|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
4.3.2011 18:28:40   
1zvezdana1
mislila si na oligogal se ?

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 1851
4.3.2011 20:19:22   
tvigy
vece zene moje!!!malo sam preletela par zadnjih strana pa vidim da niste bas za klomifen i da se pitate da li je nekom od nas pomogao...?meni je pomogao!ostala sam trudna treci mesec koristenja klomifena.moja kcerka sad ima 7,5 god.treba samo biti uporan i slusati lekara.kao sto sam vec ranije pisala i ja sam ovaj mesec poovo na klomifenu i nadam se da ce uspeti.prosle god sam ga isto koristila ali nista nije pomolo jer me tadasnji ginekolog samo jedan ciklus pratio na uz a ostale ne i moji su folikuli prelazili u folikularne ciste tako da sam si potrazila novog ginekologa i sad idem sve iz pocetka.zene-ne odustajte-mora jednom uspeti!!!

Direktna veza do poruke: 1852
4.3.2011 20:19:43   
1111a
bleki 2 meseca sam pila klomifen i sigurno necu vise pa neka ga pije go god hoce
maki mnogo mi je tesko...evo svakog minuta osecam da mogu da zaplacem
pokusacu opet za nedelju dana da putujem..pa da budemo zajedno i ovaj mesec

Direktna veza do poruke: 1853
4.3.2011 21:27:14   
1111a
jel neko zna  nesta o ovim vrednostima hormona....na ovakve hormone su mi preporucili klomifen
3 dan ciklusa
estradiol 241 ref v. 77-921
lh 6,18 ref v. 2.39-6.60
fsh 4.75.ref v. 3.35-21.63
progesteron 1,4 ref v. 0,32-0,95
prolaktin 175,74 ref v. 108,78-557,13
testosteron 3,22 ref v. 0,45-3,74

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1854
4.3.2011 21:27:16   
1zvezdana1
user posted image naravno uspece kome je kada i od cega sudjeno sve u svoje vreme user posted image shvatila sam i ne jedim se vise bice kad budeuser posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1855
4.3.2011 21:47:34   
Slavija
bas tako zvezdanice...polako izlazim iz depresije...jer kidanje..lose raspolozenje..itekako se odrazava nepovoljno...same sebi na taj nacin stvaramo kontra efekat...bas sam pricala sa ginekologom juce..i rekao mi je da samo uz osmeh user posted image ..i dobrim raspolozenjem mogu uticati pozitivno na terapiju..tako da zene najlepsi user posted image navucite..i bice...uzalud moje user posted image ..user posted image -ma se ne dolazi douser posted image ...I nisam mislila na OLIGOGAL SE vec Selenijum sa vitaminom E....mada je oligogal dobar...

Direktna veza do poruke: 1856
4.3.2011 22:47:05   
Ana RR
Ja sam zatrudnela posle prve stimulacije klomifenom, na žalost trudnoća se nije održala. Ali naravno da je moguće, i mnogima je klomifen pomogao. Mislim da samo treba biti obazriv i ne koristiti ga duže od 3 meseca za redom. A najvažnije je imati dobrog doktora koji će sve to ispratiti kako treba.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1857
4.3.2011 22:54:12   
1zvezdana1
pa uz pravu th sve je lako samo je tesko doci do tog saznanja nismo sve iste jednoj pomogne ovo jednoj nesto sasvim drugo  ali ne gubimo nadu do ostvarenja ciljauser posted image jer svaki trud se mora isplatiti

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1858
5.3.2011 12:34:27   
Slavija
Jutros sam krenula sa klomifenom...i uzasno mi je muka.....i nemogu vam opisati koliku zelju imam za slatkisima...vec tri meseca koliko sam na klomifenu...ne mogu da kontrolisem apetit...bojim se da cu se upropastiti..nacisto..u upustvu leka pise da treba da se smrsa...i da se ukljuci fizicka aktivnost..a ja se osecam kao trut...Jel se desava jos nekom isto sto i meni?ili je to samo iz glave kao i mnogo toga???

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1859
5.3.2011 19:28:06   
tvigy
slavija,neznam sta bi ti rekla...ja nikakvih promena nemam kao i da ne pijem!!nista ama bas nista..jeste da je tek prvi mesec ali i prosle god sam ga pila tri meseca i isto nista!moguce da je i iz glave-ako ikako mozes-opusti se-bar malo!

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1860
6.3.2011 23:38:52   
1zvezdana1
joj neznam slavija sta bi ti rekla mozda imas neki hormonski dis balans ni ja od klomifena ne osecam nista tek ponekad me zigne jajnik i to je sve

(odgovor članu tvigy)
Direktna veza do poruke: 1861
7.3.2011 9:22:47   
meyo
1111- progesteron ti je malo povecan ne znam sta u biti to znaci dok ostali u u granicama referentnih raylika iymedju LH I FSH nije velika sto ynaci u vecini slucajeva da nemas policisticne jajnike sto je za terapiju klomifenom dobro e sad tumacenje pravo i jedino ti moze dati ljekar ja na osnovu nekog svo ikustva i ovog on line iscitavanja user posted image

e sad  ja trebam savjet meni je dr. rekla ako u tri mjeseca nezasticenih odnosa ne ostanem trudna da dodjem po klomifen -a cini mi se ne planira folikulometriju nego da pa ako ubodem ubodem. ja recimo ev vec 7 mjesec ne uspijevam hrmoni su mi u redu  s tim sto imam poprilican viska kg.e sad dal krenut na stimulaciju ili sacekat jos da prodje

Direktna veza do poruke: 1862
7.3.2011 11:28:30   
Natashica
Meyo, probaj sa klomifenom naravno uz pracenje folikulometrijom kod dr....i ja sam dobila da pijem klomifen prvi put od sledeceg ciklusa pa cemo videti kako ce biti...ali se isto nadam i da cu ugledati ovaj mesec user posted image bez njega pa ako ne bude nista picemo i klomifen xixixi user posted image user posted image nadam se najboljem...user posted image user posted image nikada ga nisam pila ali znam da dosta pomaze...cak ima i produzeno delovanje...jos par meseci...

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 1863
7.3.2011 11:34:10   
sonyasha
Slavija, nisi jedina koja ima burnu reakciju na klomifen, meni je bilo muka, bila sam gladna staaaalno, probadali su me jajnici, materica, grudi i sva sam bila naduvena i ekstremno nervozna i tako dok nije došla user posted image
Doktorka mi je rekla da je to skroz normalno i da smo svi različiti zato različito i reagujemo, npr. ima žena koje nemaju nus pojave ali isto tako nemaju ni folikule, znači totalno su rezistentne na klomifen.
Ja sam pila jednom dnevno po jednu tabletu, pitam se kako bi mi bilo kada bi bilo više user posted image zbog svega toga sam se dogovorila sa doktorkom da probamo bez ičeg godinu dana da mućkamo tamo do avgusta, pa ako ne onda ponovo na klomifen - ako se mora, mora se sve za user posted image
Držim vam fige ženske user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Natashica)
Direktna veza do poruke: 1864
7.3.2011 11:38:33   
Natashica
Sonyasha, ja sam dobila da pijem  dve tablete dnevno od sl. ciklusa.... mozda ce mi biti mnogo? user posted image mene inace cesto probadaju jajnici u toku ciklusa...valjda jadni nesto rade...xexexe...mogu misliti kako ce mi biti sa klomifenom?? user posted image  user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1865
7.3.2011 11:40:05   
jekiki
da li si pre klomifena radila folikulometriju, da li ti je dr video kako sve funkcionise bez stimulacije

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

Direktna veza do poruke: 1866
7.3.2011 11:42:20   
sandrina 85

IZVORNA PORUKA: jekiki

da li si pre klomifena radila folikulometriju, da li ti je dr video kako sve funkcionise bez stimulacije
user posted image user posted image
Ajmo klomifenke, glavu gore, uskoro i ja pocinjem, nemojte da me plasite user posted image
Jekiki kako napredujes draga?

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1867
7.3.2011 11:48:21   
Natashica
 Jesam...radila sam folikulometriju tri ciklusa...jedan je bio bez ovulacije, u jednom je bilo ovulacije ali nismo dovoljno muckali u to vreme user posted image a u poslednjem sam bila 8dc ali su mi bili mali folikuli...endometrijum je bio ok...hormoni su mi isto ok...eee sada cekam da (ne)dobijem pa da sl. put krenem sa klomifenom...user posted image  

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1868
7.3.2011 11:48:22   
jekiki
Evo u cetvrtak ponovo krece folikulometrija, pa IUI, pa cekanje i tako user posted image standardno
Sta mi ti radisuser posted image
Nego ovde citam da mnoge devojke piju klomifen, daju im ga ko bombone, a moj doca prvi mesec bez, da vidi kako mi sve radi bez  stimulacije, pa prosli mesec sam pila klomifen, ali samo od 3-8 DC, a sada mi je rekao da nema potrebe da me kljuka jer on ionako ima produzeno dejstvo, a i stimulisao me vec i to je dovoljo

< Poruku je uredio jekiki -- 7.3.2011 11:49:33 >

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 1869
7.3.2011 11:51:08   
Natashica
jekiki...i moja dr isto nista ne radi bez komlet prethodnih nalaza...tako i treba...zato joj ja verujem...a verujem iskreno i u klomifen...mislim da je opasno da se on pije tek tako na svoju ruku...ja cu ga piti od 5-10dci to uz folikulometriju...tako mi je rekla...user posted image user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1870
7.3.2011 11:53:27   
jekiki
Super Nato, nego mi neki dr stvarno nisu jasni, tvoja dr je izgleda normalna.

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

Direktna veza do poruke: 1871
7.3.2011 11:59:47   
Natashica
daaa...dr. mi je stvarno jako fina i prijatna...nista joj nije tesko da mi objasni...i puna je razumevanja i optimista je...svaki put kada zavrsim sa pregledom izadjem raspolozena iako nema nista novo...user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 1872
7.3.2011 12:08:28   
Natashica
Sandrina...mi cemo izgleda zajedno uskoro piti klomifen.....user posted image pa cemo razmenjivati simptome...user posted image ... jel` tebi ovo prvi put da ga pijes? ja se nadam uspehu iz prvog puta.....bas sam optimista user posted image

Direktna veza do poruke: 1873
8.3.2011 11:58:54   
mala83
drage moje ja danas zavrsavam sa klomifenom pa od cetvrtka na 8DC idem opet na folikulometriju... nadam se da ce ovaj put da rastuuser posted image
inace ja nemam nikakve nus pojave, tacnije nemam nikakve pojave kao i da ga ne pijem, sem sto nemam apetita uopsteuser posted image  mada ajde ovih dana sam u haosu pa to prepisujem tomeuser posted image

Estoy mujer con un plan!

Direktna veza do poruke: 1874
8.3.2011 12:05:54   
Natashica
Super draga, ja cu ga piti od sledeceg ciklusa i nadam se da cu proci bez nuspojava...user posted image user posted image jos da ti porastu folikuli pa ovulacija pa u akciju!!user posted image  user posted image  user posted image pa da slavimo!! user posted image

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Pentaxim vs. obicna vakcina?
choopa choops

Da li ste se odlucili za Pentaxim vakcinu ili ne? Ako mozete objasnite i zasto...

Da (51%)

Ne (49%)

Ukupan broj glasova: 106

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here