Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.4.2011 21:30:47
|
|
|
|
Olga75
|
kad je zvercicaa bila mala nije trebalo nista da se stavlja , samo da se ne kvasi previse dok je "gnojna" i ako pukne samo se malo pokupi ono sto je iscurilo ali se ne cedi i ne dira mada ko zna sta danas savetuju
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.4.2011 21:30:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni ja ne bih nista stavljala jer znam da je to normalna reakcija, ali kad mi je babica vec rekla, ja to uradila, i hvala Bogu sredilo se...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 18.4.2011 21:31:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR kad je zvercicaa bila mala nije trebalo nista da se stavlja , samo da se ne kvasi previse dok je "gnojna" i ako pukne samo se malo pokupi ono sto je iscurilo ali se ne cedi i ne dira mada ko zna sta danas savetuju Ma danas savetuju sve i svasta, ko ce ga znati...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 11.5.2011 21:56:43
|
|
|
|
Mala Loojka
|
Mi smo danas sa 3 meseca i 7 dana primili prvu dozu Pentaxima... Plakao je kad mu je dala, ali se smirio kada sma ga uzela. I evo ceo dan skoro spava... A ovako je ok, cim se on kezi i vriska kad se probudi :)
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 20.5.2011 15:09:51
|
|
|
|
Anoniman
|
A mi smo danas primili prvu dozu infanrixa
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.5.2011 22:38:57
|
|
|
|
nencydrew
|
Da li ima neko pozitivno iskustvo sa dz vakcinom? Stvarno mi je puno da dam 3x 3 800, jel toliko, ako sam razumela?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 24.5.2011 23:00:43
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Da li ima neko pozitivno iskustvo sa dz vakcinom? Stvarno mi je puno da dam 3x 3 800, jel toliko, ako sam razumela? Neka djeca uopste nemaju reakcije. Moja L je imala svaki put i temperaturu, otok Nisam htjela da rizikujem sa M, pa sam odmah kupila Pentaxim Inace da se pohvalim da je kod nas (CG) Pentaxim postao besplatan! Konacno nesto dobro.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 31.5.2011 20:34:55
|
|
|
|
Milicaa
|
Ne bih da vas plasim ali danas odem do DZ da dobije trecu vakcinu pentaxina i svratimo u apoteku da nam daju rezervisanu kad ono daju nam taj inf? bla bla ja sta cu uzmem pa cu pitati pedijatra,,,mi u dz kad beba pre nas nogica mu tri puta veca!!!mi pitamo da li moze kaze ne preporucuje tu nasu ta beba je primila...jbg ako neko zna kako da skladistim tu pentaxim...kupicemo je sutra ali od ove apoteke smo daleko dva sata...i treba da dobije prekosutra...help
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 31.5.2011 21:03:25
|
|
|
|
Mala Loojka
|
Pa koliko ja znam vakcina ne sme da se primi ranije, ali sme kasnije... mi zbog prehlade sa vakcinacijama kasnimo mesec dana... Sacekaj da dobiju Pent i onda idite da mu daju...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 31.5.2011 21:10:57
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Da li ima neko pozitivno iskustvo sa dz vakcinom? Stvarno mi je puno da dam 3x 3 800, jel toliko, ako sam razumela? Moja Nađa i Ognjen nisu imali reakcije ,nikakve.A Relja jeste ,temperaturu do 38.5 ali i to prođe brzo.
< Poruku je uredio bokicans -- 31.5.2011 21:11:16 >
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 31.5.2011 21:24:09
|
|
|
|
isidora88
|
mateja je primio pre par dana 3.dozu pentaxima,sve je bilo super,nije ni plakao.hrabrica moja ja sam prezadovoljna
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 31.5.2011 22:04:41
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Da li ima neko pozitivno iskustvo sa dz vakcinom? Stvarno mi je puno da dam 3x 3 800, jel toliko, ako sam razumela? cetiri puta
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.6.2011 21:27:39
|
|
|
|
Vika
|
Moj je isprimao tri doze Infanrixa i rekoše da više nećeno kupovati, a na moje pitanje a četvrta doza, odgovoriše mi da će primiti njihovu, jer navodno mora jednu živu? Ima li to smisla ili lupetaju
< Poruku je uredio Vika -- 2.6.2011 21:28:08 >
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.6.2011 21:30:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam da li mora, ali tako su i nama preporučili, i ja sam ih poslušala. Verujem da ne mora, jer znam more žena čija su deca primala samo pentaxim, ali eto...nije mi bilo o glavu da forsiram tu 4. dozu pentaxima.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.6.2011 21:33:12
|
|
|
|
Maya21
|
i moj Tadej je primio 4. dozu ove njihove iz DZ a sve pre toga je bio pentaxim... doduse i Nedja i ja smo vodile tad decu u isti DZ
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.6.2011 21:33:28
|
|
|
|
Vika
|
Neću ni ja da ih maltretiram, samo bih da se konsultujem sa vama... Tako mi je lakše da odlučim
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.6.2011 21:40:01
|
|
|
|
zoća
|
čekaj,čekaj nama su u DZ rekli da i 4. doza ide pentaxim sada mi tek ništa nije jasno IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ne znam da li mora, ali tako su i nama preporučili, i ja sam ih poslušala. Verujem da ne mora, jer znam more žena čija su deca primala samo pentaxim, ali eto...nije mi bilo o glavu da forsiram tu 4. dozu pentaxima.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.6.2011 21:46:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Iskreno, ja nisam zalazila u detalje, zbog čega mora ili ne mora. Pošto je to u celom DZ praksa, i sva deca su živa i zdrava, nisam dovodila u pitanje. Očigledno je da su, za divno čudo, mišljenja podeljena, i da može i 'vako i 'nako
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.6.2011 21:48:36
|
|
|
|
zoća
|
ili ona varijanta da je njima lakše ala pljujem po struci sram me bilo
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 2.6.2011 22:16:03
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Inace da se pohvalim da je kod nas (CG) Pentaxim postao besplatan! Konacno nesto dobro. Svaka čast Pretpostavljam da je to tako jer ne proizvodite domaću varijantu kao ovde Torlak, ili..?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 15.6.2011 18:52:49
|
|
|
|
Mala Loojka
|
POMOAGAJTEEE... Danas smo primili infanrix drugu dozu, umesto pentaxima, i sve je ok, osim sto mali slabije pomera tu nogu gde je uboden... Ja ga pipnem tu ali ne kuka. Pomera je ali dosta manje nego drugu... Nije ni otecena ni crvena... Jel to opasno... usr**a sam se ziva
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 15.6.2011 19:44:16
|
|
|
|
Olga75
|
meni je tako Marija posle drugpg DiTePer prosla sa rukom , nekako joj je padala ali je to mesto uboda bas doobro oteklo , trajalo je par dana , znam kako ti je stavljaj mu hladna obloge pa ces videti sta se desava
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 15.6.2011 20:37:44
|
|
|
|
Mala Loojka
|
Hvala ti na odgovoru... Njemu nije natekla ali je i dalje slabije pomera... Ma garant mu zivac neki zeznula pa ga boli pri pomeranju pa je zato manje pomera... Ne znam ni sama...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 15.6.2011 20:40:31
|
|
|
|
Olga75
|
ne verujem da je zeznula zivac , to je reakcija , stavljaj hladne obloge , bice to bolje vec sutra , sigurno
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 15.6.2011 20:52:02
|
|
|
|
Mala Loojka
|
Da natopim gazu hladnjikavom vodom i da drzim? Koliko dugo?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?