|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 26 [27] 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada staviti bebu u dubak?
26.12.2017 11:11:57   
wivern

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Stavljala sam ih naravno svo troje (kakva nemajka user posted image ) ali sam sada zaboravila sa koliko mjesci. Možda sam negdje i pisala ne znam.

Kraljice user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 651
26.12.2017 11:18:12   
emicaa
choopo evo jos jedne nemajke user posted image meni se cini da sam ih stavljala sa 7-8 mjeseci.Pojma nemam tacno

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 652
26.12.2017 11:32:12   
Maslacak15
opusteno zene. Ne radi se tu ni o kakvom majka ne majka barem ne sa moje strane. Ja sam se samo ukljucila u diskusiju u kontekstu sto mislim da ima zena koje misle da dubak ima neke koristi za dete u smislu olaksavanja prohodavanja sto definitivno nema. isto kao sto podizanje kolica na 30 ili 45 stepeni sa 3 meseca nema efekta na ubrzavanje momenta kad ce beba da savlada sedeci polozaj.
A ako zenama olaksava zivot da stave dete u dubak ili ga tako zabavljaju nemam nista protivuser posted image . To je sasvim druga prica i nema veze sa majkama i nemajkama. Meni su sve majke, da li su se porodile carskim rezom ili prirodno, da li doje dete ili su se odlucile da mu daju flasicu od dana jedan, da li su ostale da cuvaju dete kuci do druge godine ili su ga stavile u vrtic sa 6 meseci, u mojim ocima jednake i za postovanje. Svako bira svoj put i nacin. Roditeljstvo je mnogo dragocenije i slozenije da bih ja sudila o bilo kome na osnovu slicnih bedastoca......

Puno pozdrava za sveuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 653
26.12.2017 11:56:44   
wivern
Opušteno Maslacak, ja inace volim Choopin smisao za humor.
A i ja cesto sebe nazivam nemajkom jer se ne uklapam u stereotip "srpske majke" pa me cesto zene gledaju cudno
user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 654
26.12.2017 12:00:37   
emicaa
Maslacak bez brige,nisam ni pomislila da si nesto lose mislila user posted image meni je dubak bio sigurniji ako moram otici do podruma nego da ga ostavim na podu.I uglavnom sam ga samo tad i stavljala.Ako moram nesto uraditi gdje mi on nece biti „na oku“

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 655
26.12.2017 14:59:39   
MamaNecaVo
Meni je pod najsigurniji od svega.
Dubak je kod brata isprobao i izasao iz njega,kako?Nijo ne zna.Od tada su se razuverili od cinjenica da im je bezbedan za ostavljanje bebe.user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 656
26.12.2017 16:01:10   
Maraj
Ja L nikada nisam stavljala u dubak. Niti bi drugo.
Emice kud ti je dubak bio siguran da ostavis dete samo user posted image meni je dubak skroz nesiguran. Pogotovo zbog prevrtanja. Ja bi L kad je bio bas mali ostavljala na podu ili u ogradici. Pod mi je najsigurniji.

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 657
26.12.2017 16:02:33   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: wivern

Opušteno Maslacak, ja inace volim Choopin smisao za humor.
A i ja cesto sebe nazivam nemajkom jer se ne uklapam u stereotip "srpske majke" pa me cesto zene gledaju cudno
user posted image

Aj lav ju user posted image

Ma ni ja se nikome ne pravdam, niti govorim kako treba ili ne treba. Samo iznosim svoje isustvo na temu. Mene zaista ne brine šta će neko da kaže na to što su mi djeca bila u dupku, zdravi su i pravi i to je ono što je bitno user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 658
26.12.2017 16:04:45   
emicaa
maraj dubak je bio siroki,nijednom se nijedno nije prveunilo u njemu a bas zato sto je toliko sirok nije mogao ni prici nicemu od stvari.Nije lagana kao klasicni da se lako prevrce

Direktna veza do poruke: 659
26.12.2017 16:07:22   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

maraj dubak je bio siroki,nijednom se nijedno nije prveunilo u njemu a bas zato sto je toliko sirok nije mogao ni prici nicemu od stvari.Nije lagana kao klasicni da se lako prevrce

Brate naš dubak je k'o tenk, jedva ga ja prenesem a ne da ga oni malecni obale.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 660
26.12.2017 16:10:41   
Maraj
E pa ti dubci verovatno i vise kostaju. Ovi jeftiniji plasticni se koliko sam ja videla lakse prevrcu pa sam ja uvek bila za to da dete ostavim na podu

Direktna veza do poruke: 661
26.12.2017 16:13:54   
mali_mis
A. je bio plasticni, cetvrtasti, sa puno tockova, kostao do 4k din. nikad se nije prevrnuo.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 662
26.12.2017 17:11:05   
veselicaa
Ja sam A.i S. stavljala u dubak,nikada se nije prevrnuo jer smo kupili cetvrtast i skuplji.za dubak treba izdvojiti vise para.Ninu sad nismo stavljali uopste u dubak,nismo ga ni kupili.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 663
26.12.2017 17:28:41   
wivern

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Aj lav ju user posted image

Ma ni ja se nikome ne pravdam, niti govorim kako treba ili ne treba. Samo iznosim svoje isustvo na temu. Mene zaista ne brine šta će neko da kaže na to što su mi djeca bila u dupku, zdravi su i pravi i to je ono što je bitno user posted image

Ljubav je obostrana user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 664
26.12.2017 17:31:58   
emicaa
Choopo i nas je kao tenk 😂
A nemam pojma koliko je kostao,to je sveki kupila Dori pa je onda i david koristio.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 665
26.12.2017 20:15:45   
veselicaa
Emice fino je kostao,videla sam ga user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 666
26.1.2018 23:40:32   
MamaNecaVo
Svaka od nas je nemajka u neki ruku jer radi kako ona hoce a ne kako okolina ocekuje.
Da li ce neko ubaciti bebu u dubak je stvar majke a ne ocekivanja drugih.
Nas dubak je iskoristio jedan beba,nisu bacene pare u svakom slucaju.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 667
6.3.2018 12:38:07   
Dora89
To pedijatri ne preporučuju, ali ko hoće, smatram da je ok kad beba počne da hoda uz pridržavanje.

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 668
6.3.2018 12:42:00   
mama Jo
Mi nismo J.stavljali, necemo ni U...

,,Carpe diem"

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 669
26.3.2018 10:50:45   
Tatjana.87
Mi smo pre nedelju dana počeli koristiti šetalicu, trenutno mi pomaže kada moram da ga ostavim na par minuta. Sad imam pitanje da li je ok što mu obučem duple čarapice i one kao čarapice-patofnice ,ili bi trebalo da nosi neku konkretnu obuću. Mama me ubi u pojam kaže trebalo bi neke duboke cipelice koje će mu držati zglob a ne znam koje bi kupila pošto dete realno samo stoji u mestu kada je u šetalici i lepo stoji celim stopalom a kada ga stavim u negodajućim krivi nogice. E sada biti ili ne biti ko je upravu mama ili ja. A uzmimo u obzir da je u vreme kada smo mi bili mali šetalica bila rešenje svima da dete bude mirno...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 670
26.3.2018 11:53:36   
IvanaSK RR
Tatjana, najbolje za dete je da sto duze i vise bude boso. Mi smo dugooo bili u carapicama, obucu smo nosili tek kad je pocela da hoda i kad smo izlazili napolje.
Evo teme o obuci Klik

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 26.3.2018 11:55:09 >

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 671
26.3.2018 12:09:08   
Tatjana.87
Hvala puno Ivana to sam i ja mislila a mama juče priča o iskakanju zglobova.
Verovatno nebi ni imao šetalicu, dobili smo je od mm strica na poklon al ajde ne preterujem stavljam ga po malo!! Hvala za odgovor Ivana puno i meni je logičnije da je u čarapicama user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 672
26.3.2018 12:13:33   
IvanaSK RR
Mnogi su protivnici dubka. Ja nisam ukoliko je to u granicama. Sin nije hteo dubak, a maca je bila po malo. Nista mnogo, ali znacilo mi je ukoliko trebam nesto da zavrsim.
Ona je prohodala pred leto, a celo leto je bila u carapicama po kuci.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 673
26.3.2018 12:30:57   
Sanjica26 RR
Ja nisam ni za dubak, a ni za cipelice dok dete ne prohoda. Sto vise u carapicama treba da bude dete.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 674
29.3.2018 13:25:03   
Dragce86

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ja nisam ni za dubak, a ni za cipelice dok dete ne prohoda. Sto vise u carapicama treba da bude dete.

Slazem se user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 26 [27] 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 26 [27] 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here