Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:10:48
|
|
|
|
Snelle
|
Mishice, mislim da ne može da se menja naziv teme, već samo pri pisanju novog posta promeniš naziv (kao što sam to ja sad učinila) i nastavljaš postove na poslednji.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:12:14
|
|
|
|
Mishica 77
|
Može moderator, Snelle.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:21:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam info da je jedini Pentaxim koji je sada na tržištu u Srbiji onaj Pentaxim kojem rok ističe u martu . To je to , više Pentaxima neće biti - bar mi tako natuknuše teta farmaceutkinje . Ja i moja mama smo zvale sve moguće apoteke po Srbiji i NI U JEDNOJ apoteci ne postoji Pentaxim sa rokom dužim od marta 2011. A kako mi "među nama" rekoše - neće ga ni biti , tj neće se uvoziti nove doze , nešto država zateže , kao navodno Torlak baca vakcine a Pentaxim se uvozi na litre . Ineče , u Bg-u po apotekama Pentaxim se može naći po cenama od 2600 do 3800 dinara , i svaki je martovski .
< Poruku je uredio BubaMira -- 19.2.2011 22:22:08 >
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:25:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta, moraćemo decu vakcinisati Torlakovim vakcinama jer ih oni bacaju!? Pa nek budu mudo i nek naprave koktel vakcinu od koje dete ne dobije 40 temp koja ga proganja 5 dana, i kupićemo Torlakovu! Nek se nose u 3 lepe!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:26:05
|
|
|
|
Anoniman
|
A kako stoje stvari sa Infanrixom?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:26:09
|
|
|
|
Vika
|
Bubo, imaš li info za Infanrix? Da im ne padne na pamet da i njega ne uvoze
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:27:14
|
|
|
|
Jele
|
Večito neka zajebancija oko lekova i vakcina, već mi ih je pun... Ni na šta se ne možeš osloniti u ovoj državi
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:29:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Za Infanrix ne znam , guska nisam pitala , ja se zakucala kad sam čula ovo za Pentaxim pa nisam ni pitala . Mislim da je sa njim stanje ok , valjda bi mi rekle ... Ja ću ovih dana ponovo da se bacim u istraživanje za Infanrix pa ću da pišem ovde ako bude šta problematično , ok ? Btw , Ja se nadam da je ovo za Pentaxim samo koska ... Nadam se da će ga ipak biti ... Prvo zbog naše dece , a drugo da ne bude da širim netačne informacije .
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:32:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam zaista zgrožena ako je istina i ako će da zabrane uvoz, jer mi ipak imamo pravo da biramo hoćemo li besplatan Torlak ili ćemo da pljunemo oko 4000 za Koktel vakcinu!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:34:57
|
|
|
|
Vika
|
stoka uvodi diktaturu na svim frontovima! hoću bre da platim i kupim šta JA hoću, a ne šta mi ONI kažu! grrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:37:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Veruj , znam da je SIGURNO svaki Pentaxim u Srbiji sa rokom samo do marta . Sigurno . A da li je to zbog države , uvoza , Torlaka , to ne znam jer sam to čula od žene preko fona koja radi u apoteci , možda je ta njena info o zabrani uvoza kao razlogu totalno tačna , a možda i totalna glupost . Znam samo da su mi bar njih 5 rekle da za sada nemaju najavu da će dobijati novi Pentaxim sa novim rokom , i to mi je dovoljno , razlog mi posle tako bljutave informacije nije ni bitan . Btw , očekujem sms od drugarice koja radi u apoteci u vezi Pentaxima , pa vam javljam .
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:43:50
|
|
|
|
Vika
|
Infanrixa?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 22:51:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma Bubo, nisam ja ljuta na tebe, ti samo nosiš loše vesti, nisi kriva. Malo sam nakrivo nasađena večeras, ovo je samo dolilo ulje na vatru! Jer moje dete sa ovakvim dermatitisom ne sme biti vakcinisano Torlakovim vakcinama, to je jedna od retkih stvari oko koje su se svi pedijatri koje smo posetili složili!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 19.2.2011 23:39:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Lepe vesti . Kaže drugarica da je ta frka sa Pentaximom bila samo par nedelja i da je čula da će izgleda stići novi Pentaxim , javiće kad i ako bude . Inače u apoteci "Bulevar" su mi rekli da i dalje nemaju Pentaxim i potvrdili priču o nestašici , ali da će u ponedeljak imati informaciju da li će ga biti ili ne . Inače , rizikovaću da izdam drugaricu , ali reći ću da mi je rekla da je istina da se nešto mulja oko Pentaxima .
< Poruku je uredio BubaMira -- 19.2.2011 23:41:54 >
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 20.2.2011 12:27:45
|
|
|
|
Jeca*
|
evo ispravila sam u prvoj poruci, ove poslednje poruke imaju pravilan naziv INFRANRIX. Samo vas molim ne citirajte medju poruke jer u njima je pogresan naziv vakcine hvala
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 20.2.2011 20:53:22
|
|
|
|
Vika
|
Jeco, pravilan je INFANRIX
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 21.2.2011 15:26:37
|
|
|
|
Smikica
|
Aaaaaaaaa! Ja mislila da dajem Pentaxim, al sad sam se istripovala oko ove priče sa rokom upotrebe, idem da zovem apoteke!!!
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 21.2.2011 17:20:31
|
|
|
|
Smikica
|
Sad zvala apoteke Beograd, imaju Pentaxim kojem rok ističe 12og 2011. Sad mi je lakše.
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 21.2.2011 23:40:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Hm cekajte ...ja ne znam do kada je rok ovim nasim vakcinama, ali ako je do marta, a M treba da je primi u cetvrtak, znaci bilo bi bolje da ih preskocimo Sutra cu da pitam bas u apoteci. Kod nas ih drzi samo jedna jedina apoteka.
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 22.2.2011 10:14:30
|
|
|
|
mihi
|
MIloš je prošlo srede primio Pentaxim koji sam ja kupila još u oktobru ali bio je slinav, kašljav i primio ga 16 februara rok tajanja je bio kraj marta. Vakcina je ispravna u roku je trajanja i sve je ok. Šta vi mislite da će da bace te Pentaxime, uradiće analize u zavodu za Farmaciju i produžiće mu rok za 1 god, dok se ne potroši.
< Poruku je uredio mihi -- 22.2.2011 10:15:18 >
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 22.2.2011 16:41:33
|
|
|
|
Smikica
|
A jel sme da primi vakcinu kad je slinav i kašljav?
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 22.2.2011 16:43:50
|
|
|
|
minna
|
Ja mislim da ne, ali to bi trebalo dr da proceni u svakom slucaju
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 22.2.2011 16:48:34
|
|
|
|
Smikica
|
A šta ako ja imam grip, a beba je u periodu inkubacije i treba da primi vakcinu? Znam da treba napomenuti doktoru, ali možda doktor zaključi da bebi nije ništa a on se sutra razboli. Nemam pojma...
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 22.2.2011 16:50:43
|
|
|
|
minna
|
Nemam pojma veruj mi, napisace ti neko ako zna
|
|
|
|
RE: Pentaxim i Infanrix vakcina 22.2.2011 16:53:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Verovatno lekari neće reskirati da daju bebi vakcinu.
< Poruku je uredio Tash -- 22.2.2011 16:54:10 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?