova: 87

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here