|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
23.1.2011 16:37:53   
Misica 3
Ico, ja mislim da je to odlicna beta. Smatram da se ne duplira uvek duplo...najbitnije je da rasteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 601
23.1.2011 17:06:59   
ica82
mozda nekome bude koristilo, sad sam pronasla na nekom sajtu (http://www.obfocus.com/calculators/betahCG.htm) da se prve 4 nedelje duplira na svaka 2 dana, a kasnije sporije pa se u 6,7 nedelji moze duplirati na 3,5 dana user posted image

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 602
23.1.2011 18:16:30   
Ana RR
Ico, to je odlična beta, ne brini! Ona se duplira na 48-72 sata, a kao što neko reče kako trudnoća odmiče tako se sporije duplira.user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 603
23.1.2011 18:23:52   
ica82
Ancy hvala ti, divna si zaista, a ja panicim oko svake sitnice. Sta da radim kad su me preplasili lekari skroz.
Trudim se da se ne nerviram, al sreca da ste vi tu koje mozete i hocete da mi date odgovore u istom danu.

user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 604
23.1.2011 18:27:52   
Ana RR
Ništa ne brini user posted image i ja mislim da nema potrebe da više radiš betu, sad se opusti i uživaj user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 605
23.1.2011 22:06:52   
Maleno85
Ico, samo da se pridruzim ostalim curama, beta ti je super, tako da se ne sikiras. Najbitnije je da rateuser posted image

Ljubac

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 606
7.2.2011 16:54:11   
janci
Devojke, molim vas pomagajte! Ukratko, imam PCOS, iza mene je jedna neuspesna vto radjena proslog oktobra. Borim se sa sterilitetom vec dugi niz godina. Danas se dogodilo cudo.user posted image Beta ukazuje na trudnocu!!!user posted image user posted image user posted image Plakala sam, smejala se, tresla se kao prut... Beta je 2490!!!user posted image Cestitali su mi u laboratoriji. Ginekoloski pregled sam zakazala tek za subotu. Gledacu da odem sutra kod drzavnog bez zakazivanja, ako bude hteo da me primi.

Malo sam krvarila istog dana kada sam vadila betu. Pomislila sam da sam opet dobila, ali je krv stala sutradan. Plasim se da li je sa bebom sve ok? Da li ste imale slicna iskustva?
Poslednja menstruacija 25.12.2010.
Betu sam radila 12-og dana kasnjenja menstruacije. Hvala svima!!!

(odgovor članu Maleno85)
Direktna veza do poruke: 607
7.2.2011 16:57:38   
Anoniman
janci, cestitam! gledaj da se odmaras sto vise mozes dok ne odes kod dr. dobro bi bilo i da ponovis betu da se vidi da li se lepo duplira.

(odgovor članu janci)
  Direktna veza do poruke: 608
7.2.2011 17:00:12   
jance
i ja se slazem da ponovis betu ako mozes, da vidis dal raste, iako je to lepa brojka i sada
cestitam imenjakinjo user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 609
7.2.2011 17:04:42   
pepino
Janci to je bas fina beta,cestitam!user posted image user posted image
Nista ljepse nego kada vidim da je neko ko je prosao dugu i tesku borbu uspio!user posted image
Jel sada stalo to krvarenje,jel bila bas krv ili onako malo smedjkasto?
Sto prije ljekaru,mozda ti trebaju tabletice za cuvanje trudnoce,mozda ti progesteron nije ok,a mozes ga i sama ujutru odraditi u privatnoj lab. da vidis je li sve ok!
Drzim fige!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 610
7.2.2011 17:05:18   
janci
Hvala vam! Sutra cu otici kod ginekologa na UZ, a sigurno cu izvaditi i betu ponovo.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 611
7.2.2011 17:07:12   
janci
Krv je bila rozikasta i potpuno je stala. Nadam se da ce sve biti ok. Daj Boze!

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 612
7.2.2011 17:08:39   
Anoniman
Janci bravo za veliku betuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janci)
  Direktna veza do poruke: 613
7.2.2011 17:11:49   
janci
Malo sam se zbunila sa ovim brojkama. Da li bi po vrednosti to trebala da bude trudnoca od sest nedelja? 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 614
7.2.2011 17:12:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: janci

Malo sam se zbunila sa ovim brojkama. Da li bi po vrednosti to trebala da bude trudnoca od sest nedelja? 

E, Mico, to ti je sve individualno....Opusti se...Bitno je da nije mala...

(odgovor članu janci)
  Direktna veza do poruke: 615
7.2.2011 20:09:35   
Nensi*

Imas na prvoj strani ove teme kolika je beta u kojoj nedelji...I cestitam user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 616
7.2.2011 21:40:47   
moja ciklama

Ukratko, imam PCOS, iza mene je jedna neuspesna vto radjena proslog oktobra. Borim se sa sterilitetom vec dugi niz godina. Danas se dogodilo cudo.user posted image Beta ukazuje na trudnocu!!!

user posted image user posted image user posted image

Želom ti uspešnuuser posted image i zdravuuser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu janci)
Direktna veza do poruke: 617
21.2.2011 7:47:40   
daca77
Drage, kada je najbolje uraditi betu? Kog dc?

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 618
21.2.2011 9:10:52   
sandrina 85
Uh... pa zavisi od duzine ciklusa, jer od toga zavisi kad je bila O i samim tim i kolika je trudnoca...
Ja ti se bas ne razumem, ali u svakom slucaju mozda pokazuje par dana pre nego sto trebas da dobijesuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 619
21.2.2011 9:12:08   
daca77
Od O je proslo 10 dana...znaci za 4 dana ce doci user posted image

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 620
21.2.2011 9:19:21   
isidora88
ja sam betu radila 10 dpo i bila 192 user posted image ,na cini mi se 8 dpo sam imala pozitvan test i to onaj sa neta najjeftiniji user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 621
21.2.2011 9:19:55   
sandrina 85
Trebalo bi da pokaze, verovatno ce vrednosti bili male ali ako si Trudna pokazace koliko-toliko.
Navjam user posted image

< Poruku je uredio sandrina 85 -- 21.2.2011 9:24:26 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 622
21.2.2011 9:22:18   
daca77
Ok.hvalauser posted image .
Evo i sada osecam T, za vikend je bila u popodnevnim satima 37,5...

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 623
21.2.2011 9:26:06   
Nensi*
Daco odradi betu,mislim da nije rano,jer i neki testovi pokazu trudnocu na 10dpo...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 624
21.2.2011 9:28:41   
daca77
Hocu, nensi...dosta je bilo nadanjauser posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here