Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada staviti bebu u dubak? 29.3.2018 15:09:35
|
|
|
|
Tatjana.87
|
I meni je bilo logično,i doktorica je potvrdila isto mišljenje. Šetalica mi je sada spas kada moram da ga ostavim na desetak minuta jer u ljulji više nije bezbedno, hoće čovek kolut napred da napravi.
|
|
|
|
RE: Kada staviti bebu u dubak? 29.3.2018 15:12:24
|
|
|
|
Bunnyca
|
Nikada, tako kaze nas fizijatar i pedijatar. Nikako i nikada. Moj A ionako nece, on izlazi iz dubka.Jedino nam je ogradica spas, odatle jos nije uspeo da izadje
|
|
|
|
RE: Kada staviti bebu u dubak? 29.3.2018 15:16:01
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ni ja nisam za Dubak, Ali to nekim roditeljima dosta pomaze. Ali cipele Su Bas No Go. Ne trebaju im nikakve dokle god Bas stabilno i potpuno samostalno ne hodaju. Najbolje je bosonogi skroz. Ako to psiholoski ne mozete da podnesete mogu i carape Ali Samo Ako ima tepih. Carape Po meni Su pogubne za Parket/ Laminat. Moji Su cekicali bosi.
|
|
|
|
RE: Kada staviti bebu u dubak? 29.3.2018 15:19:24
|
|
|
|
jess021
|
Ni ja nisam za provodjenje vremena u set_alici niti su moje devojcice htele, ali znacilo mi je 10-15min dok npr rasirim ves, istusiram se ili sl. A za hodanje su resenje one carapice sto ne klizu, mi smo ih bas koristili. Uvek su u stanu samo u carapama, sad u ovim redovnim
< Poruku je uredio jess021 -- 29.3.2018 15:21:29 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?