Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 3.3.2011 22:34:11
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tash Zašto je bolje da beba hoda u krug ili skače, nego hoda u napred? Ni meni ovo nije jasno? Verus da li je ovo rotirajuce cudo dozvoljeno u Americi/Kanadi? Mislim da li doktori kazu da smije u to, a ne smije u dubak? Ili jednako vazi i z ajedno i za drugo?
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 3.3.2011 23:05:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Tash Zašto je bolje da beba hoda u krug ili skače, nego hoda u napred? Ni meni ovo nije jasno? Verus da li je ovo rotirajuce cudo dozvoljeno u Americi/Kanadi? Mislim da li doktori kazu da smije u to, a ne smije u dubak? Ili jednako vazi i z ajedno i za drugo? U ovom rotirajućem ne može da padne niz stepenice, te kukovi i kičma ostanu netaknuti!
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 3.3.2011 23:06:17
|
|
|
|
majathegreat
|
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 3.3.2011 23:08:57
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Citajuci reviews po netu, odlucila sam se za Jumper, samo jos da ga nadjem u Srbiji, jer verujem da bi me carina odrala da porucim preko Amazona Marija, postavila sam gore link za jumper, ako mislimo na isto!
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 3.3.2011 23:12:16
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 17.3.2011 11:38:44
|
|
|
|
bebablue
|
ja S po malo stavljam u setalicu, jednostavno kada nesto treba da uradim, a sama sam, ne moze ceo dan ni da bude u ogradici, ona je tako vremenom pocela da se odguruje u nazad i da se izdize, ali to izdizanje je tako da savija prste kao balerina, a to mi se cini da nije ni malo dobro, a opet mislim da je rano za anatomsku obucu, a opet mozda bi joj prsti bili malo zasticeniji u nehodalicama...nisam pametna...sta vi deci obuvate kad su u setalici?
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 2.4.2011 12:49:03
|
|
|
|
milijana.rs
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Koji??? Ako si ova milijana.rs opet cu ga kopirati sad. Vauuuu...Sto sam poulaaaarnaaaa:)
< Poruku je uredio milijana.rs -- 2.4.2011 12:50:31 >
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 2.4.2011 13:23:47
|
|
|
|
milijana.rs
|
Nego zene...htjedoh nesto da vam kazem.U svom nekom naletu ludila napisah svoj prvi post prije par mjeseci,pa me fino popljuvaste.I ja vas. Prije svega da kazem kada sam se registrovala na Ringeraju,da mi je to bio prvi forum na koji sam se prikljucila i prva poruka.Nastupila sam malo sa kritikama i desilo se sto se desilo. Bile ste u pravu i zao mi je.U pravu ste bile i za dubak.Prije nekoliko dana sam svoju H stavila u setalicu.Bila sam i te kako protiv toga,ali kada su pocela da pucaju ledja od nosanja bebe,popustila sam i stavila je.Odusevljena je i ona i ja. Mozda cu opet svratiti,mozda ne...Sada ako zelite-mozete da likujete,javno sam se izvinula i priznala svoju gresku.Tako,da znate,da je ova zena koju ste toliko citirali promijenila misljenje.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 2.4.2011 13:26:00
|
|
|
|
Olga75
|
milijana , svako ima pravo na misljenje pa i da ga promeni prikljuci nam se i na ostalim temama
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 2.4.2011 13:53:58
|
|
|
|
marince1
|
Ja sam misljenja da je moj sin kasno porhodao jer je dubkom mogao da dohvati sve stoje hteo i nije mu bilo potrebno da zuri sa hodanjem. To je moje misljenje. Kad budem imala drugo dete necu ni koristiti dubak
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 2.4.2011 18:51:34
|
|
|
|
ivaj
|
IZVORNA PORUKA: milijana.rs Nego zene...htjedoh nesto da vam kazem.U svom nekom naletu ludila napisah svoj prvi post prije par mjeseci,pa me fino popljuvaste.I ja vas. Prije svega da kazem kada sam se registrovala na Ringeraju,da mi je to bio prvi forum na koji sam se prikljucila i prva poruka.Nastupila sam malo sa kritikama i desilo se sto se desilo. Bile ste u pravu i zao mi je.U pravu ste bile i za dubak.Prije nekoliko dana sam svoju H stavila u setalicu.Bila sam i te kako protiv toga,ali kada su pocela da pucaju ledja od nosanja bebe,popustila sam i stavila je.Odusevljena je i ona i ja. Mozda cu opet svratiti,mozda ne...Sada ako zelite-mozete da likujete,javno sam se izvinula i priznala svoju gresku.Tako,da znate,da je ova zena koju ste toliko citirali promijenila misljenje. Cek da te citiram A Boze moj,misljenja se menjaju.Lepo od tebe sto si se javila. Ja jedva cekam dubak Al cu ruke da odmorim
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 3.4.2011 0:13:01
|
|
|
|
madre
|
mi smo poceli da ga koristimo sa punih 9 meseci. ne ostavljam ga u njemu duze od 15-20 min dnevno.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 14.4.2011 21:19:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Da se upisem ovde, neko me je podsetio na temu - naravno da cu da ga stavljam u dubak kad pocne da puzi i prohodava a kad ja budem morala nesto na brzinu da uradim (da mu spremim rucak, obavim razne fizioloske potrebe i sl), nece mu nista biti od 15ak minuta, ali svakako ga necu ostaviti da satim bude u njemu. A propo ravnih tabana - stari i postovani pedijatar dr Nikola Rudic je jos pre 30 godina rekao da detetu ne treba kupovati cipele s ortopedskom namenom ukoliko nema potrebe za time nego ga tyreba pustiti da hoda boso sto je vise moguce. To postujem.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 14.4.2011 22:30:41
|
|
|
|
marija32
|
Ja ga definitivno necu koristiti po savetu fizijatra.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 14.4.2011 22:39:54
|
|
|
|
Iwana87
|
povod za linc Ja ga prvi put stavila sa tacno 4,5 meseca,da ga slikam.Od tad,u situacijama kad sizim ja ga stavim u dubak,jednom dnevno na 10 minuta,nekad jednom u 5 dana i tako jedno mesec i po.Onda smo kupili ogradicu,za dubak nije bilo mesta,a ni potrebe jer je u ogradici mogao da se uspravlja,pada i sta god hoce.Dakle od 6 meseca je seo u dubak jos par puta,sad kod mojih i mozda dva tri puta kuci,max.Prohodao sa 10 meseci pa nam vise ne treba.Meni nije poenta kad ga staviti,vec koliko ga stavljati u dubak.Nije normalno a je ceo dan u njemu jer bi sigurno bilo problema,kao i kod celodnevnog sedenja,stajanja i svega sto je preterano.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 14.4.2011 22:45:25
|
|
|
|
bratzz
|
Milica je bila spremna za dubak sa 8 meseci, pre toga nije umela da se krece u njemu. Inace je ne stavljam svaki dan i ne provede u njemu duze od pola sata.
< Poruku je uredio bratzz -- 14.4.2011 22:50:03 >
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 14.4.2011 22:50:22
|
|
|
|
Iwana87
|
i jos jedna tema gde sve zavisi od deteta.Mihajlo je sa 3 poceo da se uspravlja da sediu,sa 4,5 sedeo,sa 6 stajao,sa 9 puzao sa 10 prohodao.Po pravilima sad treba da puzi
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 14.4.2011 22:52:12
|
|
|
|
marija32
|
Ja sam cerku stavljala od 9 meseca, najduze 20 min dnevno i hvala Bogu nista joj nije, a sada navalili da je dubak poshast, tako da necu protiv saveta dr.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 9.6.2011 17:06:39
|
|
|
|
ivaj
|
Ovo moje magare nece da napravi ni korak u dubku. Da li je rano,ili mogu da ocekujem da ce kasno prohodati kao jana,pojma nemam Cim je stavim u to cudo vristi kao ranjenik
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 9.6.2011 17:13:07
|
|
|
|
jelenadunja
|
Ja sam Dunju sa 9 pocela da stavljam u dubak......ali ne dugo,u toku dana 15-20 min,prvi dan je isla samo u rikverc ,ali sutradan je vec isla lepo.Sad je u njemu kao vozac formula,i stavljam je samo ako nesto radim,i kad vec ona ne znam sta ce sa sobom.........jedino,sto jos uvek puzi jako smesno,dize se na jednu nogicu a drugu vuce .Sad je u fazi da se sama dize,i hoce samo da seta...........blizu je da sama prohoda bez moje pomoci
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 9.6.2011 17:13:28
|
|
|
|
Snelle
|
Ivaj, kad pre 7 meseci Ja Lanu nisam stavljala u dubak, pa ne znam da te posavetujem, ali mislim da joj treba vremena da se navikne jer je to nešto novo za nju
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 9.6.2011 22:59:53
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: jelenadunja .Sad je u fazi da se sama dize,i hoce samo da seta...........blizu je da sama prohoda bez moje pomoci Tako je i moj sin u pocetku puzao, kao krabica
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 10.6.2011 6:42:50
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Mni je rečeno da se devojčice previjaju široko da bi im se karlica namestila za porođaj... ???!!! A dečaci? Mene nisu tako povijali, možda samo zato završila na carskom
< Poruku je uredio vukosava -- 10.6.2011 6:43:43 >
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 10.6.2011 6:47:44
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: prolece to ti verujem. tako je bilo i sa mnom i tom famoznom varalicom, taj izraz do tad nisam ni čula sem u toj apoteci. kod nas se to, brate, zove duda, neko još zove i lažara. Kod nas cucla.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 10.6.2011 6:58:55
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Tash Zašto je bolje da beba hoda u krug ili skače, nego hoda u napred? Ni meni ovo nije jasno? Verus da li je ovo rotirajuce cudo dozvoljeno u Americi/Kanadi? Mislim da li doktori kazu da smije u to, a ne smije u dubak? Ili jednako vazi i z ajedno i za drugo? Ima da se kupi u prodavnici, valjda jeste ne bi ga prodavali
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?