Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:05:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: olga75 Snelle, ni ja nisam kupovala hodalicu , vrlo lepo je puzala , pa i prohodala i eto Ma ja mislim da to nema veze sa tim kad ce da prohoda... Nikakve.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:05:37
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Tash Nemaš dubak, ne daješ bebi tečnosti... ja ne znam šta ćemo sa tobom? Dajte lomaču
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:06:38
|
|
|
|
marija32
|
Snelle , branicu te do kraja
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:06:41
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Ja sam cerku stavljala od 9 meseca jedno mesec dana, pozajmili smo ga bili, medjutim sada su oko mm sve neki dusebriznici koji ga "truju" kako je dubak katastrofa- sto je u neku ruku i tacno, ali je katastrofa za 1% dece, tako da malog necu ni stavljati u dubak. Inace mi je stan katastrofa, ogradica, stolica za hranjenje, kisobran kolica, klasicna kolica, njanjalica, jos i dubak i zivecu na plafonu. skroz te razumem
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:07:39
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: nensi27 IZVORNA PORUKA: olga75 Snelle, ni ja nisam kupovala hodalicu , vrlo lepo je puzala , pa i prohodala i eto Ma ja mislim da to nema veze sa tim kad ce da prohoda... Nikakve. Svi prohodaju,neko pre,neko kasnije...
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:08:32
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: Tash Nemaš dubak, ne daješ bebi tečnosti... ja ne znam šta ćemo sa tobom? Dajte lomaču Evo, pokloni ću ti ja moju. Džabe joj je baba forsirala da joj to treba, nije bila ukupno možda 5 puta u tome, a od kako je naučila da stoji, mislim nijednom.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:09:09
|
|
|
|
Olga75
|
naravno da nema veze hodalica sa tim kad ce prohodati nije hodalica ona koja to ubrzava ili usporava ja sam jednostavno istog stava kao i Marijin ortoped i nisam je stavljala
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:09:22
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Snelle , branicu te do kraja Marija, ne daj im da viču uaaaa kad budem na lomači Već zamišljam Tashu kako prva potpaljuje vatru
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:09:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: marija32 Snelle , branicu te do kraja Marija, ne daj im da viču uaaaa kad budem na lomači Već zamišljam Tashu kako prva potpaljuje vatru
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:11:31
|
|
|
|
marija32
|
Tash, ako se budes drala na Snelleta, i ovo
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:12:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Tash, ako se budes drala na Snelleta, i ovo Neka, neka, a ja ti rekla za Galsanu!
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:13:03
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: olga75 naravno da nema veze hodalica sa tim kad ce prohodati nije hodalica ona koja to ubrzava ili usporava ja sam jednostavno istog stava kao i Marijin ortoped i nisam je stavljala Nas fizijatar strogo zabranjuje dubak, ali ako on zna kako da sprecim povracanje kad dete puzi, rado cu ga poslusati.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:13:53
|
|
|
|
marija32
|
Tashhhh
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:14:33
|
|
|
|
madre
|
molim vas da mi neko objasni zasto se konkretno dubak ne preporucuje???? nismo ga jos kupili ali se razmisljam...
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:15:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Tashhhh E, Snelle, sad si naderala!
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:16:04
|
|
|
|
marija32
|
Madre, zbog kukova valjda, i ako mozes, pozajmi ga, kao i ogradicu
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:16:57
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Madre, zbog kukova valjda, i ako mozes, pozajmi ga, kao i ogradicu sta zbog kukova? ako moze konkretnije
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:19:00
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: marija32 Tashhhh E, Snelle, sad si naderala! Neću vičem više Madre, nas je pedijatrica isto posavetovala da ne uzimamo dubak, jer kaže da opterećuje kičmu. A ja sam čitala da deca pogrešno nauče da hodaju, na prstima (mada se to naravno vremenom ispravi), pri hodanju naginju ka napred, jer to i u dubku rade, i kad treba da hodaju, ne osećaju sigurnost koju osećaju u dubku. Tasho, molim bez komentarisanja ovog posta edit: ne opterećuje kičmu, nego kukove
< Poruku je uredio Snelle -- 26.2.2011 23:21:23 >
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:19:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas kazu sto manje.... ona bas voli da se voza, svuda po stanu me prati, uziva... i vozi 200 na sat
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:22:54
|
|
|
|
Snelle
|
Madre KLIK
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:23:05
|
|
|
|
marija32
|
Ma i ja sam misljenja da preterano ostavljanje deteta u dubku moze da steti, a na 30 min dnevno, kao sto sam ja cerku, ne smeta.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:25:54
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Snelle edit: ne opterećuje kičmu, nego kukove I kičmu i kukove.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:27:28
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: marija32 Tashhhh E, Snelle, sad si naderala! Neću vičem više Madre, nas je pedijatrica isto posavetovala da ne uzimamo dubak, jer kaže da opterećuje kičmu. A ja sam čitala da deca pogrešno nauče da hodaju, na prstima (mada se to naravno vremenom ispravi), pri hodanju naginju ka napred, jer to i u dubku rade, i kad treba da hodaju, ne osećaju sigurnost koju osećaju u dubku. Tasho, molim bez komentarisanja ovog posta edit: ne opterećuje kičmu, nego kukove Bas iz ovog razloga sam i odustala od dupka.Una ga je koristila jako kratko, i kad sam videla da se nakon sto izadje iz njega gornjim delom tela naginje ka napred dok hoda prestala sam da je stavljam u njega. Zapravo stavljala sam je i dalje ali samo dok jede jer je tad bila u periodu kad je odbijala stolicu za hranjenje,ali nije vise hodala u njemu. Drugo dete sigurno necu stavljati u dubak,mozda samo dok jede,kao Unu I nas pedijatar je protiv koriscenja dupka.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:30:12
|
|
|
|
Vika
|
Ja ga neću nabavljati iz razloga koje je navela Snele... Nadam se da neću biti toliko očajna kada dođe vreme pa da se predomislim
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:50:32
|
|
|
|
Verus
|
Ja imam skakalicu u kojoj sedi i skakuce to najvise voli, i imam neki dubak tj. exersaucer ili kako se vec zove-tu moze da sedi i da hoda u krug, znaci ne ono na tockove gde moze na sve strane...kupila sam i nije htela, pa sam vratila nazad..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?