Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 22.2.2011 17:03:27
|
|
|
|
Smikica
|
Ma pitam jer sam ga danas vodila kod privatnog doktora zato što sam se nešto uspaničila i ona me pita da li hoću da Pentaxim dobije privatno ili u DZ. I ja joj kažem da je muž bio bolestan prošle nedelje i da bih sačekala još par dana i ona meni kaže da je Mihajlo super, ništa mu ne fali i može da primi vakcinu. I ja kažem da bih ipak u DZ. Elem, posle dodjem kući i počne da me drma grlo, kašalj i tako to. I sad se mislim, šta ako doktorka u DZ kaže da primi Pentaxim sad u četvrtak, a on nema simptome a razboli se posle?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 22.2.2011 17:06:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih tražila da mi odlože za 7 dana.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 22.2.2011 17:11:12
|
|
|
|
Smikica
|
E nisam znala da to može, tako ću!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 23.2.2011 11:04:25
|
|
|
|
Smikica
|
Evo da napišem šta su mi rekli juče doktori. Nema veze ako je primio vakcinu dok je u periodu inkubacije, neće ništa da mu škodi, samo će se vakcina možda slabije primiti. I još jedna stvar, rekla je doktorka da mu ne prilazim bez maske zato što mu je imunitet poljuljan od vakcine.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 23.2.2011 11:12:30
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Smikica A šta ako ja imam grip, a beba je u periodu inkubacije i treba da primi vakcinu? Znam da treba napomenuti doktoru, ali možda doktor zaključi da bebi nije ništa a on se sutra razboli. Nemam pojma... Ja sam u ovom slučaju uvek čekala da prođe i eventualni period inkubacije.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.2.2011 10:45:00
|
|
|
|
ivaj
|
Malopre smo primili Pentaxim i nije puno plakala Videcu reakciju kasnije,sad spava. Inace,vakcini je rok do kraja novembra.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.2.2011 14:06:27
|
|
|
|
Jele
|
Bio mm u apoteci da kupi Vigantol, pa pitao i za vakcine, ima i 'novog' (iliti svežeg) Pentaxima i Infanrixa, oko 3500 din su.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.2.2011 14:10:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Jele Bio mm u apoteci da kupi Vigantol, pa pitao i za vakcine, ima i 'novog' (iliti svežeg) Pentaxima i Infanrixa, oko 3500 din su. Jel ima Vigantola ili nema?
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.2.2011 14:12:09
|
|
|
|
Olga75
|
sramota koliku su zbrku napravili sa tim vakcinama
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.2.2011 14:12:29
|
|
|
|
isidora88
|
alexx ima vigantola,od februara se ponovo prodaje
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.2.2011 15:26:00
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: Jele Bio mm u apoteci da kupi Vigantol, pa pitao i za vakcine, ima i 'novog' (iliti svežeg) Pentaxima i Infanrixa, oko 3500 din su. Jel ima Vigantola ili nema? Mm kupio, 200 din, Isidora je već pomenula
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.2.2011 18:56:55
|
|
|
|
Tanja011
|
Mame potreban mi je savet i vase iskustvo. Treba da vodim cerku na revakcinu pentaximom, medjutim u domu zdravlja mi je pedijatar rekao da ne kupujem pentaxim jer za revakcinu daju njihovu (Torlak) vakcinu. Ovo prvi put cujem pa me interesuje koju vakcinu su dali vasoj deci posle godinu dana? Prve tri doze je primila pentaxim i sad mi je nesto nelogicno da joj daju Torlak vakcinu. Narocito sto se bojim reakcije i visoke temperature. Hvala na odgovorima, Pozdrav
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.2.2011 19:30:58
|
|
|
|
Jele
|
Ne mogu oni to tebi odrediti, mi smo 4. dozu primili isto Pentaxim u DZ
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 25.2.2011 10:42:12
|
|
|
|
ivaj
|
Kod nas sve proslo super juce,ma kao da nije ni primila vakcinu Prezadovoljna sam.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.3.2011 11:48:53
|
|
|
|
Natalie018
|
Cao zene! Interesuje me da li sada ima pentaxim vakcina u prodaji? Je li problem da se nadju? Moj mali bi uskoro trebao da se vakcinise pa me interesuje.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.3.2011 11:56:07
|
|
|
|
isidora88
|
mateja je primio prvu dozu pentaxima i nije ni skontao da je dobio vakcinu,sve vreme se smejao,apsolutno nikakvu reakciju nije imao,ja sam prezadovoljna
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.3.2011 11:59:25
|
|
|
|
Natalie018
|
Super! Drago mi je sto vidim da nema nekih burnih reakcija na ovu vakcinu.. Isidora, pretpostavljam da je ima u prodaji i da nije problem da se nadje...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.3.2011 12:34:00
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam nasla lako i nisam cula da ih nema negde,tako da slobodno uzmu pentaxim
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 1.3.2011 15:10:34
|
|
|
|
choopa choops
|
Mi smo isto primili trecu dozu i sve proslo kako treba Inace rok je bio dobar (ja sam iz CG), ja provjeravala Sledeca je tek za 6 mjeseci, a mozda do tada bude i besplatna
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 8.3.2011 11:29:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Da li posle Pentaxima ili Infanrixa sme da se primi drzavna vakcina?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 8.3.2011 11:54:07
|
|
|
|
jovicaa
|
a da li posle drzavne vakcine sme da se primi pentaxim?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 8.3.2011 15:37:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Da li posle Pentaxima ili Infanrixa sme da se primi drzavna vakcina? Neša je primao pentaxim, pa onda poslednju dozu državnu. Zaboravlla sam objašnjenje, ali tako je savetovala njegova dr. Dakle, definitivno sme, a sad šta je bolje...ne znam.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 8.3.2011 22:37:36
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa a da li posle drzavne vakcine sme da se primi pentaxim?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 9.3.2011 8:35:38
|
|
|
|
ivaj
|
Sme,mi smo tako uradili. Prvo je primila onu u domu zdravlja a sad smo kupili pentaxim.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 9.3.2011 8:38:20
|
|
|
|
ivaj
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Mi smo isto primili trecu dozu i sve proslo kako treba Inace rok je bio dobar (ja sam iz CG), ja provjeravala Sledeca je tek za 6 mjeseci, a mozda do tada bude i besplatna I mi uskoro treba da primimo trecu dozu. E sad,ono sto sam primetila u kalendaru vakcinacije,to je da sad treba da primi 4 vakcine. I pojma nemam da li to pentaxim sve sadrzi ili onu hep b prima odvojeno? Evo tek sad vidim u ovom nasem kalendaru da u toku petog meseca ide pentaxim a u sestom hep b.Valjda
< Poruku je uredio ivaj -- 9.3.2011 8:40:32 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?