|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Klomifen
2.3.2011 15:40:11   
aleksandrova
1111a zelim ti da su user posted image od user posted image al nikako nisi smela da pijes klomifen bez folikulimetrije nit na svoju ruku

mozak mi je otiso na odmor

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1826
2.3.2011 16:08:33   
sonyasha
IZVORNA PORUKA: aleksandrova
1111a zelim ti da su user posted image od user posted image al nikako nisi smela da pijes klomifen bez folikulimetrije nit na svoju ruku

Potpisujem! Nije naivan klomifen i mora da se prati da li su popucali folikuli, da se nisu stvorile ciste, može i da dođe do hiperstimulacije! Ako nisi user posted image a želim ti jaaaaako da jesi, nemoj više, idi prvo kod lekara obavezno user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 1827
2.3.2011 18:55:02   
1111a
naravno da nije...ali ja nisam bila u srbiji...nisam imala mogucnosti da idem kod goinekologa...znala sam da mi jedna tableta dnevno nece nista skoditi...mada ne mora da znaci..treba da se prati naravno...ali meni kasniuser posted image
sutra mi je 18 dan lutealne faze.....tjs visoke temperature..svako jutro 37.1
fertilitifriend mi oznacava petak da radim test... tako cu i uraditi.....ako ne dodje jos sutra a nadam se da nece...nemam ni simptome...
javljam vam sutra
ovo je godina zeca u kineskom horoskopu...godina promena...nek nam se menja na boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1828
2.3.2011 19:07:20   
*Maki*
Ja od srca navijam za tebe draga user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1829
2.3.2011 19:19:53   
1111a
hvala makice...javljam ti cim saznam

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1830
2.3.2011 22:04:18   
nina26
Klomifenke moje drage ima li kakvih novosti ???user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1831
3.3.2011 7:38:27   
bleki
Dajte lepe vesti pa da se vucemo za nos!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 1832
3.3.2011 13:14:44   
1111a
meni i danas jedna rozikasta tackica na gacicama. kasni mi vec 3 dana. znam da cete reci da radim test ali ne mogu...sta mislite sta je ovo
od ponedeljka kad sam trebala da dobijem me bolucka stomak i ovo mi je drugi put da mi se to rozikasto pojavi

(odgovor članu bleki)
Direktna veza do poruke: 1833
3.3.2011 13:59:50   
bleki
1111a , a da ipak razmislis o testu..mislim da ti je to najbolja opcija.....a mi ti drzimo palceve

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1834
3.3.2011 14:13:36   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: 1111a

meni i danas jedna rozikasta tackica na gacicama. kasni mi vec 3 dana. znam da cete reci da radim test ali ne mogu...sta mislite sta je ovo
od ponedeljka kad sam trebala da dobijem me bolucka stomak i ovo mi je drugi put da mi se to rozikasto pojavi

Uradi test ili betu, ako si trudna možda ti treba progesteron. Nemoj rizikovati.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1835
3.3.2011 14:33:02   
1111a
nema sanse da uradim test pa sta mi Bog da. meni je test kao pitanje zivota i smrti... temperatura mi je konstantno povisena...to valjda znaci da je progesteron dobar..jer on valjda povisi temperaturu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1836
3.3.2011 14:35:06   
Ana RR
Ne mora da znači. Ja sam imala povišenu temperaturu i na kraju sam iskrvarila, sam početak trudnoće.

Ne razumem, toliko želiš trudnoću a sad kad je možda tu, nećeš da budeš sigurna i uradiš sve što treba da bi beba ostala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1837
3.3.2011 14:42:39   
1111a
hvala ana na savetima. nisam nikad imala problema sa progesteronomuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1838
4.3.2011 6:55:14   
1111a
drage moje dosla jutrosuser posted image ...obilna kao i obicno
znala sam da se samo igra sa mojim zivcima
bem ti klomifen, necu ga vise ni piti
pa evo nijedna od nas nije ostala trudna sa klomifenom

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1839
4.3.2011 7:38:37   
bleki
:((( hej, glavu gore, bice, mora!!!!! Valja postoje neke sure kome je klomifen pomogao, ne znam ih, ali verujem da postoje!

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1840
4.3.2011 9:04:25   
sandrina 85

IZVORNA PORUKA: 1111a

drage moje dosla jutrosuser posted image ...obilna kao i obicno
znala sam da se samo igra sa mojim zivcima
bem ti klomifen, necu ga vise ni piti
pa evo nijedna od nas nije ostala trudna sa klomifenom

user posted image Polako draga... zao i je sto je stigla, ali klomifen ima dejstvo i kasnije, znaci glavu gore i spremaj se za novo muckanje user posted image
Sta li cu ja uraditi sa tim klomifenom, cekam ovu user posted image danas da dodje pa da pocnem, ali nma je, mozda ce sutra... user posted image

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1841
4.3.2011 9:05:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bleki

:((( hej, glavu gore, bice, mora!!!!! Valja postoje neke sure kome je klomifen pomogao, ne znam ih, ali verujem da postoje!

Postoje...Naravno da postoje...
Klomifen ima produzeno dejstvo...Ajmo glavu goreuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bleki)
  Direktna veza do poruke: 1842
4.3.2011 10:52:45   
mala83
jedno pitanje, mozda glupouser posted image  danas sam pocela sa klomifenom , a kako pijem rapten-k za bolove u stomaku jel smem da ga sad pijem u ovoj kombinaciji, otkida me stomak pa cisto da pitam...

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1843
4.3.2011 12:59:49   
1111a
danas cu se isplakati pa od sutra  idem  dalje...ali mnogo mi je lose

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 1844
4.3.2011 14:05:13   
1111a
sandrina daj Boze da ti ne dodje.... jel ti inace nekad kasni.meni je klomifen ovaj ciklus poremetio totalno. ja ga vise necu piti nikad

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1845
4.3.2011 14:17:27   
bleki
mene samo grudi bole strasno sa spoljne strane kad treba da dobijem posle klomifena.

1111a, posavetuj se sta dalje sa dr. Koliko si cikusa koristila klomifen?

(odgovor članu 1111a)
Direktna veza do poruke: 1846
4.3.2011 17:20:04   
*Maki*
1111a, mnogo mi je zao draga... znam kakav je osecaj..i zao mi je.. moramo dalje, glavu gore!

(odgovor članu bleki)
Direktna veza do poruke: 1847
4.3.2011 17:28:50   
1zvezdana1
user posted image citajuci ove vase postove pa ja sam onda ziva katastrofa bila sam danas na folikulometruji 9dc endometrijum 3mm a na oba jajnika folikuli u razvoju sto u prevodu znaci corak

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 1848
4.3.2011 18:21:22   
Slavija
1zvezdana1...nisi ziva katastrofa...pre 2 meseca je i kod mene bila ista situacija..verovatno ce narednog meseca biti bolje...ja od sutra pocinjem sa trecom kutijom klomifena...a pored njega pijem i Cyclo-Proginovu preko celog meseca...i pored toga lekar mi je preporucio..Selenijum sa vitaminom..e.njega mozes naci u svakoj apoteci...on je glavni za pravilno razvijanje folekula..probaj sa njim..to sigurno smes uzeti na svoju ruku...

(odgovor članu 1zvezdana1)
Direktna veza do poruke: 1849
4.3.2011 18:27:26   
1zvezdana1
user posted image hvala draga neznam sta reci za 4 dana treba ponovo da idem za ns na folikulometriju cisto sumnjam da ce se tu nesto promenuti a bas sam se ponadalauser posted image boze kada cu i dali cu ugledati user posted image

zivot je kratak-ili suvise dug -da bi sebi mogla da dozvolim taj luksuz da zivim lose

(odgovor članu Slavija)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Za pušače
božana

Koliko dnevno popušite cigara?

od 5 do 10 (50%)

od 10 do 20 (30%)

od 20 do 30 (9%)

od 30 do 40 (5%)

više od 40 (6%)

Ukupan broj glasova: 129

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here