Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 21.1.2011 14:37:43
|
|
|
|
Pretty78
|
evo kako izgleda kad David prodje stanom u setalici
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 1.2.2011 13:43:20
|
|
|
|
Tara
|
Jao Iva David je presladak , a okice ,mmmmm Ja sam juce kupila dubak , danas cu cipelice pa cemo da vidimo a koliko sme da bude u dubku , mislim vremenski?
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 7.2.2011 0:48:43
|
|
|
|
madre
|
vidim da su bas podeljena misljenja po pitanju dubka... ali mene zanima da mi mame koje su ZA kazu koji dubak su kupile? i kako su zadovoljne? mi ga jos uvek ne koristimo i ne znam da li cemo, mislim da to ipak nije tako lose...
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 7.2.2011 0:51:23
|
|
|
|
IVA 11
|
Peg Perego jumper, i super je prihvatio, cici od srece kad je u njemu, juri sa njim, za sad samo unazad, sa strana i u krug, nikako naprijed.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 7.2.2011 0:56:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao Pretty Ja mislim da nicija djeca nemaju takve foptografije kao tvoja Svaki put se iskidam od smjeha P.S.IVA presjekao me jedan tvoj post u ovoj temi, mislim da bi sad mogla znat i zasto
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 7.2.2011 0:59:57
|
|
|
|
IVA 11
|
Koji??? Ako si ova milijana.rs opet cu ga kopirati sad.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 7.2.2011 1:01:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Nisam Ja odgovorih na stanici prije, ne razilaze nam se misljenja
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 7.2.2011 1:04:22
|
|
|
|
IVA 11
|
Ahahaahahah. Ja pomislih da nisi ova milijana.rs pa rekoh, eto taman kad pocesmo da se druzimo- trt Milojka!
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 7.2.2011 1:08:29
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ahahaahahah. Ja pomislih da nisi ova milijana.rs pa rekoh, eto taman kad pocesmo da se druzimo- trt Milojka!
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 22:05:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas je Marko krstio šetalicu (5 meseci, 2 nedelje i 5 dana). Za razliku od Luke koji je u početku hodao u nazad, Marko je odmah krenuo unapred!
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 22:47:57
|
|
|
|
Snelle
|
Tasho, al ste vi poranili sa dubkom
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 22:49:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa bolje mu je u njemu nego da stoji u mom krilu. Ja mu dam ruke, on hop na noge (sedeći položaj opušeno preskoči), i onda ga držim pod jednu mišku i on stoji, ni kolena mu ne klecaju.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 22:50:12
|
|
|
|
Nensi*
|
Mi ga jos nemamo,a ne znam ni da li da uzimamo...Nisam pametna
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 22:54:18
|
|
|
|
marija32
|
Ja sam cerku stavljala od 9 meseca jedno mesec dana, pozajmili smo ga bili, medjutim sada su oko mm sve neki dusebriznici koji ga "truju" kako je dubak katastrofa- sto je u neku ruku i tacno, ali je katastrofa za 1% dece, tako da malog necu ni stavljati u dubak. Inace mi je stan katastrofa, ogradica, stolica za hranjenje, kisobran kolica, klasicna kolica, njanjalica, jos i dubak i zivecu na plafonu.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 22:56:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pored svega nabrojanog sad imam i onu ljuljašku i dubak. Ustvari, ogradicu nismo aktivirali a mala kolica držimo u garaži.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 22:57:21
|
|
|
|
Nensi*
|
I mi imamo jako malo mesta pored svih njegovih spravica,ali ako ce biti miran u dubku,uzecu ga bez razmisljanja,pa makar i hodala po plafonu A imamo i mogucnost da ga pozajmimo,pa cu mozda probati...
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 22:59:55
|
|
|
|
minavb
|
Probaj, Vanja je samo u njemu miran i samo se u njemu ne dernja od nervoze.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:01:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da Mare nauči da upravlja, i naderala sam kad počne da juri za Lukom.
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:01:39
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Mi ga jos nemamo,a ne znam ni da li da uzimamo...Nisam pametna Ni mi ga nemamo, i ja ga neću ni uzimati. Jesam li ja jedina "blesava" mama na forumu
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:02:56
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja pored svega nabrojanog sad imam i onu ljuljašku i dubak. Ustvari, ogradicu nismo aktivirali a mala kolica držimo u garaži. Ljuljaska je na terasi
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:03:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: nensi27 Mi ga jos nemamo,a ne znam ni da li da uzimamo...Nisam pametna Ni mi ga nemamo, i ja ga neću ni uzimati. Jesam li ja jedina "blesava" mama na forumu Nemaš dubak, ne daješ bebi tečnosti... ja ne znam šta ćemo sa tobom?
|
|
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:03:33
|
|
|
|
Olga75
|
Snelle, ni ja nisam kupovala hodalicu , vrlo lepo je puzala , pa i prohodala i eto
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:03:34
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Probaj, Vanja je samo u njemu miran i samo se u njemu ne dernja od nervoze. Probacu od drugarice,pa ako bude miran uzimam obavezno
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:04:13
|
|
|
|
minavb
|
Snelle, nisu sva deca ista. Vanja mora da bude uspravljen po ceo dan da ne bi bljuvao, a posto nece da sedi, dubak je spas. Ako dubak kojim slucajem nije dobar, za nas je odlican posto mu je zeludacni sadrzaj tamo gde treba, ne izleti van.
|
|
RE: kada staviti bebu u dubak? 26.2.2011 23:04:30
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Snelle, ni ja nisam kupovala hodalicu , vrlo lepo je puzala , pa i prohodala i eto Ma ja mislim da to nema veze sa tim kad ce da prohoda...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?