|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako uspavljujete bebu?
9.3.2011 1:29:14   
choopa choops
Idem u krevet...ako se probudi probacu prvo sa shhhhshshs, ako nista dacu mu da jede...Ne znam vise...Idem tamo da lezim i da se grizem kako sam dobra majka user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 576
9.3.2011 7:44:28   
Ivanka 75
Iva se dere/buni/kmeci u krevecu od 7 jutros! Ima po koju suzicu ali resila sam nema sanse da je uzmem! Nahranila sam je i mora zaspati u nekom trenutku!
Malopre je bas dreknula/zavristala i kad sam pposla da provirim ona se ucuta. Verovatno je nasla neku igracku oko sebe...
Opet je cujem, kmeci...

Direktna veza do poruke: 577
9.3.2011 8:24:19   
ivaj
Ivanka a sta ti to pokusavasuser posted image
Nisam u toku.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 578
9.3.2011 10:04:11   
Anoniman
choopa, kako je prosla noc?

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 579
9.3.2011 10:08:48   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: ivaj

Ivanka a sta ti to pokusavasuser posted image
Nisam u toku.

Ma ne pokusavam nista, juce je primila vakcinu pa sad kenjka, valjda dok se virusi ne "prime". Nego sam celu noc dezurala, budila se na svakih pola sata a od 7 jutros malo lezi mirna, zgrabi neku igracku igra se pa valjda kad joj dosadi resi da se dere, opet nadje igracku pa se smiri! Ne place, nema suza, a sveki me nervira pitanjima "pa  jesi li je uzela kad place?! Jok, ja sam totalni kreten, mrzim svoje dete!

Da rezimiram! Resila sam da se ne obazirem na svako njeno kmek!

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 580
9.3.2011 10:12:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ma evo trazim stopedesetsest stranica ove teme da nadjem pise li igdje, ali nema izgleda nista osim tog nensinog posta user posted image Ubicu se majke mi!user posted image Ne mogu da nadjem neko iskustvo??? idem dalje da citam...

Tash iskreno se nadam da je Mare dobar decak, i da neces ovo docekat user posted image

choopa , mi smo to radili , imas u temi koliko beba spava nocu  pa procitaj ima nas jos user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 581
9.3.2011 14:08:04   
choopa choops
nema vremena sad da [isem detaljno.

nista budio se nocas prvi put oko 4h, probala sam shhh nije uspjelo, pa sam ga uzela da mu dam da jede i da ne probudi L user posted image Jbg. nakon toga se budio jos samo 2 puta do jutra sto je super. Popodne je odspavao u autu, kao i inace. A sada sam ga opet stavila u krevetac i plakao je do 8me minute opet user posted image Nocas cu da posaljem L kod babe, tako da mogu s mirom da pokusavam s ovom metodom.

Hvala user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 582
9.3.2011 15:15:38   
ivaj
Moja Jeca zaspi svako vece sama u krevecu.
Ali samo uvece.I citam vase postove pa resih juce da probam tako i preko dana-ma kakvi,nema sanse!

Necu vise ni da pokusavam,po danu se uspava uz mleko ili u kolicima,najbitnije mi je vece.

Direktna veza do poruke: 583
9.3.2011 16:03:57   
Anoniman
I Marko se budio u 4h, jeo i nastavio do 7.30.
Ja ne planiram da mu ukidam to u 4, izbaciće sam.

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 584
9.3.2011 17:32:54   
ivaj
A ima li neko ideju kako produziti spavanje ujutru?(al' sam optimistauser posted image )

Ne stvarno,nervira me kad se budi u 6,pola 7.Ajde sto sam ceo dan kao zombi,nego sto se i njoj samoj sve poremeti.Cesto spava uglavnom po malo,onda se naspava preko dana i vise nego sto bi trebalo pa se sutradan opet rano budi i sve tako.

Par dana je bilo super kad je uhvatila neki ritam i budila se u osam.Onda nam se znalo i kad jede i kad spava,ovako nista.

Da napomenem,roletna nam je spustena skroz,znaci u sobi je mrak.
Ne mogu uvek ni da je nudim hranom ako je npr prethodno jela(nekih sat vremena ranije).Sta da radim?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
9.3.2011 19:30:51   
New Mom
ivaj, to ne znam šta da ti savetujem jer nisam tako nešto uspevala, ona kad hoće tad se probudi i to je to.

Sinoć je bilo teško, mislim da se mali milion puta probudila (bukvalno se ne sećam koliko puta sam ustala). Stoji i vrišti. Glava me ubija ceo dan. Još jedna ovakva noć i upucaću se.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 586
9.3.2011 20:50:11   
Anoniman
Ja nisam za spuštanje roletne, mislim da bebe treba da znaju kad je dan a kad noć, šta je dnevno a šta noćno spavanje.
Noću se spava, a danju odmara. user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 587
9.3.2011 20:50:48   
minna

IZVORNA PORUKA: New Mom

ivaj, to ne znam šta da ti savetujem jer nisam tako nešto uspevala, ona kad hoće tad se probudi i to je to.

Sinoć je bilo teško, mislim da se mali milion puta probudila (bukvalno se ne sećam koliko puta sam ustala). Stoji i vrišti. Glava me ubija ceo dan. Još jedna ovakva noć i upucaću se.user posted image

ovo se meni desava nekad da ne mogu ujutru da se setim koliko sam puta ustala i koliko je puta sisao, a svaki put bas pogledasm na sat i upamtim koliko je i posleuser posted image

ivaj a jeste li probali da pomerite kupanje h vremena kasnije mozda, ili mislis da to ne bi upalilo?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 588
9.3.2011 20:52:06   
minna

IZVORNA PORUKA: Tash

Ja nisam za spuštanje roletne, mislim da bebe treba da znaju kad je dan a kad noć, šta je dnevno a šta noćno spavanje.

ili mozda nocu se divlja i zeza mama a danju odmarauser posted image

i ja volim da zna kad je dan a kad noc, nije da nam nesto mnogo pomaze, ali ipak

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 589
9.3.2011 20:59:37   
ivaj

A sta da radim kad svane u pet sati,pa nam jos soba na suncanoj strani?
Danju ih naravno ne spustam ali nocu moram.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 590
9.3.2011 21:11:38   
lenaa
legnem kraj nje i zagrlim je, tako ja uspavljujem moju bebu

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 591
9.3.2011 23:21:33   
Anoniman

A sta da radim kad svane u pet sati,pa nam jos soba na suncanoj strani?
Danju ih naravno ne spustam ali nocu moram.

I moj je celom duzinom na suncanoj strani, ipak ne odustajem od toga da roletnu ne koristim. I Marko ume da ustane u 6-6.30, ali cesce spava do 7.30-8, dok Luka ne dodje da nas pita dal spavamo. :)

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 592
9.3.2011 23:22:58   
Iwana87
Meni neke stvari nisu bas jasne,ne provaljujem.Kuci ,dok nismo dosli kod mojih spavanja nije bilo,zalila sam se vec sto puta.Od prvog dana od kad smo kod mojih,zaspi uvece oko 9,varira pola sata plus minus,i spava do pola sedam ujutru sa povremenim budjenjem,u pocetku dva puta sad cesto izgleda zub na pomolu.preko dana odvali dva puta po 1 ili jednom dva sata jednom sat.Sta je to drugacije tamo nego ovde.Isto jede,isto ga umaram,ne razumem.Za budjenje nebih ni pokusavala ako bi spavao od devet i tamo.Nek on zaspi ,kad se razbudi nocu to je 5 minuta sisanja,cisto stavi u usta povuce dva puta i nastavi dalje.Ili ce sam promeniti to ili ce mleko nestati pa mu vise nece biti zanimljivo nadam se.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 593
10.3.2011 4:05:17   
vukosava
za sad - stavim je da se igra sa visecim lutkicama u baby gym-u dok ne ogladni, dam joj pola planiranog da jede, okupam, obucem, zamotam u ono cebence swadlle, nahranim do kraja i ona sama zaspi... onda je prebacim u krevetac... kupam je svaki drugi dan a kad je ne kupam to isto samo perem gde su joj pelene i tako isto zaspi.. u krevecu spava nocu a danju u dnevnoj sobi dremka ili na onoj stolici sa vibracijama ili ispod lutkica u baby gym-u

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 594
10.3.2011 4:07:17   
vukosava
IZVORNA PORUKA: minna

i ja volim da zna kad je dan a kad noc, nije da nam nesto mnogo pomaze, ali ipak

e ja isto - kad svane dizem sve venecijanere a cim se smrkne prigusujem svetlo da je pripremam za spavanjac... i spavacu sobu koristim samo nocu a dnevnu danju

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 595
10.3.2011 8:54:40   
Anoniman

A ima li neko ideju kako produziti spavanje ujutru?(al' sam optimistauser posted image )

Ne stvarno,nervira me kad se budi u 6,pola 7.Ajde sto sam ceo dan kao zombi,nego sto se i njoj samoj sve poremeti.Cesto spava uglavnom po malo,onda se naspava preko dana i vise nego sto bi trebalo pa se sutradan opet rano budi i sve tako.

Par dana je bilo super kad je uhvatila neki ritam i budila se u osam.Onda nam se znalo i kad jede i kad spava,ovako nista.

Da napomenem,roletna nam je spustena skroz,znaci u sobi je mrak.
Ne mogu uvek ni da je nudim hranom ako je npr prethodno jela(nekih sat vremena ranije).Sta da radim?

Ivaj ja sam je prvo `naucila` da spava danju pa tek onda nocu . I kod nas su otvorene roletne .. Posto sam mesecima ustajala u 04 , morala sam postepeno da odlazem vreme stavljanja na spavanje pre podne sto znaci sve vise sam odlagala stavljanje u krevet dok nisam dosla do 09:30 i tek onda je stavim da spava , sad spava od 10-12 i tako svaki dan , bitno je da je stavljas u isto vreme , ona ce u pocetku da se buni normalno ali ti nemoj previse da joj pomeras to prvo spavanje vec malo po malo , popodne Petra spava u 15-17 i to je to , uvece u 20 kupanje i zaspi posle dojenja .. Dakle kad ustane ujutru ti joj odredi kad treba da spava i ona ce vremenom da produzi to vreme , Petra posto je ustajala u 04 sada spava do 06 ili najkasnije pola 7 ali to meni odgovara tvoja beba ce mozda malo duze , srecno user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 596
10.3.2011 10:22:45   
ivaj
Da li se to meni cini ili mene skoro niko nije razumeouser posted image
Nemamo mi problema sa dnevnim spavanjem,pa ni tim prvim jutarnjem.I preko dana normalno spava u dnevnom boravku pod dnevnom svetloscu,bez ikakvih roletni.

Ja sam pricala za noc i budjenje ujutru.Mislila sam da li ima sanse ako se budi u 6 da nastavi da spava jos malo?

Mozda mi samo mozak jos uvek nije proradio ali ja tako shvatih vase postoveuser posted image

ribizla,hvalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 597
10.3.2011 10:34:01   
Anoniman
Ivaj ja sam to budjenje pomerila upravo kasnijim stavljanjem na spavanje pre podne user posted image Dakle kad se probudi ujutru ja je drzim budnu duze nego sto je ona htela , ona bi spavala odmah oko 8 a ja sam postepeno pomerala do 10 jel razumes user posted image Onda se ona vremenom KASNIJE budila ujutru zbog tog veliko jaza do prvog spavanja pre podne user posted image Ne znam kako da ti objasnim bolje user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 598
10.3.2011 11:18:52   
ivaj
Aaaaaaaaa,tek sad shvatilauser posted image
Kazem ja da mi mozak jos nije proradio.

Cekaj,onda se tvom detetu ne isplati da ustaje jer zna da nece moci da spava kad mu se bude prispavalouser posted image Nego mora dobro da se ispava i pripremi za predstojeci dan!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 599
10.3.2011 11:21:57   
Anoniman
hahah pa otprilike user posted image Bez sale , dok sam je navikavala na taj raspored , morala sam i da je budim i da je stavljam u odredjeno vreme da spava , dakle ako ne zaspi kad `treba` to se racuna kao da je zaspala i onda ako zaspi kad `ne treba` ja je budim ! Trebalo nam je nedelju dana otprilike ..

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zašto toliko volimo bucmaste obraze kod beba?
Pročitajte više o tome zašto su bucmasti obrazi normalni i zdravi za bebu i zašto roditelji ne bi trebalo da brinu o tom...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here