|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako uspavljujete bebu?
7.3.2011 9:09:20   
Nensi*
Vuk se nocas budio samo u 5h user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 551
7.3.2011 9:10:18   
lesica
user posted image user posted image user posted image za Vuka

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 552
7.3.2011 9:13:14   
Nensi*
Samo da to nije jedina noc,da bude tako stalno...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 553
7.3.2011 9:14:15   
lesica
Bice,bice-jedna po jedna i spavace!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 554
7.3.2011 11:22:06   
minna
Ja sam nocas pokusala da mu uvalim caj... U 20h je sisao posle kupanja, onda je zaspao i oko 22 - 22:30 se probudio i smejao se...tad sam mu dala caj, popio je 50ml i nastavio da spava. Onda se probudio u 1 i popio 100ml (toliko sam imala caja, trebalo je da skuvam vise) i ostao budan i nastavio da urla... E onda sam morala da mu dam da sisa. Posle se budio jos 2 puta...jednom nastavio da spava kad sam mu vratila dudu i pomazila ga a drugi put je sisao.

E sad, mene zanima da li to sto je popio 100ml caja znaci da je bio zedan, gladan ili ni jedno ni drugo?
Nocas cu da skuvam vise pa ce bas da vidim kako ce da se ponasa

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 555
7.3.2011 11:34:40   
bebablue
Minna, u odnosu na moju bebu, mislim da je tesko da procenim da li je gladna tj. zedna. Moguce da nekad jeste zedna, zbog grejanja, toga sta je vecerala mozda, ali u sustini mislim da se bebe bude isto kao i mi u toku noci, samo sto nekako ne znaju da se uspavaju, tj. da nastave da spavaju bez nekih "rituala", a za bebe je neko cuckanje, tipa vode, dude, caja, ili sisanje, nekako najbrze da se uspavaju, i generalno mislim da nije toliki problem u zedji vec u nemogucnosti da kao mi odrasli, samo okrenu glavu na drugu stranu i nastave da spavaju, vec traze nasu pomoc.user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 556
7.3.2011 11:37:21   
minna

IZVORNA PORUKA: bebablue

Minna, u odnosu na moju bebu, mislim da je tesko da procenim da li je gladna tj. zedna. Moguce da nekad jeste zedna, zbog grejanja, toga sta je vecerala mozda, ali u sustini mislim da se bebe bude isto kao i mi u toku noci, samo sto nekako ne znaju da se uspavaju, tj. da nastave da spavaju bez nekih "rituala", a za bebe je neko cuckanje, tipa vode, dude, caja, ili sisanje, nekako najbrze da se uspavaju, i generalno mislim da nije toliki problem u zedji vec u nemogucnosti da kao mi odrasli, samo okrenu glavu na drugu stranu i nastave da spavaju, vec traze nasu pomoc.user posted image

Pa i ja pre mislim da je to nego da je gladan...nego mi nije jasno sto onda malo ne posisa da se uspava nego on sisakao da je bas gladan...
Ma to ja verovatno samo trzim neki izgovor za ovo sto je navikao takouser posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 557
7.3.2011 11:39:07   
Didy

IZVORNA PORUKA: minna

E sad, mene zanima da li to sto je popio 100ml caja znaci da je bio zedan, gladan ili ni jedno ni drugo?

Ni jedno ni drugo. Znači da ne zna sam da zaspi, već mu treba pomoć. Iz mog iskustva, tek kad smo sve ukinuli (mleko, čaj, ljuljanje, pričanje...) počeo je da spava celu noć. Tj. kad je shvatio da se džabe budi i da ništa neće dobiti, shvatio je da mu je bolje da spava.
Nudi vodu, ako je žedan, piće nju. Ako nju ne pije, znači da samo traži utehu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 558
7.3.2011 11:40:18   
bebablue

Pa i ja pre mislim da je to nego da je gladan...nego mi nije jasno sto onda malo ne posisa da se uspava nego on sisakao da je bas gladan...
Ma to ja verovatno samo trzim neki izgovor za ovo sto je navikao takouser posted image

Moja smizla hoce vodu nocu svaki put kad se probudi i svaki put vuce kako blesava, ali bas svaki put, u opste ne odbija vodu, a to je jedini nacin da kako-tako nastavi da spava, a da je ne uzimam po nebrojeno puta u ruke da sisauser posted image user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 559
7.3.2011 11:41:19   
bebablue

IZVORNA PORUKA: Didy

Ni jedno ni drugo. Znači da ne zna sam da zaspi, već mu treba pomoć. Iz mog iskustva, tek kad smo sve ukinuli (mleko, čaj, ljuljanje, pričanje...) počeo je da spava celu noć. Tj. kad je shvatio da se džabe budi i da ništa neće dobiti, shvatio je da mu je bolje da spava.
Nudi vodu, ako je žedan, piće nju. Ako nju ne pije, znači da samo traži utehu.

Didy, moja stalno hoce vodu, kadgod je ponudis povucice...A kako da ukinem vodu, imam utisak da ce da place do iznemoglosti?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 560
7.3.2011 11:41:50   
minna
To sdam ustvari pomislila jer ranije nije hteo caj nego samo da sisa...ni preko dana ga nece... ali ipak si u pravu da je samo to da ne zna da se uspava sam

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 561
7.3.2011 11:47:00   
Didy

IZVORNA PORUKA: bebablue

Didy, moja stalno hoce vodu, kadgod je ponudis povucice...A kako da ukinem vodu, imam utisak da ce da place do iznemoglosti?

Verovatno je njoj cucla uteha. Ne verujem da je toliko žedna. Kad pređete na čašu, videćeš. Stefanu sam skroz ukinula flašicu sa godinu i po. Od tad ni vodu ne pije noću. Valjda ga mrzi jer mora da ustane da bi popio iz čaše.user posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 562
7.3.2011 11:50:20   
bebablue
Ja pokusavam nocu kad se probudi da je pomazim, ususkam, ali i dalje place, onda joj dam dudu, a onda ne prodje 5 minuta place, dam joj vodu ona zaspi, a nekad joj posle vode dam dudu pa tek onda se uspava.
I to tako u nedogled...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 563
7.3.2011 12:44:29   
New Mom
Scenario noćašnji:
zaspala je oko 22h. Čim sam skopčala da je pospana pravac u krevetić (doduše, tako se inače od početka sama uspava). Budila se oko 3.25h, prvo je gunđala, pa kenjkala, pa se rasplakala. Pustila sam je nekih 2-3 minuta tako, ušla u sobu, ona stoji i plače. Spustim je da legne, njen plač dostigne 4.oktavu, malo sam je mazila po stomačiću nekih pola minute i izašla iz sobe. Plakala je, pa onda palčić i jecaji, pa palčić i uzdasi, pa na kraju zaspala. Bilo je 3.37h (morala sam da pogledam na sat). Probudila sam je ja u 6h jer sam morala zbog faxa, mislim da se ne bi još budila, a nastavila je posle da spava do 8.15h (njeno standardno vreme za ustajanje).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 564
7.3.2011 13:00:14   
Didy

IZVORNA PORUKA: New Mom

Scenario noćašnji:
zaspala je oko 22h. Čim sam skopčala da je pospana pravac u krevetić (doduše, tako se inače od početka sama uspava). Budila se oko 3.25h, prvo je gunđala, pa kenjkala, pa se rasplakala. Pustila sam je nekih 2-3 minuta tako, ušla u sobu, ona stoji i plače. Spustim je da legne, njen plač dostigne 4.oktavu, malo sam je mazila po stomačiću nekih pola minute i izašla iz sobe. Plakala je, pa onda palčić i jecaji, pa palčić i uzdasi, pa na kraju zaspala. Bilo je 3.37h (morala sam da pogledam na sat). Probudila sam je ja u 6h jer sam morala zbog faxa, mislim da se ne bi još budila, a nastavila je posle da spava do 8.15h (njeno standardno vreme za ustajanje).

Pa super vam je scenario!user posted image Po meni je samo poenta ne davati im hranu noću i prestaće da se bude kad shvate da ih ništa ne čeka u sred noći kad se probude.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 565
7.3.2011 14:34:54   
goda
Ja nisam ništa drastično pokušavala,ima vec jedan period jede u 20 h kašicu pa doji i zaspi sledeće buđenje je ili u ponoć da doji ili prespava i budi se u 6h da doji,nekad nastavi spavati do 8h nekada ne. U svakom slučaju sama sebi podešava vreme buđenja za klopu.
Vode svakako pije veoma malo i preko dana više pije sok od kompota brusnice i marelice pošto prave sokiće neće gospođica.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 566
7.3.2011 14:52:06   
Snelle
NM, pa vi uopšte nemate problem sa spavanjem!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 567
7.3.2011 22:23:22   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Snelle

NM, pa vi uopšte nemate problem sa spavanjem!

Pa šta da radim kad je eto prvo veče za ovih 9 i kusur meseci koje me je poslušala bilo ono koje sam izabrala za okretanje drugog lista? Preduhitrila me.

Nego imam pitanje. Gledala sam (i zapisala kod kreveta) onu satnicu oko dužine vremena koje se pušta da plače. I sad glupostuser posted image : je l' se ti dani resetuju ili ne? Tj., ako je sinoć prošlo kako je prošlo, je l' danas gledam kao drugi dan, ili ne? Da znam noćaš šta da radim.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 568
7.3.2011 22:24:25   
New Mom
Bože kako sam ovo sastavila?user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 569
8.3.2011 20:54:36   
New Mom
Sinoć je bila otprilike ista priča. Iskreno se nadam da smo na dobrom putu i da ćemo skroz pajkiti cele noći skooorooo.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 570
9.3.2011 0:48:47   
choopa choops
M je u kosari od kolica u kuhinji, place vec ne znam ni sama koliko user posted image user posted image user posted image user posted image

Budan je od 22h i nikako nije htio da zaspe i negdje iza ponoci sam ga stavila tako pa idem po onoj metodi 3+4+5+6+7...minuta user posted image On ne prestaje!

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 571
9.3.2011 1:02:15   
Anoniman
moja beba je napunila 6 meseci pre 2 dana, i od tada haooosssss!
Do sada je jeo u 20h, spavao do 2 (nekada 4), pa do 6 i produzio do 8-9, a ako je ustajao u 4, onda se nije budio u 6. Uspavljivala sam ga jako jednostavno, u krilu uz pesmicu i blago drmusanje za 2min.
Od juce mi se otima iz ruku, ne mogu tako da ga uspavam, sinoc je budio da jede u ponoc (???), ali da ne gresim dusu, posle se nije cuo do 6, pa do 9. :) Veceras sam ga do kraja spustila na krevet, on se vrteo, vrteo, kako kmekne, ja mu dunem u lice, pa je zaspao, ali sam zaspala i ja.
Nadam se da je ovo prolaznog tipa, da ce recimo zub da mu izraste sutra ujutru. :)

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 572
9.3.2011 1:06:49   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Tash

moja beba je napunila 6 meseci pre 2 dana, i od tada haooosssss!
Do sada je jeo u 20h, spavao do 2 (nekada 4), pa do 6 i produzio do 8-9, a ako je ustajao u 4, onda se nije budio u 6. Uspavljivala sam ga jako jednostavno, u krilu uz pesmicu i blago drmusanje za 2min.
Od juce mi se otima iz ruku, ne mogu tako da ga uspavam, sinoc je budio da jede u ponoc (???), ali da ne gresim dusu, posle se nije cuo do 6, pa do 9. :) Veceras sam ga do kraja spustila na krevet, on se vrteo, vrteo, kako kmekne, ja mu dunem u lice, pa je zaspao, ali sam zaspala i ja.
Nadam se da je ovo prolaznog tipa, da ce recimo zub da mu izraste sutra ujutru. :)

Tash ja se nadam da je slucajnost user posted image user posted image

M je zaspao, nakon osme minute. Znaci pocela sam sa 3 min. Znaci zaspao je nakon ukupno 40 minuta user posted image Uzasno se osjecam, ali pukla sam nocas. Pukla! user posted image user posted image user posted image user posted image

I sad sto je najgore ne znam kako dalje? Sta da radim? Da li da ga ostavim u kuhinji, a ja spavam u dn boravku za slucaj da se probudi pa da mozemo opet da galamimo, ili da idemo u sobu...Nemam ni knjigu ni nista, naprasno sam ovo odlucila i potpuno sam nespremna. Aaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 573
9.3.2011 1:14:01   
Anoniman
ja ne znam da ti pomognem. Sve odbijam da procitam sve vase postove o ovom u nadi da mi nece trebati, ali koliko sam videla, Nensi je negde napisala da se mora sprovoditi i danju i nocu da bi bilo ucinkovito.

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 574
9.3.2011 1:19:14   
choopa choops
Ma evo trazim stopedesetsest stranica ove teme da nadjem pise li igdje, ali nema izgleda nista osim tog nensinog posta user posted image Ubicu se majke mi!user posted image Ne mogu da nadjem neko iskustvo??? idem dalje da citam...

Tash iskreno se nadam da je Mare dobar decak, i da neces ovo docekat user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
SEBAMED BOŽIĆNO DARIVANJE na Ringeraji!
SEBAMED je za Ringerajce pripremio divne božićne poklone za celu porodicu!

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here